![]() |
|
který poskytovatel placené televize je lepšítak co chlapi Já dávám digigo dlouho jsem by zákáznikem Skylinku, ale přešel jsem na službu digigo a nelituji. Jediné minus je že musí být kvaůitní internetové připojení. |
Miroslav B
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 209 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 57 | |
![]() |
|
RE: který poskytovatel placené televize je lep...Pre niekoho málo, pre niekoho až dosť. Žiadna smola, ale šťastie.Lebo TV nie je zmyslom života. Zvlášť v dnešnej dobe skoro oničom programov.Dreambox DM 900 UHD 4K Triple tuner 1x DUAL DVB-S2X- 1x DVB-C/T2 - Dreambox DM 7020 HD - od legendárnej nemeckej firmy - Image OpenPLi & OpenATV - 6 x LNB Inverto Black Ultra - TV OLED LG 55B7V
|
Naaalim
Registrace: 3/2016 Příspěvků: 1 177 |
![]() |
|
RE: který poskytovatel placené televize je lep...No jo když ti to stačí hrkat Trabantem. Tak ti přeji příjemnou rozmazanou jízdu .![]() |
satman1
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 4 109 |
![]() |
|
RE: který poskytovatel placené televize je lep...Ja Trabant nemám.Len nechápem ludí, ktorí končia príspevok nejakou zbytočnou ,tou istou prirovnávacou vetou ako :V tomhle se chovají jako spící freeSAT.![]() Dreambox DM 900 UHD 4K Triple tuner 1x DUAL DVB-S2X- 1x DVB-C/T2 - Dreambox DM 7020 HD - od legendárnej nemeckej firmy - Image OpenPLi & OpenATV - 6 x LNB Inverto Black Ultra - TV OLED LG 55B7V
|
Naaalim
![]() |
|
satman1Ty si skyrider?👤👤👤
|
fann
Registrace: 8/2016 Příspěvků: 633 |
![]() |
|
RE: který poskytovatel placené televize je lep...fann a ty? Jsi? |
satman1
![]() |
|
RE: který poskytovatel placené televize je lep...pánové, proč stále ta žabomyší válka Skylink, Freesat, Digi? Dotaz byl, který poskytovatel placené TV je lepší? A pokračoval o digigo a Skylinku. Tak proč tu psát o jiných, že jsou horší???![]() ![]() ![]() *******
|
ja987
Registrace: 1/2016 Příspěvků: 1 770 |
![]() |
|
RE: který poskytovatel placené televize je lep...Původně se nejednalo o dotaz, ale vychloubání, jak vyběhl se Skylinkem a přešel k DIGI2GO a hledal další "přicmrndávače", kteří udělali to stejné, aby se mohl cítit jako opravdový king a s virtuálními kamarády si mohl poplácat po ramenou. Upsal se na dva roky a uřejmě mu až později došlo, že atraktivita Digisportů může jít brzy do... |
DVBT1
Registrace: 5/2012 Příspěvků: 1 774 |
![]() |
|
@DVBT1Kord když jim končí práva na Laligu letošní sezonu. |
William cz
Registrace: 10/2016 Příspěvků: 5 056 |
![]() |
|
@satman1Nemyslím si, že Freesat by byl pro méně náročné zákazníky....Považuji se za dost náročného, protože mám Skylink i Freesat. Spíš bych řekl, že je to naopak. To, co mi za určitý obnos Freesat nabídne, tak tomu se Skylink ani nepřiblíží..myslím v nabídce programů... 0,8WFreesat+5E+13E+19E+16E+23ESkylink+28E+42E + UPC Kabel
|
palermo67
Registrace: 8/2011 Příspěvků: 1 011 |
![]() |
|
RE: který poskytovatel placené televize je lep...Konkrétně který programy máš namysli. AP ale jdi kočičí mazlíčci, psí atd ale jdi. |
satman1
![]() |
|
palermo67Keď mal satman1 freesat nebolo nad freesat. Keď mal skylink ,osieral freesat a nebolo nad skylin a teraz ma digi2go a ten vychvaluje a naďalej osiera freesat a začína už aj skylink 😀, ktorý predtým vychvaľoval.Zvlaštný človek.![]() Dreambox DM 900 UHD 4K Triple tuner 1x DUAL DVB-S2X- 1x DVB-C/T2 - Dreambox DM 7020 HD - od legendárnej nemeckej firmy - Image OpenPLi & OpenATV - 6 x LNB Inverto Black Ultra - TV OLED LG 55B7V
|
Naaalim
![]() |
|
@NaaalimHold tak to už někdy bývá![]() |
William cz
![]() |
|
RE: který poskytovatel placené televize je lep...Naaalim jo došli argumenty tak nastoupily pomluvy. Synku freeSAT jsem nikdy neměl. Měl jsem UPC Direct. Ale jen proto že byli jediní měli monopol. Jak vznikl Skylink tak jsem hned odešel. Jo ještě jsem měl před tím kabelplus stim filmnet.![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
satman1
![]() |
|
@William czTy ani nevíš o čem je řeč.![]() |
satman1
![]() |
|
@satman1Hlavně že ty všechno víš a všechno znáš![]() |
William cz
![]() |
|
satman1Ty si dobrý moták, a upc direct sat. televízia je čo? Terajší freesat, sat. televízia. Tak nerob zo seba ani zo mňa blba.Dobre vieš o čom som písal,synku![]() ![]() ![]() ![]() Dreambox DM 900 UHD 4K Triple tuner 1x DUAL DVB-S2X- 1x DVB-C/T2 - Dreambox DM 7020 HD - od legendárnej nemeckej firmy - Image OpenPLi & OpenATV - 6 x LNB Inverto Black Ultra - TV OLED LG 55B7V
|
Naaalim
![]() |
|
RE: který poskytovatel placené televize je lep...Satman1,UPC Direct alias v dnešnej dobe freesat v tej dobe nemal monopol. Máš krátku pamäť. Zalistuj si v google, že keď bol upc direct na 19,2 ,boli tu ešte iné cz/sk sat.platformy.A že si mal upc direct resp.freesat /inak tvoja hra slovíčok /si tu sám uvádzal.VU+ Solo 4K, 2x DVB-S2 tuner, 65" TV 4K UHD LG SIGNATURE OLED65W8PLA
|
Avernet
Registrace: 9/2017 Příspěvků: 272 |
![]() |
|
RE: který poskytovatel placené televize je lep...No napřed to byly jen pár stanic. CT. Ale jak byla lepší nabídka tak jsem hned přešel. Těch pár stanic bylo pro fanoušky. Vte době pro mě nemělo smysl přecházet. |
satman1
![]() |
|
RE: který poskytovatel placené televize je lep...Avernet a ty chceš říct že ty tři či 4 stanice CS linku byly konkurenci. Těžko v té době se platilo zabipc 1500 Kč byli jediní tak měli vysponovanou cenu. Jen po telefonu se dali ukecat slevy |
satman1
![]() |
|
RE: který poskytovatel placené televize je lep...Oprava za UPC |
satman1
![]() |
|
RE: který poskytovatel placené televize je lep...zatím je stále nejlepší Skylink, ale jde to s nimi pěkně z kopce, IPTV mě nezajímá, na prý HD mazanici typu O2 TV se nedá koukatDreambox DM 920 1x Triple MultiStream DVB S2X/DVB T2/DVB C
1x parabola Tele System 109x99cm multifeed 23,5°E+19,2°E+16°E+13°E LNB Inverto Black Ultra
1x parabola Gibertini 102x95cm motor Stab HH120 LNB Inverto Black Ultra
relé Spaun SUR 211 F, TV Sony
|
fpsfps
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 1 978 |
![]() |
|
RE: který poskytovatel placené televize je lep...Ja přemyšlím už delší dobu co jiného než Skylink a platit ten jejich SerPoplatek.Hodně jsem přemyšlel o flix tv ted v březnu maji vubec super akci za 50% ceny ale bohužel nechci se vracet k SD programum a tam nejdou i zakl.české programy v HD takže velké minus že to ani ta cena nedožene.... I oproti SL méně stanic než kombi balík.... Digi tv nechci už je že k balíčku musite připočist pronajem příjmače+modulu což vše prodraží...jinde mate přijmac za 1kč při uvazku tady ne.... Pak DVB-T2 ještě zbyva snad až to pojede vše a bude jasné co za to.... Takže pořad byt jde to se SL z kopce je stale nejlepší volba.... Jinak kdo má možnost upc+internet nejlepší volba ale musíte mít dobrou adresu :) |
tompr
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 049 |
![]() |
|
RE: který poskytovatel placené televize je lep...IPTV O2TV má u svých přenosů obraz, o kterém se ti u Skylinku může akorát tak zdát. |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 300 |
![]() |
|
RE: který poskytovatel placené televize je lep...To je možné ale zvonkacem u nás nic moc a samý výpadek zkoušeno dva roky. Ústředna daleko . A u o2go se jim třepe obrázek na digi2go nemá. Ale jen u fotbalu něco mají špatné.v kodi 4k fotbal taky není špatný. |
satman1
![]() |
|
DIGI2GO?Není to ta služba bez jakýkoliv garance funkčnosti, kde při nějakých problémech začne Digi dělat mrtvýho brouka a všechno házet na poskytovatele netu (kterej samozřejmě nemůže a ani nebude ručit za služby třetích stran, co s ním nemají žádnou smlouvu)? Tak hodně štěstí tomu, kdo si něco takovýho objedná, platí a ještě s úpisem na 2 roky![]() Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 57 | |
![]() |
|
![]() |