Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Základní balíček Digital

Balíček Digital

Barrandov Plus HD, BBC World News HD, Bloomberg Europe, CNBC Europe, ČT :D HD, ČT art HD, ČT Sport HD, ČT1 HD, ČT2 HD, ČT24 HD, Disney Channel DE, Dvojka HD, EuroNews, Eurosport 1 DE, FilmBox, France 24, INSIGHT HD, INSIGHT UHD, Jednotka HD, JOJ Family HD, Kino Barrandov HD, Kinosvět, Markíza International, Mňam TV, Noe TV, Nova +1 HD, Nova 2, Nova Action HD, Nova Cinema HD, Nova Gold, Nova HD, ÓČKO, ÓČKO STAR, Prima +1 HD, Prima Comedy Central, Prima COOL HD, Prima HD, Prima LOVE, Prima MAX HD, Prima ZOOM HD, Rebel, Rebel 2, regionalnitelevize.cz, RELAX, Retro, Senzi, Skylink Ochutnávka, Šlágr TV, TA3 HD, Televize Seznam, TUTY, TV Barrandov HD, TV Lux HD, TV8 HD, VIVA

Já mám jako základ balíček digital
To bych měl tyto výše uvedené kanály mít všechny povoleny? díky

pinokio
Registrace: 4/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Základní balíček Digital

A v čem je problém?

Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.

PoldaS
Registrace: 1/2010

Ak máš český región, tak áno.

Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.

letas
Registrace: 5/2007

Problém

bude asi v tom, že některé programy vysílají z Astry 19,2E

Octagon SF4008 UHD 4K + Od Skylink & Kombi přechod k Telly & velký balíček. Motor DIGIPOWER SG-2100 + LNB Inverto Twin Black Ultra + parabola 105 (53°E - 30°W). TV LG 55UH600V

Pikollo
Registrace: 6/2008

Ale když chytnu německý nekódovaný Eurosport 1 na pozici 19.2 tak to není přece zásluha skylinku.Takže jinak které kódované kanály v balíčku digital jdou přes družici na pozici 19.2 které mohu přijímat když mám ten základ Digital ? díky

pinokio

Podle tabulky

INSIGHT HD, INSIGHT UHD

Octagon SF4008 UHD 4K + Od Skylink & Kombi přechod k Telly & velký balíček. Motor DIGIPOWER SG-2100 + LNB Inverto Twin Black Ultra + parabola 105 (53°E - 30°W). TV LG 55UH600V

Pikollo

Jaké tabulky??

pinokio

Že by programové? Mě vyhledávání trvalo asi DESET vteřin. Tak ti budu držet R^ R^

Pikollo

INSIGHT HD jsem našel na pozici 19,2 parametry souhlasí ale je zakódováno proc ?

pinokio

Odpojeni provideru 0D96 z karet ICE.

Pikollo

Nedávno jsem to vysvětloval a sám jsem z toho koko.. To samé má v nabídce i freeSat, své programy plus i programy co jedou fta a nejsou jejich ale v nabídce jich mají. :ogre: :ogre: :ogre:

Digi Tv top platforma

satmana
Registrace: 10/2009

Tomu se říká "že se chlubí cizím peřím" :fuming:

pinokio

@pinokio

skôr využívajú možnosť použitia monobloku ...

Dzordzo
Registrace: 8/2007

a ešte môžu pozerať reklamy za ktoré nemusia platiť ani sp... :laughing: :laughing:

VU+ UNO 4K SE-S2X OpenATV 6.4 75°E-5°W parabola FTE 105, DG 240S Speedy, Lnb IBU ,TV LG 55SK8500P

markus176
Registrace: 11/2010

já být Glisníkem,tak zpoplatním i FTA,ať to pára tlačí...však blbci to zaplatí.... ;)

jansmrz
Registrace: 3/2015

@jansmrz

To bohužel Glisník nemůže, ale kdyby mohl, jistě by i ty FTA programy zpoplatnil ;)

Skylink + O2TV

kvasnak
Registrace: 3/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra