Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

Fotbal Jaromíra Soukupa?

Předseda představenstva fotbalové Slavie Jaroslav Tvrdík odmítá návrh LFA na prodej mediálních práv na první ligu exkluzivně společnosti Pragosport na léta 2020-2024 za 150 miliónů korun ročně. Ve čtvrtek hodlá předložit vyšší nabídku z TV Barrandov. Uvedl to na svém twitterovém účtu. Zároveň také slíbil vysílání fotbalu na neplaceném kanálu.

https://www.sport.cz/fotbal/synot-liga/clanek/967627-valka-o-prava-na-fotbalovou-ligu-chce-ji-tvrdik-vysilat-na-tv-barrandov.html

pepe23
Registrace: 8/2015
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Fotbal Jaromíra Soukupa?

Současný český ligový fotbal a TV Barrandov, podle mě to jde docela pěkně dohromady. Asi tak stejná úroveň, jak kulturní, tak sportovní.
Jsem pro.

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

A k tomu likvidátor všeho Tvrdík :)))

Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.

PoldaS
Registrace: 1/2010

Futbal na TV Barrandov ? Len to nie ,dúfam že to dajú aj na Barrandov Family :laughing:

Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD,Canal+

Zetor25
Registrace: 11/2015

Oni už nemají obstavený majetek.............

Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200

habr
Registrace: 4/2006

Včera jsem nebyl večer doma...asi kouknu na včerejší nářez na českou eu televizi od něj...kdysi jsme mu dělali tv rozvody... :laughing: :laughing: a kapr-fotbal ligu můžou dát na barandov muzika... :))) :)))

Fanyn
Registrace: 11/2007

A komentování se zhostí ostřílení matadoři Václav Tittelbach a Pavel Poulíček.. :laughing:

Sony XR77A83J + Sony HT-ZF9, T-Mobile Sat M, O2TV Sport Plus, Netflix, Disney+, Xbox Series X, Sony PlayStation 5, Nvidia Shield Pro.. Howgh

Scruffy
Registrace: 2/2012

A s blokací edenu je to prý kachna eu-čro... :laughing: :laughing:

Fanyn

Scruffy

Neblbni, toho by se z grácií chopil Honza Musil

pepe23

nebo již výše zmiňovaný Jaromír Soukup.. :)

Vu+ Uno4KSE, VU+Duo2, OpenATV 6.4, Gibertini 150 cm, LNB inverto single black ultra / FreeSat by UPC Direct, Digi TV, DVB-T (CZ, SK, PL)

jonnyq
Registrace: 9/2008

No poteš zádel. Český fotbal je sice taky žumpa, ale až takovou žumpu jako je Barrandov si snad nezaslouží.

lineker
Registrace: 8/2009

Dušan Svoboda, šéf LFA: Nikdy mě nenapadlo, že by ligu mohla vysílat TV Barrandov, ale jsem nadšený, že tu vzniklo konkurenční prostředí. Dnes nás informoval zástupce Slavie pan Buzek, že Médea (= Barrandov) připraví nabídku. Proto jsme dnes o věci nehlasovali, dáme jim čas."

:))) :)))

pepe23

No to snad nééé... Takovou žumpu si Slávie nezaslouží!!! Vždyť ten klub má tradici... :laughing:

Žádejme kvalitu, ne kvantitu.

PetrT
Registrace: 10/2007

soukup rozumí

všemu,tak v pohodě

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Myslím, že Saxon to shrnul velmi trefně.

Panasonic TH-42PZ8E /Dreambox 7020HD v2/OPENATV 5.3 / AL 85cm/Digipower SG2100/Seagate Momentus 320GB e-SATA / Yamaha RX-V 465 B / Dantax Classic One 5.0 / Panasonic DMP-8BD

Libor73
Registrace: 1/2006

@Libor73

máš pravdu,ale musíš číst mezi řádky

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Můj děd, otec...říkál, když tě ogare budou chválit tak to děláš špatně a nadávat Ti tak děláš to dobře.... :laughing: :laughing:

Fanyn

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra