Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: LCD, plazmy, CRT...

LG smart TV nedostatok pamäte

Pozerám nejaké video cez web prehliadač na LG 43UJ620V smart TV a zrazu sa prehliadač vypne z dôvodu nedostatku pamäte. Čo s tým, dá sa to nejako riešiť? Ani neviem, akú pamäť to má...

Silver18
Registrace: 8/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: LG smart TV nedostatok pamäte

na samsung to mám stejný, jen jsem testoval,,, používat prohlížeč v televizoru je masochizmus, používám externí zařízení

1+13+19+23+28

keff
Registrace: 6/2010

da sa

treba na kartach zmazat aplikacie ktore netreba a uvolni sa obsah... priamo na kartach uplne prejst zozadu...

miskoca
Registrace: 6/2009

@miskoca

Na akých kartách?

Silver18

@Silver18

normalne si povymazuj nejake aplikacie,ktore si si kedysi postahoval..mne to pomohlo..tiež mi to robilo...

jožko
Registrace: 7/2016

@jožko

Práveže nič som nesťahoval, iba toto čo tam bolo.

Silver18

@Silver18

jáj tak potom netuším,kde je chyba..určite tam nemáš na uvodnej ploche žiadne aplikacie postahovane?ak nie,tak potom len vymazat tie zbytocne aplikacie na kartach ako píše miskoca,ale to netušim ako sa robí..musi on napisat návod...ja som si všetky aplikacie čo som mal na uvodnej ploche smart vymazal..nehal si len IPTV SMART,lebo tu pouzivam a uz mi to nepise,ze mam nedostatok pamate,lebo kedysi to aj mne písalo

jožko
Registrace: 7/2016

RE: LG smart TV nedostatok pamäte

Či neťažíš kriptomenu niekomu. Androidové tv to už vraj robia, možno už aj iné OS. Čas ukáže.

tras
Registrace: 2/2011

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra