![]() |
|
Sluneční interferenceZatím jsem na JM ani jeden den nezaznamenal žádný avizovaný výpadek. Jak je to jinde?*******
|
ja987
Registrace: 1/2016 Příspěvků: 1 770 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
![]() |
|
RE: Sluneční interferenceFreesat dnes rovněž bez zaznamenání zhoršení kvality signálu. A to u nás sněží. Asi mám kvalitní a dobře nasměrované paraboly 80.*******
|
ja987
![]() |
|
RE: Sluneční interferenceMel by ti to zkontrolovat Saxon jestli to mas na jednicku nastaveny....![]() |
Dexerwave
Registrace: 10/2017 Příspěvků: 567 |
![]() |
|
RE: Sluneční interferenceU správnš nastavené paraboly by nemělo k žádnému výpadku dojít.... |
Tondach
Registrace: 3/2004 Příspěvků: 1 537 |
![]() |
|
@TondachAno máš pravdu, ale při sluneční interferenci nezáleží jen na správném nasměrování paraboly, ale i na mnoha a mnoha dalších okolnostech mezi Zemí a Sluncem i na Slunci samém. Pokud jsou splněny, MŮŽE dojít k výpadku signálu i přesto, že budeš mít paraboly nasměrované na vteřinu přesně i vše nastaveno na 100%.Dovolil bych si ocitovat mé dnešní předešlé příspěvky: "Dnes jsem na JM ze Skylinku nezaznamenal žádný pokles kvality signálu." "Freesat dnes rovněž bez zaznamenání zhoršení kvality signálu" A včera, při letošním jarním maximu jsem měl pouze pokles kvality signálu na obou satelitech bez výpadku, bez čtverečkování. Obě paraboly budu mít asi správně. Děkuji za potvrzení. *******
|
ja987
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
![]() |
|
![]() |