![]() |
|
rychlá fleška?Po zakoupení rychlé flešky Kingston HyperX Savage G1 64GB HXS3/64GB pro využívání v přijímači Cryptobox 650HD jsem nezjistil, že by zařízení pracovalo rychleji,než s dřívější pomalejší fleškou.Poněvadž přijímač podporuje pouze FAT32 a NTFS, zformátoval jsem novou flešku do NTFS.Jinak nová fleška pracuje v: exFAT,FAT32 a NTFS.Je nějaká naděje,jak dosáhnout např.rychlejšího výstupu z nahrávek v přijímači? |
ALEXCZ
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 842 |
![]() |
|
RE: rychlá fleška?Vzhledem k tomu, že Cryptobox 650HD mám myslím pouze USB 2.0 porty, tak fleška s USB 3.1 v něm asi moc rychlejší nebude.VU+ Duo2, image VTI 8.2.3
|
SirMax
Registrace: 1/2014 Příspěvků: 1 476 |
![]() |
|
RE: rychlá fleška?Co má znamenat "rychlejší výstup z nahrávek v přijímači"?Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 167 |
![]() |
|
RE: rychlá fleška?Ako pise SirMax. |
Traky
Registrace: 8/2013 Příspěvků: 773 |
![]() |
|
RE: rychlá fleška?Poběží Ti na ní ale bez problémů nahrávání HD i se zapnutým timeshiftem, co je pro pomalejší flešky problém. |
konas
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 3 955 |
![]() |
|
@tukanTo znamená dostat se ze seznamu nahrávek do normálního sledovacího režimu.Asi před měsícem jsem si stěžoval tady na diskusi na pomalou práci pomalé flešky a bylo mi doporučeno pořídit si rychlejší flešku.Ovšem na úskalí že fleška 3.1 neuplatní svou rychlost v zařízení,které má k dispozici jen USB 2.0 mne nikdo neupozornil,ani prodavač v TSB. Takže jim to vrátím. |
ALEXCZ
![]() |
|
@ALEXCZAni v PC nemáš USB3? Tam by se moc hodila. Jinak nové TV SONY mají náhrávání už pouze z USB3 výstupu. S USB3,1 zatím moc zařízení nemá. Prodavač asi usoudil, že když je s USB2 kompaktibilní, tak není co řešit.Flešky USB2 už budou v dohlednu končit. |
konas
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 3 955 |
![]() |
|
RE: rychlá fleška?Aj keby Cryptobox 650HD mal USB 3.0 nepomohlo by to z dôvodu obmedzeného výkonu CPU. (podobný problém je s routermi a ich USB portami). Čo sa týka nahrávok lepším riešením je USB HDD. |
Richard21
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 389 |
![]() |
|
@ALEXCZjo jako že si koupíš ferari a budeš jezdit po lesní cestě,musíš vylepšit tu cestu,jinak jedeš jako tráboš |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 395 |
![]() |
|
@pierrepetrJasně,ale že jsi mně to o tom Ferrari neřekl před měsícem... |
ALEXCZ
![]() |
|
@pierrepetrviz: má fleška vliv na rychlost? (# 1662)ze 17.1.2018. |
ALEXCZ
![]() |
|
@ALEXCZAspoň vidíš, že po funuse už je každý múdry. A môžeš si urobiť názor na odbornosť tohto fóra![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 596 |
![]() |
|
@peterskTady je to pomíchané. Jsou zde profíci i laici,jako já. Ale kdybych se na to neptal už dřív. Tak mi poraď forum,kde by to vysvětlili správně hned! |
ALEXCZ
![]() |
|
@ALEXCZStačilo by, keby takí, ktorí sa v danej téme nevyznajú nereagovali. Ale tu je najviac odborníkov na o....ie Skylinku.![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 596 |
![]() |
|
RE: rychlá fleška?Flashka je jedna věc a přístroj, který Ti to zpracováva, je taky druhá věc...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 167 |
![]() |
|
@tukanUž jsem pochopil,že mi není s přístrojem,který nepodporuje novější připojení(Cryptobox650hd),než je USB2.0 pomoci.Rychlé flešky s USB2.0 asi prostě neexistují.Nakonec mi to bylo i vysvětleno 17.1.2018 v otázce:"má fleška vliv na rychlost". |
ALEXCZ
![]() |
|
ALEXCZPři testech mně nejlépe vyšla fleška s rozhraním USB 2.0 Transcend JetFlash V600 64GB s čtení/zápis 32/18 MB/s. Jak se bude ale chovat v Cryptobox650HD je jiná otázka. Pokud problém vyřešíš, dej vědět. |
RAFI007
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 044 |
![]() |
|
Kefalín, čo si predstavujetěpod pojmom "dostat se ze seznamu nahrávek do normálního sledovacího režimu"???Na to má přece flashka stejný vliv jako na výnosy kukuřice v Maďarsku. To je snad software přijímače, ne??? ![]() ![]() ![]() Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.
|
samorost
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 412 |
![]() |
|
@samorostDíky za názor,přestože všichni ostatní a dokonce i PIERREPETR mají jiný názor,než ty.No a pod "tím pojmom" si představuji opustit PVR seznam.Tak to říkají profíci.Abys tomu rozuměl.Jinak SW jsem kvůli tomuto problému vícekrát měnil,ale nepomohlo to. |
ALEXCZ
![]() |
|
@ALEXCZnečtu všechno,až později,když vidím,že se to řeší delší dobu,můžeš nadávat na jiné |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 395 |
![]() |
|
@ALEXCZskuteční profíci tomu Tvému požadavku říkají funkce souborového manažeru a ten prostě u "receiveru za pár stovek" funguje adekvátně těm "pár stovkám".Nejjednodušší řešení i toho nejsložitějšího problému bývá zpravidla to nejlepší.
|
táhlovej
Registrace: 3/2005 Příspěvků: 1 264 |
![]() |
|
@táhlovejDíky za poučení a hlavně vysvětlení. |
ALEXCZ
![]() |
|
to ALEXCZMám doma Technisat, který může mít současně 3 disky, vnitřní, zadní a přední. Přepnutí do televizního režimu proběhne stejně rychle, ať jsem na kterékoliv disku v provozu.Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.
|
samorost
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 412 |
![]() |
|
![]() |