Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

Italo disco

Ahoj všem je na orbitu nejaka stanice co vysílá Italo disco jako Ken Laszlo.Savage.Radiorama atd. Díky za info

Ramoneto
Registrace: 4/2017
Stránka: 1 2 [ 3 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 69
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Italo disco

Řekl bych také, že to bylo v té době běžné, třeba takoví Modern Talking, Blue System nebo C.C.Catch. Většinu sborových vokálů tam zpívala parta, která po roce 2000 založila skupinu Systems In Blue :-) Nicméně, každý song od těchto čtyřech projektů je pro mě naprosto úžasný, i když to není italo :-)

TBS 5927, Octagon 8008, Octagon SX88, Vitamin HD 5000. Paraboly: Offset 120 cm 34,5W-75E Ku band, Channel Master 180 cm 30W - 78,5E C Band + Ku Band, Cahors BigBisat 39E-28.2E-23.5E-19.2E-13E-9E-5E-1W

kndxing
Registrace: 10/2013

@kndxing

to je jiná větev,máš pravdu,dieter bohlen byl jednička a hledal odbyt na hity pro pár týdnů,taky les mckeown,jasný blue system
https://www.youtube.com/watch?v=2hLvnjnWBlA

i bad boys blue to měli roztroušený,kam se podíváš

pierrepetr
Registrace: 5/2006

@kndxing

presne tak,boli to krasne casy a super hudba.Ked si spomeniem ako som po nociach nahraval na VHs Super Channel,Sky alebo Tele 5 ,MTV bolo tiez o niecom inom ako dnes ked davali PartyZone so Simonou Angel...Zavidel som tym co zili v Cechach akolo nemeckej hranice a chytali Formel Eins hitparadu...Vela v disco hudbe urobila hlavne trojica Stock Aitken Waterman.Mali naozaj siroky zaber od Kylie cez Dead or Alive az po italo
https://www.youtube.com/watch?v=DlgT7rFUy0w

albertone
Registrace: 2/2018

@albertone

Jason Donovan
rick astley

on i bobby orlando měl hodně koní
a legenda giorgio moroder ani nemluvě
asi to tak bylo a vždy bude

pierrepetr

tady zvrhlá diskuse padesátníků ,,,, to už se nikdy nevrátí , však ona nám ty vzpomínky mrtvička vymaže z hlavičky :)))

1+13+19+23+28

keff
Registrace: 6/2010

@keff

to si napisal velmi presne :))) horsie je,ze to uz zacala mrtvicka s mojim HDD v starom Golden Media,mal som tam ulozene asi 1TB klipov co som par rokov nahraval a jedneho krasneho dna boli prec :fuming: ale je dobre vediet ,ze takto posahanych je tu viac a nielen tu ale aj na koncertoch ako bol napr.tento https://www.youtube.com/watch?v=B4tmHra7i2I

albertone

italodisco považujem za brak, počúvať toto v dnešnej dobe je problematické, jedine rock, blues a odvodené štýly majú hodnotu z minulosti, za počúvateľné rádio považujem známe Arrows classic rock,PR3,Oldies radio z Prahy, klipy z VH1classic, občas Vintage TV, Stars TV-polsko

zoly
Registrace: 9/2012

@zoly

my ti to neberem,tak si svůj brak poslouchej a náš brak nekomentuj negativně,už budeme brzo multikultur,makrela nám to sem nacpe

pierrepetr

tady nikdo netvrdí, že 80-tkový disco je hodnotná muzika, ale váže krásná léta a vzpomínky na dobu, kdy na diskotékách bylo nařízené procentuelní zastoupení československých skladeb (což se jak to jen šlo porušovalo) ,,, ano,možná je Bach, Vivaldi, dobrý jazz nebo bossa nova hodnotnější ale neposlouchám je pro hodnotu, ale že se mi líbí

1+13+19+23+28

keff

dnes ma zaujíma napr.len toto https://www.youtube.com/watch?v=BeK9m4y73HY a to som v čase italodisca mastil ich maxisingle na diskotékach 2x v týždni

zoly

@zoly

dobrý,normálně se bavíme o určitém období,já taky v 70tých poslouchal sweet,slade,t-rex,garry glitter ,patty smit,clash,zz top devo aj,jiná doba,host vyhazuje vrchního

pierrepetr

@zoly

jak říkám, každému své,,,než to tvoje, to raději Amandu Lear nebo od Antonia Vivaldiho Čtvero ročních období a do diskuse o rocku bych se nezapojoval a co více, ani bych ji neotvíral

1+13+19+23+28

keff

chlapci, tak pardon, ja len som chcel upozorniť na nejaký progres pri vnámani pop.hudby v čase, tak si pustím na dobrú noc Orlando Riva Sound

zoly

@zoly

no super,nebo pink floydy,voboje je ze stejný doby

pierrepetr

jak sosnout Dual Core Anni 80

@reff
@Stabo přehrávám a dobrý ,,,jak to sosnout?
Normalne pravým klik na prehravač a ´uložit zvuk ako.
https://www.m2o.it/programmi/dual-core-anni-80/puntate/

Ja zase niečo v štýle Italo disko 80s počuvam pravidelne relaciu Dual Core Anni 80 každu nedelu od 10.00 z talianskej tanečnej radio-stanice M2o
Vždy po skončeni za 10min je už na stahnutie aktualna tak aj staršie relacie a tak si to možem vychutnat v aute cez usb na plne gule kde mi žena nebude nadavať že sa chovam takmer v 50tke stale ako pubertak
..............................................................

Vu+duo4K,VuZero,Maximum Toroidal 90,Gibertini 105,motor Opticum 3800,LNB Inverto Black utra (sigle,twin quad)antena DAB Emme Esse 15RB3,av-receiver yamaha rx-v500d dab, Sony XDR-P1DBP,

Stabo
Registrace: 1/2006

Tak vidím, že nejsem sám puberták po padesátce. Ted jsem ukazoval klip dceři /Shamen-Coming on strong/ - řekla, že jsem trapnej. Co bych za to dal, aby mi ve 14-ti táta ukazoval "nějaký" klip. Když jsem přinesl špatnou známku, tak mi vzal rádiomagneták, kde jsem si nahrával všechny možné písničky z vídenského O3...

Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed

tukan
Registrace: 10/2005

Na tom Youtube se kvalita obrazu, a hlavně zvuku zlepšila na poslouchatelnou úroveň. A satelitní hudební stanice to vesměs nepouští ve vyšší kvalitě, jak Youtube. Například placený německý Goldstar když jsem ho ještě měl, to pouštěl v kvalitě na hranici sledovatelnosti

DM525 HD, DM900 UHD, VU+ Duo 4K, Octagon SF8008 4K, DM920 UHD, GigaBlue UHD TRIO 4K, GigaBlue UHD Quad 4K PRO COMBO, Sony Bravia XR-48A90K

geronimoh
Registrace: 10/2012

@geronimoh

spíš jsme zapomněli,jak to má hrát správně,dýdžejové dnes hrajou jen z mp3 stažených z youtube

pierrepetr

Maxitalo RMI - Italo Disco Classic
http://newairhost.com:8004/tunein/rmi2.pls

sulik3
Stránka: 1 2 [ 3 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 69

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra