Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Technisat isio s Problém se zvukem u Skylinku

Zdravím, mám problém ,koupil jsem si starší Technisat Isio S mez.verze ,moduly Digi + Fialový Irdeto Smith s Kartou Skylink Irdeto.U Digi vše ok.U Skylinku nefunguje zvuk u některých programů třeba Čt 1.2 bez zvuku ale Čt 24 hraje ok.pokud pustím zvuk optikou přes receiver tak je vše ok.už si s tím nevím rady .myslíte že to může dělat modul ? Díky za případné odpovědi.

Je těžké být (nevhodné slovo)em, protože konkurence je veliká. ? Miroslav Horníček

Anubis
Registrace: 7/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Technisat isio s Problém se zvukem u Skyli...

nemáte kupovat ty jejich shity :)

GarGG
Registrace: 7/2014

Anubis

chlapec nadomnou vie o tom p.r.d tak má široké ramená.

CT1 a CT2 má viacero zvukových stôp, zrejme máš nastavenú stopu, ktorú TV nevie prehrať ale AVR ano. U digi nie je žiadna stanica okrem HBO so zvukom DD/AC3 takže tam ti to beží, u SL je CT, Nova, Prima v DD takže tam je zrejme problém
Napíš tieto veci:
- prepojenie medzi ISIO a TV je HDMI?
- aký TV je pripojený (značka, typ)
- aký zvukový výstup máš nastavený na výstupe HDMI? Nastav PCM a zvuk spracuje ISIO a do TV pošle stereo, to bude fungovať.
- u SPDF nechaj bitstream, takže AVR pôjde s dolby digital vo formáte 5.1

Dagy2
Registrace: 11/2010

To:Dagy2

Tak už to šlape ,nevím proč ale stačilo prohodit moduly mezi sebou,nechápu :laughing: ale hlavně že to funguje, jinak je to super stroj.nádherný obraz ,super EPG,2 tunery ,naprostá spokojenost.Ale díky za rady ,ještě to projedu,zkontroluji a nastavit. :8)

Je těžké být (nevhodné slovo)em, protože konkurence je veliká. ? Miroslav Horníček

Anubis
Registrace: 7/2008

nemáte kupovat ty jejich shity :) .... no to je takovej vrak, že já bych ho chtěl

1+13+19+23+28

keff
Registrace: 6/2010

Já tedy ne.

HiFiOK
Registrace: 12/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra