![]() |
|
satelitní anténa SNIPEDobrý den přejimám snipe (asi jedna) v celé evropě chytím hbo v HD ale české programy nova, prima i čt24 mi najednou nejdou...přeladěno upgradováno pořád jen hbo a nějaké očka apod prostě některé transpondéry nechytím a nevím proč, když jdou jiné běhal jsem s tím různě nastavoval ale nic... pomůže mi někdo radou. děkuji Dan ![]() ![]() |
dzidek
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 4 |
![]() |
|
RE: satelitní anténa SNIPEJeště k tomu mohl výrobce uvést,že to není vhodné na Skylink s novými parametry transpordérů na stabilní příjem.Takže už jenom 19E,13E a možná 1W.![]() Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.
|
Kamil_k4
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 3 858 Galerie: Kamil_k4 |
![]() |
|
@Kamil_k4...hmmm takže to není porucha ale špaténka z výroby...??? |
dzidek
![]() |
|
RE: satelitní anténa SNIPESmiř se s tím, že tato anténa nemůže svou směrovostí nahradit ani průměr 60 cm, tím pádem není schopná oddělit transpondéry, které jsou na stejné frekvenci u sousedních družic. |
valsora
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 230 |
![]() |
|
satelitní anténa SNIPE...hmmm samé špatné zprávy...do doby než skylink nepředělal skoro vše na HD tak fugovala po celé evropě celkem fajn....kurňa tolik penízů stála a teď je na h.o.v.n.o. ach jooo....![]() ![]() |
dzidek
![]() |
|
@dzidekNevěř tomu co tady někteří píšou mám tu "plochou destičku" na karavanu a skylink jsem vloni v létě běžně chytal i na severu Itálie, teď na podzim v silné mlze v Lipsku také,Teď jsem to šel doma na zahradě vyzkoušet všechny HD ze Skylinku (co mám zaplacené) mně jdou OK. |
jona
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 646 |
![]() |
|
@dzidekJeště dodatek mám něco takového:https://www.tvsatnitra.sk/obchod/action/productdetail/oc/1771451/product/plocha-parabola-selfsat-h30-d1-single.xhtml Snipe pokud vím je automat tak je možné, že do něj musíš přehrát software aby točil na správnou družici, Já nemám automat, měl jsem to na trojnožce, a nyní to ovládám kličkou ze vnitřku karavanu. |
jona
![]() |
|
Zisk uvedené parabolyje podle výrobce 33,7dBi, což by odpovídalo parabole o průměru 50cm, podle udávaných rozměrů je to ovšem nesmysl. Účinná plocha odpovídá parabole o průměru cca 42cm. Vzhledem k tomu, že výrobce neudává vlastní šum paraboly, je zcela zřejmé, že se jedná o nepoužitelný šmejd. I kdyby F bylo 0,1dB, tak by to bylo pro Skylink nepoužitelné!!! Takže smolíček.Uvědomění si vlastní neznalosti je klíčem k poznání!
|
Enik
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 2 687 |
![]() |
|
@Enikcamping 33cm,za běžného počasí skylink ok |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 396 |
![]() |
|
@pierrepetrAno, za pěkného počasí... |
Martin79
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 1 697 |
![]() |
|
@Martin79propršená dovolená je nanic |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 396 |
![]() |
|
@Enikale to nie je parabola![]() |
mmc
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 731 |
![]() |
|
RE: satelitní anténa SNIPEAž pominou mrazy udělejte někde sraz, přijedu karavanem a předvedu vám v akci že Skylink na tom jde OK![]() |
jona
![]() |
|
_mmcZisk plosnej smerovej anteny je dany jej plochou. Uplne presne - efektivnou plochou apertury, ktora je vzdy mensia ako jej fyzikalny rozmer. Niekedy nie zanedbatelne vplyvaju na ucinnost anteny tiez ohmicke a dielektricke straty pouzitych materialov. Ucinnost tychto anten sa pohybuje niekde v rozmedzi 60-70 percent. Chcem tym povedat, ze je skoro jedno, ci ma ta antenna parabolicky alebo plochy tvar, rozhodujuca je plocha. |
JanoHels
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 886 |
![]() |
|
@JanoHelsvšetko, čo si napísal, je pravda![]() ![]() ja len, že to nie je parabola (presnejšie anténa s parabolickým reflektorom) ![]() ![]() |
mmc
![]() |
|
_mmcmoze byt, strbinovymi antenami (sustavou strbinovych anten) je mozne dosiahnut o nieco mensieho rozmeru, avsak na frekvencii okolo 10-12 GHz sa neda dosiahnut zisk vacsi, nez s nejakou 60cm parabolou ( z dovodu strat na vedeni, prisposobeni ...) Co je pre pozitelne pre skylink LTT (len tak tak). |
JanoHels
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 886 |
![]() |
|
Insidefoto bez krytu https://uloz.to/!cnF7jBxtSkri/12ghz-planar-jpg![]() |
mmc
![]() |
|
satelitní anténa SNIPE...jen chci podotkonout, že chytám celkem bez problému HBO v HD po celé evropě, ale české programy Nova, Čt24 nebo prima mi nejde chytnout, očko taky chytám a spoustu německých, jen ty české ne...a před změnou na HD to v SD šlo tak nevím...neznáte někdo nějaký dobrý servis s lidma kteří by eventuelně něco pobajstlovali a pomohli..?? |
dzidek
![]() |
|
@dzidekMyslím,že je to jen v rukách na každem,jiném místě použití |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
![]() |