![]() |
|
který poskytovatel placené televize je lepšítak co chlapi Já dávám digigo dlouho jsem by zákáznikem Skylinku, ale přešel jsem na službu digigo a nelituji. Jediné minus je že musí být kvaůitní internetové připojení. |
Miroslav B
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 209 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 57 | |
![]() |
|
RE: který poskytovatel placené televize je lep...však taky mám od nich satelit a v pohodě,výpadky jedině v létě při silné bouřce,což se dá omluvit.Je mi jasné,že satelit nemá žádné funkce jak zpětné přetáčení apod,ale bez toho se obejdu-Ale jak jsem psal nebude La Liga,nebude PL,tak jich i tak okamžitě ruším... |
dawis77
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 11 669 |
![]() |
|
RE: který poskytovatel placené televize je lep...PoldaS stačí deset mb internet a trochou stabilní a vše jede v pohodě. Nevím proč jsi vysázeny na tyhle služby jako je YouTube Netflix o2go digi2go atd. A problémy řeší hned i přes messenger. Teda ja sníma žádný neřešitelný problém neměl. Ale může být, že to někde dělá problémy . Nic není dokonalé. Ale platí když jde YouTube fulhd, tak půjde i tohle. |
satman1
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 4 109 |
![]() |
|
RE: který poskytovatel placené televize je lep...Jsem vysazený na služby kukaček, kde provozovatel TV parazituje na cizí síti a za nic neručí. Seriózní poskytovatel TV má naopak s provozovatelem internetu (ISP) uzavřenou smlouvu a za svoje služby ručí. Konkrétně třeba Kuki a ISP, co ho nabízí. Iluzorní je pak těch 10Mbps, protože jenom tato hodnota není garancí vůbec ničeho neboli klidně můžeš mít net i v řádu Gbps a u TV si ani neškrtneš z mnoha jiných důvodů.Youtube apod. sem netahej, protože tam sice provozovatel taky za nic neručí, ale taky za to nic nekasíruje. Za celým tímto bordelem je populistický nařízení o síťový neutralitě, který v důsledku akorát zdražuje služby internetu a ještě otevírá prostor pro všemožný praktiky, který nejsou úplně košer. V USA už to pochopili a od konce dubna je ta síťová pitomost minulostí. Pak budou provozovatelé TV velmi rychle uzavírat smlouvy s ISP a taky se s nima dělit o zisky - a opačně, kdo toto ze zákazníků využívat nebude, tak si nemusí zbytečně platit extra vysoký traffic. Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
RE: který poskytovatel placené televize je lep...Doufám že se u nás každá blbost s USA neuchyti. Nevím co tam pochopili. Ale je hodně placených videosluzeb přes net . Jen kolik jich je v codi . A taky nikdo za nic neručí. A to je budeš všechny potírat. (Netflix, hbogo, Voyo, iprima plus a spousta dalších. Jo i Skylink. |
satman1
![]() |
|
RE: který poskytovatel placené televize je lep...Pochopili to, že IPTV, P2P a další služby, který vytěžují lajny a dělají ISP velkej traffic, se holt musí řešit jinak, než jakýmsi nesmyslným nařízením o síťové neutralitě, která ve svým důsledku nutí ISP k posilování sítí, což pak zaplatí všichni klienti bez ohledu na to, jestli to skutečně využijí, anebo mají net jenom na emaily a předpověď počasí. Takže mnohem lepší je model, že se ISP a IPTV domluví, přičemž se o zisk podělí a ISP to pak může využít k modernizaci sítí bez toho, že by náklady přenášel na všechny ostatní. Což snad nastane i tady a pak si všichni Netflixové, Go-cosi, i-cosi atd. uvědomí realitu a začnou fungovat jinak, než jenom kasírováním za nic na cizích sítích.Se Skylinkem ses netrefil, protože to je to stejný jako Youtube - bez garance, ale taky bez poplatku. Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
RE: který poskytovatel placené televize je lep...Je to zatím v ceně balíčku není to zadarmo jako část YouTube. |
satman1
![]() |
|
RE: který poskytovatel placené televize je lep...Balíček s nebo bez stojí pořád stejně, takže Skylink live je pouze bonus navíc.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 57 | |
![]() |
|
![]() |