![]() |
|
SKYLINK 23,5E najslabši TPKtory je najslabši? |
jopo166
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 1 790 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
![]() |
|
RE: SKYLINK 23,5E najslabši TPDalo by se hovorit i o TP 11797/H 29500 FEC 3/4 DVB-S2/8PSK. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 679 |
![]() |
|
@EnikAno, máš zase pravdu, jako vždy, jenom s tím rozdílem, ŽE JÁ NESHÁNÍM NEJSLABŠÍ TP ! Doporučil bych Ti přečíst úvodní dotaz a teprve potom tady publikuj své nesmyslné domýšlivé a vymyšlené nesmysle!!!Dovolil bych si upozornit i na můj příspěvek zde 03.03.2018, 21:52.40 "Necítím potřebu nikterak měřit kolik signál má jakýchsi fyzikálních jednotek, ani který TP je nejslabší a jaký má který TP bitrate. Především potřebuju sledovat pořady a to mám bezproblémové." Doufám, že umíš číst a že máš mozek, tak Tě laskavě prosím: ČTI A POUŽÍVEJ MOZEK! Budeš pak možná vypadat chytřejší. *******
|
ja987
Registrace: 1/2016 Příspěvků: 1 770 |
![]() |
|
@rs505Ano máš pravdu, jako vždy, akorát sis popletl toto fóum se sportovníma a moceš tady koše s baněma. Ano, máš pravdu, hokej se hraje na Slunci, protože je tam perfektní led![]() Interference je vzájemné ovlivňování, prolínání, střetání, překrývání, křížení, skládání, překážení, narušování, vměšování, bránění něčemu. Takže jak v hokeji je to bránění ve hře, tak v satelitním příjmu je to, že Sluneční elektromagnetické záření ovlivňuje, prolíná, překrývá, kříží, skládá, sčítá vlnění, překáží, narušuje i brání satelitnímu vysílání. Je s podivem, že Ty, takový moudrý, vzdělaný inteligent, nepozná tento rozdíl, který rozpozná i žák 4. třídy Obecné školy. A další ..."inteligent" Ti za to dá 3 palce. ![]() ![]() ![]() *******
|
ja987
Registrace: 1/2016 Příspěvků: 1 770 |
![]() |
|
RE: SKYLINK 23,5E najslabši TPNaštěstí se obvykle najde gigant, který vše uvede na pravou míru...![]() Ach jo. |
rs505
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 2 204 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
![]() |
|
![]() |