![]() |
|
Technisat isio s Problém se zvukem u SkylinkuZdravím, mám problém ,koupil jsem si starší Technisat Isio S mez.verze ,moduly Digi + Fialový Irdeto Smith s Kartou Skylink Irdeto.U Digi vše ok.U Skylinku nefunguje zvuk u některých programů třeba Čt 1.2 bez zvuku ale Čt 24 hraje ok.pokud pustím zvuk optikou přes receiver tak je vše ok.už si s tím nevím rady .myslíte že to může dělat modul ? Díky za případné odpovědi.Je těžké být (nevhodné slovo)em, protože konkurence je veliká. ? Miroslav Horníček
|
Anubis
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 719 |
![]() |
|
RE: Technisat isio s Problém se zvukem u Skyli...nemáte kupovat ty jejich shity :) |
GarGG
Registrace: 7/2014 Příspěvků: 132 |
![]() |
|
Anubischlapec nadomnou vie o tom p.r.d tak má široké ramená.CT1 a CT2 má viacero zvukových stôp, zrejme máš nastavenú stopu, ktorú TV nevie prehrať ale AVR ano. U digi nie je žiadna stanica okrem HBO so zvukom DD/AC3 takže tam ti to beží, u SL je CT, Nova, Prima v DD takže tam je zrejme problém Napíš tieto veci: - prepojenie medzi ISIO a TV je HDMI? - aký TV je pripojený (značka, typ) - aký zvukový výstup máš nastavený na výstupe HDMI? Nastav PCM a zvuk spracuje ISIO a do TV pošle stereo, to bude fungovať. - u SPDF nechaj bitstream, takže AVR pôjde s dolby digital vo formáte 5.1 |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 172 |
![]() |
|
To:Dagy2Tak už to šlape ,nevím proč ale stačilo prohodit moduly mezi sebou,nechápu![]() ![]() Je těžké být (nevhodné slovo)em, protože konkurence je veliká. ? Miroslav Horníček
|
Anubis
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 719 |
![]() |
|
RE: Technisat isio s Problém se zvukem u Skyli...nemáte kupovat ty jejich shity :) .... no to je takovej vrak, že já bych ho chtěl1+13+19+23+28
|
keff
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 1 354 |
![]() |
|
RE: Technisat isio s Problém se zvukem u Skyli...Já tedy ne. |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
![]() |