![]() |
|
Máte někdo zkušenost s aplikací PlexDobrý denPoužívá někdo aplikaci Plex chci se zeptat když si vní udělám. Knihovnu s filmy a zadám cestu složky ve ktere jsou tak se v Plex oběví a jsou přehrát.Ale když vytvořím knihovnu pro serialy a zadám cestu složky v kere se nachází tak nikoliv Plex napíše že knihovna je prázdná nevíte někdo co stím předem děkuji. |
DjTommy
Registrace: 7/2006 Příspěvků: 487 |
![]() |
|
DjTommy - PLEXMám naprosto stejný problém , snad se ozve někdo komu to šlape a vysvětlí jak na to .![]() TV LG 42LW 650S - ZC - 28,5 vých / 23,5 vých / 19 vých / 13 vých / 1 záp
|
RTVSAT
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 227 |
![]() |
|
PLEXStačí vlevo v knihovně na tvojí příslušné složce kliknout na ty 3 tečky a dát obnovit knihovnu a složka se ti zaktualizuje![]() |
Pavel H
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 218 |
![]() |
|
PLEXzapomněl jsem napsat, že samozřejmě v aplikaci Plex v tvém webovém prohlížeči |
Pavel H
![]() |
|
RE: Máte někdo zkušenost s aplikací PlexV případě seriálů vyžaduje Plex specifický formát názvu vkládaných souborů. Ideální je dát na konec seriálu číselné označení série a epizody, tedy např. serial-01x02.mp4 nebo serial_01x02.mp4 (zda použít pomlčku nebo podtržítko si vyzkoušejte, záleží i na tom názvu samotném, na co se Plex chytne) , kde se jedná o druhou epizodu první série. Plex si pak poměrně rychle soubory zaindexuje a poku má data, tak k nim najde i meta informace. Jirka |
jirkaK77
Registrace: 7/2017 Příspěvků: 1 |
![]() |
|
PlexJá to mám všechno v jedné složce.O tom číslování jsem nevěděl, stahuji z torrentu a vše OK. |
Ambroz13
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 86 |
![]() |
|
RE: Máte někdo zkušenost s aplikací PlexPavel HOte knihovně vím že jí musím obnovit ale to nepomohlo pomohlo to co radí jirkaK77 to číslování děkuji za radu. |
DjTommy
Registrace: 7/2006 Příspěvků: 487 |
![]() |
|
@DjTommyTady to máš vše krásně popsané a vysvětlené přímo od oficiální podpory Plexu: goo.gl/s8VBYnSony XR77A83J + Sony HT-ZF9, T-Mobile Sat M, O2TV Sport Plus, Netflix, Disney+, Xbox Series X, Sony PlayStation 5, Nvidia Shield Pro.. Howgh
|
Scruffy
Registrace: 2/2012 Příspěvků: 793 |
![]() |
|
DjTommyOK, já jsem tyto problémy nikdy neměl, tak mě napadlo to první v čem by mohl být problém, hlavně že ti pomohla aspoň rada od JirkaK77![]() |
Pavel H
![]() |
|
RE: Máte někdo zkušenost s aplikací PlexNad Emby si nerozmyslal? S plexom skusenosti nemam...Emby mi pride jednoduchsi a tusim aj lacnejsi ako plex (live tv)... |
Peppe
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 94 |
![]() |
|
![]() |