![]() |
|
Skylink zdražil dřív než 1.3Asi to tady schytám, ale překvapilo mě, že mi Skylink z účtu inkasoval už 15.2. servisní poplatek ve výši 89 Kč. Podle zákaznické zóny mám měsíční období od 19. v měsíci. Zavolal jsem na zákaznický servis a slečna lámanou češtinou mi sdělila, že konec období sladá do dražšího období a že v tom nevidí problém. Taky jste na tom tak? |
Felixbejk
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 32 |
![]() |
|
RE: Skylink zdražil dřív než 1.3Tak přes sipo je to v pohodě, protože to se platí na měsíc dopředu, takže platba v únoru je na březen ale přes inkaso to netuším. |
BOBSEN
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 2 185 |
![]() |
|
RE: Skylink zdražil dřív než 1.3tak se tu pro deset očí sesypu, a není to jedno ?1+13+19+23+28
|
keff
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 1 354 |
![]() |
|
RE: Skylink zdražil dřív než 1.3Sa divím že to platíte, ja mám telku už len ako zobrazovač trackov pesničiek. Ale hlavne že nepotrebujem pozerať tie reklamné kanále. Už aj správy si vypočujem radšej po ceste v aute![]() T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich
|
THXKO
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 739 Galerie: THXKO |
![]() |
|
RE: Skylink zdražil dřív než 1.3Ne každý je takový inteligent jako ty![]() Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
FelixbejkBobsen má pravdu.I přes inkaso se platí měsíc dopředu. Ale co a jak platíš bys měl přece vědět. Hezký víkend. |
neuzil
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 1 528 |
![]() |
|
RE: Skylink zdražil dřív než 1.3Finanční gramotnost by se neměla vyučovat jen na školách, ale i akademiích třetího věku. |
DVBT1
Registrace: 5/2012 Příspěvků: 1 774 |
![]() |
|
@FelixbejkNejste sám taky jsem čuměl, asi si máme zvykat |
Gripen
Registrace: 1/2018 Příspěvků: 5 |
![]() |
|
@DVBT1Jak to jako myslíš ? |
Felixbejk
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 32 |