Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Samsung EVO-S od Skylinku...?

Zdravím,
Jaky je tento jejich příjmač?
chtěl bych využívat Skylink live tv na televizi.
Maji doplatek 400kč.

Ted mám Technisat S2 , mužete porovnat a za kolik by se dal prodat?

A jde udělat přes skylink že jsem u nich ale mam jen baliček digital za Ser poplatek.
Chtel bych přejit na baliček multi s tim jejich přijmačem od samsungu.
Haček je v tom že bych potreboval poladit parabolu resp. vymenit LBN mam je tam cca 15 let a už pri špatném počasi vypadava signal.
Chtel bych to u Skylinku podepsat na 24 mes. jak maji uvedeno a dají za 1kč montaž a přistroj a kabel apod. věci, Technik by mi seridil stavajici parabolu u komína misto montaže.Ty nové věci si muže klidně nechat :)
Jde to takto udělat nebo je to pro uplně nové zakazníky...?

Nebo přimo se Skylinkem domluvit ano zaplatím si u vas baliček multi na 2 roky ale seřidte mi parabolu a k tomu za 400kč samsung prijmač a jit narovinu k věci u nich....

tompr
Registrace: 1/2006
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4 5 6
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 131
Odpověď v diskusním vlákně

Chlape

zobuď sa, Samsung to je jedna hrozná firma a od nich nie je dobré nič, nikdy v živote Samsung!!!!!!!

masto
Registrace: 9/2006

2masto

Taky jsem si to myslel - to o tom samsungu.
Ale shodou okolností jsem ve Španělsku přišel k TV od Samsungu UE55J5500AK a jsem už skoro rok překvapený. Příjemně. Stál půlku peněz než podobná Sony, kterou mám vedle - a obraz je přinejmenším srovnatelný, možná i lepší.

Antonín
Registrace: 8/2005

2tompr

1. Žádný koax nevydrží 15 let venku, aniž by měl podstatně horší parametry. Nech si to vyměnit, i pokud nebudeš platit tu akci.
2. O malinko jinak, ale totéž LNB a nastavení paraboly.
3. Přijímač je pro tvé účely celkem lhostejný, nepotřebuješ/neznáš nic speciálního - prohlédni si ho v prodejně, vyzkoušej, a když se ti bude líbit a funkce budou vyhovovat, kup si ho.

Antonín
Registrace: 8/2005

@masto

Maj jabko co....

tompr

@Antonín

Koax mám pod fasádou venku je jen od střechy ke komínů a parabole ale ta venkovní část bych chtěla údržbu
Co se týká přijímače jsem normální divák ne maniak na orbite :) jde mi o ten live TV vím že tam jde tak polovina programu ale i tak dobrý. Lepší koukat na TV než na mobil, tablet....
Napsal jsem na SL tak uvidíme co odepiši

tompr

@tompr

Nepřehledl jsi něco ..............má dva tunery to znaená co? Dva koaxi................

Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200

habr
Registrace: 4/2006

RE: Samsung EVO-S od Skylinku...?

Kolega má doma 2 ks těch samsungů bez karet a zdrojů od zákazníků...a asi je hodí do odpadu.... :laughing: :laughing:

Fanyn
Registrace: 11/2007

Vyřeší to timhle/https://satsklep.pl/pl/p/Multi-Band-Converter-9645KIT/10893

miku
Registrace: 10/2007

tompr

Ahoj tompr. Trosku sa v tebe stracam, co vlastne chces, ked pises, ze tvoja parabola ma 15 resp. cez 15 rokov, si myslim, ze kompletna revizia je na case :) jak LNB, tak parabola a aj kabel. Ked ju spravis, mas na aspon dalsich cca 10-15 rokov pokoj :-)

Ja by som Skylink Live TV riesil Android boxom, viacero moznosti vratane Kodi apod. Samsung EVO crep by som nechcel ani zadarmo. Podobne ako UPC kabel co ma tie Horizon crepy. Paradoxne vlastne zariadenia su vzdy pouzitelnejsie a spolahlivejsie nez od dodavatela sluzby..

Nuz, ale ked to chces, tak si to daj, ale potom nebud smutny, ked Ti Samsung bude robit vrasky.. My sme ta tu varovali..

Mopky2
Registrace: 10/2015

@miku

no nevím on snad na skylink potřebuje .......monoblok twin

Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200

habr

habr

Ano twin LNB+multiband když má jeden kabel pod omitkou

miku

@miku

I monoblok pro Astru 19,2° + 23,5° E?

habr

@miku

přesně tak

tompr

Ty budeš platit programy z 19,2° (Twin monoblok nutný na Skylink se Samsung přijímačem )a neuvidíš je ...............řešíš pár korun u Skylinku a koupíš tuto krabičku za 2 litry?

Jen id... dá koax pod fasádu bez husího krku.

habr

habr

multiband +twin lnb na jednu družici

miku

@habr

kdo říka že tam nemám husí krk....ale mam to pod fasadou .)

tompr

a nestoji 2 litry ale 399kč....

tompr

@tompr

Ta krabička na sat sklepu stojí dva litry ............pokud tam máš husí krk tak nevím co řešíš..........promin za chuj......

habr

@Fanyn

Nikdy jsem neměl tento přístroj v ruce a proto se ptám.
Jak může mít kolega doma tyto přístroje bez karet, když v jeho specifikaci je uvedeno, že karta je integrována v přístroji? Nebo je uvnitř klasická čtečka s vloženou normální kartou Viaccess Orca, která jde vyjmout?

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer

@Joscer

Přístroje jsem měl v ruce a na boku byla ca čtečka ve formě sim karty jak měl kdysi technisat a ty byly obě prázdné. Jelikož box má atypický napájecí konektor tak jsme jej nemohli zapnout a zjistit zda karta není uvnitř. Zeptám se ho a dám vědět...

Fanyn
Registrace: 11/2007

joscer, Fanyn

Kartu je možné z boku přístroje vyjmout. Napájení k tomu není potřeba. Je ve velikosti slim.

Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)

Delta1
Registrace: 6/2007

@Fanyn

Asi máš pravdu, v návodu k obsluze se píše:

Karta Smartcard

Tato karta je v tomto zařízení vložena do speciálního držáku (kolébky) a nesmí se vyjímat.
Štěrbinu pro kartu Smartcad naleznete v bočním panelu přístroje GX-M7550SK. Pokud tato karta není správně umístěna, použijte tupý předmět nebo nehet prstu k úplnému zasunutí držáku do přístroje. Čísla karet Smatrcard se skládají z 11 číslic, z nichž první tři jsou vždy „337“. Číslo karty Smartcard lze nalézt na samolepce na krabici, v níž byla karta dodána, a v nabídce Settings (nastavení).
Bude-li nutné kartu Smartcard vyjmout (jen tehdy, když o to požádá váš operátor), lze k tomu použít kancelářskou sponku. Sponku narovnejte a použijte k vyjmutí karty Smartcard. Pokud se karta Smarcard již nebude do zařízení instalovat, vraťte ji do obalu.
Vezměte na vědomí, že karta Smartcard bude fungovat jen v originálním set top boxu a nesmí se používat v jiných skříních/boxech.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer

dá se tento přijmač využít i na jiné věci z internetu nez je live tv?

tompr

Jo můžeš na něj postavit router :laughing:

Registrace: 4/2017

@tompr

jako auto,i hnůj s ním odvezeš

pierrepetr
Registrace: 5/2006
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4 5 6