![]() |
|
hudební TV ze Skylink/HD+ jenna Flexi10 a Komplet?- AMCNI CE fajn, i když spíše z pudu sebezáchovy ale možná jsem se právě probudil ale "C MUSIC TV", Stingray iConcerts, Unitel Classica HD, Stingray Brava ... jen na jen na Flexi7 a Komplet?- co bude s námi menšinovými v případě původně předplaceného HD Plus? v případě zájmu o výše uvedené zbývá tedy jen Flexi? o kompletu se nemá cenu bavit ... - o zařazení Cartoon Network žádné zprávy? |
zdennek
Registrace: 4/2008 Příspěvků: 58 |
![]() |
|
RE: hudební TV ze Skylink/HD+ jenna Flexi10 a...Hudební kanály spadnou od 1.3. do Kombi. |
roztock
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 30 |
![]() |
|
RE: hudební TV ze Skylink/HD+ jenna Flexi10 a...Vyradi max zoom cool alebo tam este neni jasno ? |
matino300
Registrace: 5/2012 Příspěvků: 713 |
![]() |
|
RE: hudební TV ze Skylink/HD+ jenna Flexi10 a...matino, po 1.3. by se zatím nic dit nemelo s programy skupiny Prima na SK region. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 679 |
![]() |
|
RE: hudební TV ze Skylink/HD+ jenna Flexi10 a...bude od 1.3 novej ceník? Není někde pokud bude? |
dnurg
Registrace: 12/2016 Příspěvků: 282 |
![]() |
|
RE: hudební TV ze Skylink/HD+ jenna Flexi10 a...https://www.skylink.cz/doc/download_file/skylink_cenik_cz_platny_od_01032018-64.pdf |
roztock
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 30 |
![]() |
|
zdennekMám taky HDPlus a psali mi ze Skylinku,že mě přeřadí do Kombi a nebudu muset nic doplácet.A do Kombi půjdou i zmiňované hudební. 👍 |
sigur
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 1 120 |
![]() |
|
děkuji sigurza upřesnění já jsem bohužel vůči skylink bez komunikace, a uvedené programy v přehledu jsou na web skylink stále i dnes jen v zařazení Flexi a Komplet |
zdennek
![]() |
|
CS TVdle uvedeného pdf je ještě otázka jestli se z "HD+" který byl jeho součástí zítra vytratí tedy i balíček CS TV ;o)to jak Skylink proklientsky obsluhuje svůj web a publikuje své záměry je také záležitost sama pro sebe, řekl bych pořád kapitalismus trošku "po česku" |
zdennek
![]() |
|
![]() |