![]() |
|
Jaký DVB-T2 set-tob-boxPrioritou je podpora NTFS disků a bezproblémové nahrávání HD kanálů do ts. Má již někdo zkušenosti napříkla s Ferguson Ariva T265 ?Díky |
aafroman
Registrace: 6/2014 Příspěvků: 187 |
![]() |
|
@aafromanNa netu je spousty STB. Stačí si přečíst recenze a sám se rozhodnout, pro jeden, který bude splňovat Tvoje požadavky a cenu. To co považuješ za pro Tebe dobrý, já bych si třeba nikdy nekoupil a naopak co je vhodné pro mne, by si třeba Pepík nekoupil. Mně osobně vyhovuje Amiko 8265+ - budu připraven na 2 karty až zakóduji programy DVB-T2 a k tomu na kartu Plustelku, případně Satelit. Jsi svéprávný, máš přeci mozek, tak ho použij a rozhodni se sám. Už nás nevede strana a vláda a neurčuje co je správné a dobré.*******
|
ja987
Registrace: 1/2016 Příspěvků: 1 770 |
![]() |
|
RE: Jaký DVB-T2 set-tob-boxAmiko HD8275+Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 7 106 |
![]() |
|
Jaký DVB-T2 set-tob-boxV čem je 8275+ lepší oproti HD 8265+ ? A prodává ho vůbec někdo v Česku ? |
PeVy
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 139 |
![]() |
|
RE: Jaký DVB-T2 set-tob-boxDík, Amiko vypadá zajímavě. Dokonce kombo. Zřejmě dobrá náhrada za mé VuSolo2, kde jsem s H265 nahraný. |
aafroman
Registrace: 6/2014 Příspěvků: 187 |
![]() |
|
Jaký DVB-T2 set-tob-boxVypadalo by to zajímavě, mně osobně u něj vadí dvě věci. V první řadě je to absence konektoru SCART a potom to, že když už je AV výstup řešen atypicky pomocí redukce JACK/AV CINCH, ta není součástí balení přijímače. |
PeVy
![]() |
|
Jaký DVB-T2 set-tob-boxNedodávané příslušenství kabelů bývá problematické. Dokupoval jsem AV kabel na DVB-T2 ARIVA za 190Kč. Problém byl pouze v atypicky dlouhém JACKU. |
pepa12
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 212 |
![]() |
|
@pepa12typicky normální AV stereo dlouhý |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 400 |
![]() |
|
RE: Jaký DVB-T2 set-tob-box4-pinovy jack zas tak normalni neni, navic existuje vic variant zapojeni. |
ivovi0
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 693 |
![]() |
|
@ivovi0kolik pinů je normální AV stereo?? |
pierrepetr
![]() |
|
JACK/AVS tímhle řešením ale stejně nebude RGB výstup, jako z plnohodnotného SCARTu - což je škoda. |
PeVy
![]() |
|
re:pierrepetrTo jsem si také myslel, vyzkoušel jsem dva typy ale ani jeden nebyl korektní, buď byl problém s obrazem nebo se zvukem. Oba byly zakoupeny jako standard. AV redukce od stejného dodavatele, kde jsem zakoupil set-top-box. Když jsem to reklamoval, bylo mi sděleno, že musí být originál ARIVA kabel. Ten pak také opravdu fungoval.V porovnání byl originál ARIVA konektor JACK o několik mm delší, proto na sebe neseděly plošky kolík / zásuvka. |
pepa12
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 212 |
![]() |
|
RE: Jaký DVB-T2 set-tob-boxRGB výstup není moc dobrý nápad. (Proto ho taky už málokdo dělá).Video i audio je lepší do digitálních TV přenášet digitálně. Takže HDMI do zobrazovače, případně optika do zesilovače. Pokud máš ještě skleněnou CRT, tak pak ti na přijímači moc nezáleží, stejně to má rozlišení zhruba 400x300 bodů. |
Antonín
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 5 988 |
![]() |
|
RE: Jaký DVB-T2 set-tob-boxRGB je naopak dobrý nápad pro CRT, jenže většina dnešních STB i když mají scart stejně nemají funkční RGB výstup, takže je celkem jedno jestli scart, 3x cinch nebo jack, leze z toho vždy pouze composit AV |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 391 |
![]() |
|
Mazání reklam ze záznamůumí některé modely Technisatů bez počítače, přímo v set-boxu.Za pár minut je nahraný film bez reklam a není třeba zrychleně přeskakovat reklamy! Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.
|
samorost
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 412 |
![]() |
|
@pierpetrstereo audio jack ma 3-piny = 3 kontakty |
ivovi0
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 693 |
![]() |
|
Jaký DVB-T2 set-tob-boxAno, použití RGB jsem měl na mysli v souvislosti s CRT. A jestli ani STB se SCARTEM na něm nemají RGB výstup, tak to vyrábějí s prominutím totální ignoranti. |
PeVy
![]() |
|
@pepa12to je jakou s ženskou,musíš zkusit,kde ti kolík bude pasovat,jinak nedojde k přenosu genetiky |
pierrepetr
![]() |
|
![]() |