Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

SKYLINK 23,5E najslabši TP

Ktory je najslabši?

jopo166
Registrace: 1/2009
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29
Odpověď v diskusním vlákně

RE: SKYLINK 23,5E najslabši TP

Dalo by se hovorit i o TP 11797/H 29500 FEC 3/4 DVB-S2/8PSK.

HYPER
Registrace: 11/2010

@Enik

Ano, máš zase pravdu, jako vždy, jenom s tím rozdílem, ŽE JÁ NESHÁNÍM NEJSLABŠÍ TP ! Doporučil bych Ti přečíst úvodní dotaz a teprve potom tady publikuj své nesmyslné domýšlivé a vymyšlené nesmysle!!!
Dovolil bych si upozornit i na můj příspěvek zde 03.03.2018, 21:52.40 "Necítím potřebu nikterak měřit kolik signál má jakýchsi fyzikálních jednotek, ani který TP je nejslabší a jaký má který TP bitrate. Především potřebuju sledovat pořady a to mám bezproblémové."
Doufám, že umíš číst a že máš mozek, tak Tě laskavě prosím: ČTI A POUŽÍVEJ MOZEK! Budeš pak možná vypadat chytřejší.

ja987
Registrace: 1/2016

@rs505

Ano máš pravdu, jako vždy, akorát sis popletl toto fóum se sportovníma a moceš tady koše s baněma. Ano, máš pravdu, hokej se hraje na Slunci, protože je tam perfektní led :)) !!! Především tu byla řeč o Sluneční interferenci a s hokejovým bráněním má společné asi tolik jako třeba holinky a hodinky - oboje se natahují.
Interference je vzájemné ovlivňování, prolínání, střetání, překrývání, křížení, skládání, překážení, narušování, vměšování, bránění něčemu. Takže jak v hokeji je to bránění ve hře, tak v satelitním příjmu je to, že Sluneční elektromagnetické záření ovlivňuje, prolíná, překrývá, kříží, skládá, sčítá vlnění, překáží, narušuje i brání satelitnímu vysílání.
Je s podivem, že Ty, takový moudrý, vzdělaný inteligent, nepozná tento rozdíl, který rozpozná i žák 4. třídy Obecné školy. A další ..."inteligent" Ti za to dá 3 palce. :)) :)) :))

ja987
Registrace: 1/2016

RE: SKYLINK 23,5E najslabši TP

Naštěstí se obvykle najde gigant, který vše uvede na pravou míru... :)))
Ach jo.

rs505
Registrace: 11/2009
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra