Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-T přijímače

Prijimac s dual DVB-T2 na Linuxu

Ahoj, prosim poradite, ktera levna a dobra kombinace funguje?
Potrebuji dualni DVBT2 tuner a prijimac s moznosti vlozeni, nebo usb pripojeni disku. Koukal jsem na VU+uno 4K ale nevim, zda jde sehnat tuner. Nebo jsou i jine znacky? Preferuji Linux E2.

Dekuji.

Hypnos
Registrace: 3/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Prijimac s dual DVB-T2 na Linuxu

Kup si dual pcie terestrialní kartu a máš to vyřešeno, v Linuxu funguje taky :-), HEVC a 4K bez problému např TBS6281 SE PCI-E DVB-T2/T/C Dual Tuner Card, DVBSky T982 Dual DVB-T2/T/C PCIe (V2) a nahrávaní v PC je bezproblémové. Můžeš si to propojit s Kodi /tvheadend nebo nějakým jiným multimediálním centrem např WMCE.

matchboxx
Registrace: 9/2012

proč dual DVB-T2 tuner?

pcword
Registrace: 2/2009

Já mám sice u Vu+Uno 4K SE připojen do USB od VU+ turbo tuner...bohužel není dual.

pcword
Registrace: 2/2009

To je skoda, ja bych potreboval dual tuner.

Hypnos

respektive twin tuner DVBT2. Potrebuji to mit v prijimaci, abych mohl nahravat nezavisle.....

Diky

Hypnos

Dreambox to má !!! Twin tuner DVB-T2, takže DM920 nebo DM900 to jistí :-)

matchboxx
Registrace: 9/2012

A zvládne Vu+ 4k dva VU+ turbo tunery ? Už to někdo zkusil ?

VU+ UNO4K - Dual FBC-S/S2 + Vu+ Turbo USB tuner DVB-T2/C, Fe85 - 13E, 19E, 23.5E, 28.2E

lext
Registrace: 10/2008

Lext

Vyzkousim to.

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

Díky už se těším na výsledek. Mám Vu+ 4k uno a 2sat + 2xT2 už je slušná porce tunerů. Zvlášť když jsem Skylink jedu přes Irdeto modul a dva tři už se doma najednou dívat nemůžeme.

VU+ UNO4K - Dual FBC-S/S2 + Vu+ Turbo USB tuner DVB-T2/C, Fe85 - 13E, 19E, 23.5E, 28.2E

lext

A proč přes modul ? ;) :)))

Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.

drobeček
Registrace: 1/2006

Lext

Ani Ultimo první generace, ani UNO4K nebyli schopni nastartovat systém s dvěma najednou připojenými USB Turbo tunery T/T2/C od VU. V Ultimu několik let bez problému provozuji dva interní tunery S2, jeden interní tuner T/C a jeden externí USB tuner Turbo T/T2/C . Dva Turbo tunery T/T2/C najednou ovšem bohužel - Emigma nenajede.

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

drobeček

Mám ICE kartu a když přidali Seznam TV tak nešel, myslel jsem, že už to jede jen v Irdeto a ty nové stanice také (ty už jsem nezkoušel) nejsem odborník na sat, i když mě IT živí tak mám Enigmu jen asi půl roku a myslel jsem, že CCAM neumí programy, co jdou už jen v Irdeto. Možná, že jen vlastně neumím nastavit CCAM. Prosím o nakopnutí.

lext

Nejlépe použít Oscam nastavený pro CAID 0624 Irdeto ;) :)))

Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.

drobeček
Registrace: 1/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra