![]() |
|
Ester Ledecká druhé zlatoKdy budou opakovat ten závod ? díky |
pinokio
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 547 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32 | |
![]() |
|
RE: Ester Ledecká druhé zlatoa jéje už to tady začíná![]() ![]() ![]() |
marksony
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 823 |
![]() |
|
@pinokioMěl ses dívat aspoň od půl sedmé (6:30)![]() |
kokun
Registrace: 5/2015 Příspěvků: 867 |
![]() |
|
@marksonyjj, Ti "sportovní fanoušci" aneb bez uvozovek fandové úspěchu :-) |
milan33
Registrace: 1/2018 Příspěvků: 608 |
![]() |
|
@pinokioA není jednodušší se podívat do tv programu, než zakládat vlákno a doufat, že se někdo podívá do programu za mě a ještě mi to sem napíše dřív než ten záznam odvysílají abych to teda taky stihnul? |
tekapo
Registrace: 1/2016 Příspěvků: 1 067 |
![]() |
|
RE: Ester Ledecká druhé zlatoJsem se informoval přímo u pramene od 16:40 celý zavod![]() |
pinokio
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 547 |
![]() |
|
@pinokiono vidíš, jak jsi to krásně zvládnul. Gratuluji! |
tekapo
![]() |
|
RE: Ester Ledecká druhé zlatoa o kolik se tím to sleví chleba a ostatní věci ?(Mascom)Tele Systém Fe TL80cm s multifokusem 28.2E,23.5E,13E, Samsun UE50RU8000 UHD 4K HEVC
|
bbitom
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 679 |
![]() |
|
@bbitomOlympijský závod a cena chleba jsou nějak provázané? |
tekapo
![]() |
|
RE: Ester Ledecká druhé zlatoPozeral som od 5,00 hod,aby som to videl live. |
vectorbike
Registrace: 4/2015 Příspěvků: 108 |
![]() |
|
@tekapoa parabola.cz a nejake olympyjske zlato myslis ze jsou provazane ?vzdyt pepo jak mas chut a zena te pusti bez se s tim pochvalit klukum do hospody a nezasirej sat. servr stupidnimi zpravami.. chleba z toho nepolacni tak vo co go ? |
arioner
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 583 |
![]() |
|
@arionerchtěl jsem poukázat na absurditu tohoto vlákna - zakladatel nezjistil existenci záležitosti, které se říká tv program nebo je líný si ho otevřít nebo naklikat a další pak píše nějaký výkřik o chlebu. Trošku to tady upadá nebo se mi to jen zdá? |
tekapo
![]() |
|
RE: Ester Ledecká druhé zlatoPozriem aj reprízu, kôli tej veveričke na trati. |
vectorbike
Registrace: 4/2015 Příspěvků: 108 |
![]() |
|
@tekapoi kdyby měli deset zlatých tak chleba nezlevní tak o co jde a mě je to u zadní části těla(Mascom)Tele Systém Fe TL80cm s multifokusem 28.2E,23.5E,13E, Samsun UE50RU8000 UHD 4K HEVC
|
bbitom
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 679 |
![]() |
|
@bbitomTak pokud sleduješ jen události, které chleba potencionálně zlevní, tak doporučuji web cechu pekařů nebo live ticker obilné burzy. Olympiáda to opravdu nebude ale je hezké, že o svém postoji čtenáře satelitního webu informuješ. |
tekapo
![]() |
|
RE: Ester Ledecká druhé zlatoUprimne a bez zavisti. Tesi te to kvuli ni? Jestli ano, super. Jestli te to tesi kvuli CR, nechapu. Tolik bordelu tady je, staci jen nahlednout k prezidentovym poradcum, a nechapu, ze te to tak tesi. To same, jako kdyz rekne nekdo, ze oreje ceakemi fotbalu. Proc? Vzdyt je to korupci prohnily svaz a sport. Ja preju uz jen tak badmintonu. Tak to vypada, ze je to cisteStaci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni.
Sleduju prevazne jen sport - hlavne fotbal, tenis, sipky. A pokud nebezi zadny sport, tak sleduju hokej :P (to vite, obrovsky fanousek fotbalu)....
|
Lolem123
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 747 |
![]() |
|
@vectorbikeTo nebyla veverička ,ale drevokocur![]() |
Registrace: 4/2017 Příspěvků: 540 |
![]() |
|
RE: Ester Ledecká druhé zlatoVšak už to reprízujú druhý krát. Aj o 11.15 hod.na čt sport HD.Dreambox DM 900 UHD 4K Triple tuner 1x DUAL DVB-S2X- 1x DVB-C/T2 - Dreambox DM 7020 HD - od legendárnej nemeckej firmy - Image OpenPLi & OpenATV - 6 x LNB Inverto Black Ultra - TV OLED LG 55B7V
|
Naaalim
Registrace: 3/2016 Příspěvků: 1 177 |
![]() |
|
RE: Ester Ledecká druhé zlatoNejlepsi je, jak si ti lidi mysli, ze i oni vyhrali zlato spolu se spprtovcem :D pritom sportovci vetsinou hraji jen pro sebe, sve penoze a slavu :) Cest vyjimkam.Staci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni.
Sleduju prevazne jen sport - hlavne fotbal, tenis, sipky. A pokud nebezi zadny sport, tak sleduju hokej :P (to vite, obrovsky fanousek fotbalu)....
|
Lolem123
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 747 |
![]() |
|
RE: Ester Ledecká druhé zlatoKup si televizor a hlavně program,tam to dávají. |
dulin
Registrace: 1/2013 Příspěvků: 1 101 |
![]() |
|
@bbitomA že tobě to zrovna tak štve, sleduješ snad jen ceny chleba, ne? Já v Kuzminové nevidím problém, žije na Slovensku, mluví slovensky, tak proč by nemohla reprezentovat Slovensko a proč by se Slováci neměli radovat z jejích úspěchů??? |
tekapo
![]() |
|
RE: Ester Ledecká druhé zlatobbitom:a inak vsetko ok doma? |
mesky
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 60 |
![]() |
|
bbitomTy uz mas ten chlieb asi v hlave miesto mozgu. Maly zakomplexovanec. |
black13
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 251 |
![]() |
|
moc mocGratulaci Ester!!!!![]() ![]() ![]() ![]() _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 953 |
![]() |
|
ester ledeckaze jeden sportovec ziskal na oh dve zlate medaile v dvoch rozdielnych sportoch ozaj dosial nevidane ale, ze pritom na tomto fore,ktore si hovory satelitne je dovolene uraraz prislusnikov cudzieho naroda je ozaj v kulturnom svete tiez dost nevidane az zalostne /vid bbitom/ |
vlado 07
Registrace: 8/2016 Příspěvků: 469 |
![]() |
|
RE: Ester Ledecká druhé zlatoUvidíš to ještě milionkrát a to všude.VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.
|
meduzka
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 003 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32 | |
![]() |
|
![]() |