![]() |
|
VUsolo2 VTI11Dobry den vsetkym, mam taky maly problem, xhcem sa preto spytat, ci sa s tym niekto nestretol... mam vusolo2 dva tunery vstavany hdd a vti 11 verziu... par rokov nebol problem a teraz mi zacal sam od seba akokeby sam system hadzat ikonu nahravania, hoci casovac je prazdny, nic realne nenahrava ale obsadzuje tuner... po restarte gui chvilu zmizne ale za chvilu to robi znova... skusil som aj flash nanovo a nepomohlo... zaheslovany ho mam samozrejme... co by pomohlo ak sa to niekomu uz stalo... dakujem za fundovane odpovede... |
miskoca
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 363 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
RE: VUsolo2 VTI11...vypnúť v moduloch plugin OpenWebif |
efly
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 202 |
![]() |
|
RE: VUsolo2 VTI11no to určite. viac sa do boxu cez web kontrol nedostane. to sú rady.nainštaluj si najnovší image . vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
ako pisemdoteraz to islo ok, image som dal na nanovo a i tak to robi... |
miskoca
![]() |
|
@miskocaA nezdielas ten disk v inom satelite?Ak ano,tak skus na chvilu vypat zdielanie. |
jonatan
Registrace: 1/2008 Příspěvků: 112 |
![]() |
|
nie nezdielam...podozrieval som doscam ale ked som dal prec, tiez nepomohlo... |
miskoca
![]() |
|
este som podozrievalsetting ale to sa mi zda blbost... mohol by to byt priamo hdd napr. ak system vyvolava jeho prebudenie zo spanku? |
miskoca
![]() |
|
RE: VUsolo2 VTI11Co znamená "image som dal nanovo", dal jsi starý nanovo, nebo poslední? Dej tam něco jiného, třeba BH, nebo jednoduchší openATV a hned se uvidí...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 167 |
![]() |
|
znamena toze som ho flashoval znova cistou VTI 11 + dal som tam starsi setting a nanovo som nastavil siet hdd a tak podobne |
miskoca
![]() |
|
RE: VUsolo2 VTI11Někdy se streamování do pc tváří, jako nahrávání, záleží od nastavení. Začal bych od nuly, přehraj vu+original image a potom dej openATV. Když se Ti to nebude líbit, vrátíš se ke své záloze...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
![]() |
|
RE: VUsolo2 VTI11A proč VTI 11, když je verze 13? /aspon myslím, nepoužívám to/Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
![]() |
|
RE: VUsolo2 VTI11Vždyt Ti to už napsal onééé, stáhni poslední verzi a dej ji tam...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
![]() |
|
rozmyslal som nad VTI 13ale stale niekto vypisuje co tam nefunguje, doteraz mi to islo, na co by som to menil, ked mi islo vsetko vratane hbbtv, na co to menit... |
miskoca
![]() |
|
skusil som ten stream z druheho tunerunormalne na pc isiel, symbol nahravania a obsadenie tunerov normalne... |
miskoca
![]() |
|
RE: VUsolo2 VTI11Tak potom na co sem píšeš? Do tedka jsi nepsal, na co to měnit?...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
![]() |
|
prave pretoco som pisal ako prve, co mi to zacalo robit a obsadzovat tuner imaginarne nahravanie...este jedna vec, co si pisal s tym original firmverom, pomohlo by ak by som dal tovarenske nastavenia a az potom flash VTI? to som zialbohu neurobil.... nezmaze to preflashovanie samotne? |
miskoca
![]() |
|
RE: VUsolo2 VTI11továrenské nastavenia sú asi také , ako čistá flash , len tam zostane bordel. a tým sa nič nevyrieši . vyzerá to tak , že nevieš robiť s boxom a len špekuluješ ,ako sa vyhnúť výmene image.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
![]() |
|
nepisem ze som expertlen sa mi nechce potom milion veci nastavovat i napriek zalohe... skusal som aj open atv aj openpli ale vzdy mi nieco slo a nieco nie na VTIcko som zvyknuty... mal som predtym vti9... mal som dat to tovarenske, vsak urobi to este raz tak to tak urobim samozrejme... ale i tak dakujem, nenapadlo ma to... |
miskoca
![]() |
|
RE: VUsolo2 VTI11Ve VTI13 jde všechno v pořádku,nemusíš se toho bát.VU+duo,VU+duo2
|
modrej
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 80 |
![]() |
|
RE: VUsolo2 VTI11továrenské nastavenie a výmena image za najnovší je skoro to isté. po továrenskom treba zase všetko nastaviť od začiatku. 12 minut bootovania navyše pri najnovšom image ťa nerozhodí.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
![]() |
|
RE: VUsolo2 VTI11Raději o tom každý bude kecat tři dny, než by tomu věnoval trochu času, to je potom na h.... taková práce...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
![]() |
|
onéééTím jsem samozřejmě nemyslel Tebe, ale zakladatele vlákna...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
![]() |
|
Ok uvidimepDakujem vsetkym za reakcie, ked bude casu, vyskusam to VTI13 a dam vediet... |
miskoca
![]() |
|
VTI na solo2Ahojte, moje stare dobre Solo2 mam stale s VTI 6.0.8, naposledy som tam skusal VTI 8.2.3 a tam som pozoroval blbnutie nahravok, resp. casovaca.. (akoby zmizol) a tiez po skonceni mi stale svietila REC ikona na displayi, pricom nic nenahravalo.. Po tvrdom vypnuti a zapnuti to slo OK, ale na dalsi den zas ten isty problem.. Presne to co popisuje kolega na zaciatku. Kedze mi na nom odisiel HDMI vystup uz pred 2+ rokmi, tak sluzi iba cez cinche ako nahravac.. Laka ma vyskusat VTI 13, ale som zvedavy co povie kolega.. Tiez som Flashoval ako divy, VTI 7 potom Vti 8, ptom upgrady, skusil som tusim aj VTI 9.. Potom som sa vratil k VTI 6.0.8 a na nom ostal.. Je to zvlastne, pretoze na SoloSE mi ide/islo VTI 8.2.3 bez problemov.. |
Mopky2
Registrace: 10/2015 Příspěvků: 190 |
![]() |
|
VTI na VU+solo SE v2Dobrý den, prosím chodí někomu na VTI 13. třeba program Cartoon Network na Skylink ICE kartu přes Oscam,nebo je potřeba dát modul? Ani se mi nepodařilo najít nějaký Oscam na otevření na 13 Hotbirdu -programy jako Mezzo nebo "švýcary!. Prosím o odpověď . Děkuji předem moc,neb jsem si neudělal žádnou zálohu-já blboun a bruslím už v tom. |
Jendaj
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 201 |
![]() |
|
@Jendajvšetko ide zatiaľ aj bez modulu![]() Dreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150
|
pele1
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 5 397 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
![]() |