![]() |
|
Samsung EVO-S od Skylinku...?Zdravím,Jaky je tento jejich příjmač? chtěl bych využívat Skylink live tv na televizi. Maji doplatek 400kč. Ted mám Technisat S2 , mužete porovnat a za kolik by se dal prodat? A jde udělat přes skylink že jsem u nich ale mam jen baliček digital za Ser poplatek. Chtel bych přejit na baliček multi s tim jejich přijmačem od samsungu. Haček je v tom že bych potreboval poladit parabolu resp. vymenit LBN mam je tam cca 15 let a už pri špatném počasi vypadava signal. Chtel bych to u Skylinku podepsat na 24 mes. jak maji uvedeno a dají za 1kč montaž a přistroj a kabel apod. věci, Technik by mi seridil stavajici parabolu u komína misto montaže.Ty nové věci si muže klidně nechat :) Jde to takto udělat nebo je to pro uplně nové zakazníky...? Nebo přimo se Skylinkem domluvit ano zaplatím si u vas baliček multi na 2 roky ale seřidte mi parabolu a k tomu za 400kč samsung prijmač a jit narovinu k věci u nich.... |
tompr
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 049 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 5 6 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 131 | |
![]() |
|
RE: Samsung EVO-S od Skylinku...?zkusím a dam vědět |
tompr
![]() |
|
@tomprEste raz si precitaj svoj prvy prispevok, 400Kc, 1Kc, doplatok!!!Kolenovrt.A este by si chcel zazraky. Kup si nieco poriadne za svoje a mas vystarane. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 648 |
![]() |
|
@Kasrano na EVO-S je doplatek 400kč ale nemusís ho brat pak to mas za 1kč.Proč kolenovrt je to jejich akce ty nevyužívaš akce vyhazujes penize oknem...mě to přijde zbytečny radeji je investuji jinam. Ja jsem se ptal na ten přijmač jaky je , realita, nějake info jsem si přečetl i zde na parabole članek o něm. Obmena satelitni technyky po 15 letech za ty penize myslim ok baliček bych si zaplatil tak jako tak ale diky te akci jsem si vymenil veci i když je to pro nove zakazniky jde to udělat i tak.... |
tompr
![]() |
|
RE: Samsung EVO-S od Skylinku...?techniky :) |
tompr
![]() |
|
RE: Samsung EVO-S od Skylinku...?a vis jak to rikal ten Žid-nemam tolik penez abych si mohl dovolit kupovat levne a spatne veci.!ale je to tedy tvoje vec a tvoje volba.ale budes litovat. kazdy je strujcem sveho stesti ![]() |
kristian1
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 235 |
![]() |
|
RE: Samsung EVO-S od Skylinku...?jenze ja chci mit v tv live tv zpetné sledovani programů.mobil a tablet beru jako nouzovku proto to chci na velke tv.... jinak vlastni prijmac mam i ted technisat S2. Když to bude nepouzitelny tak hold 400kč není moc a vratim technisat.Jinak jak jsi psal že live tv neni moc programu ano je jich tak polovina ale z myho pohledu to neni špatny děcka maji skoro vše takze si to pusti na mobilu,tabletu v pohodě, zakl.české prog.taky jedou takže žena muže koukat na serial ja si na mobilu pustím zpravy a v praci kouknem s chlapama treba na zapas jako tomu bylo na olympiade na hokeje kde kamarad pustil upc horizon a ja data na mobilu a koukali jsme :) |
tompr
![]() |
|
RE: Samsung EVO-S od Skylinku...?ja nemam problem zaplatit nevím co tu pořad melete kolenovrt , žid a pod. hov.a ale proc vyhazovat penize oknem....chci proste live tv na tv nic víc....a tech možností není moc....bohužel bydlet na jine adrese mam upc vč.netu a jsem vysmatej.... |
tompr
![]() |
|
RE: Samsung EVO-S od Skylinku...?no jasny. skylink live chapu.ale.je teda obrovskej rozdil mezi skylink live a horizon go na mobilu.tak vzdyt muzes vzit ten samsung evo na zkousku a za tyden ho vratis jak rikas skoda ze nemuzes k tomu upc |
kristian1
![]() |
|
RE: Samsung EVO-S od Skylinku...?a ten skylink live na jinym prijimaci nez na tom jejich nejede ? |
kristian1
![]() |
|
@kristian1androidbox,u samsungu je problém vrátit výměnu karty |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 399 |
![]() |
|
RE: Samsung EVO-S od Skylinku...?no ale kdyz ta karta je soucasti toho prijimace tak jak tedy odstoupim od smlouvy do 14ti dnu ? |
kristian1
![]() |
|
@kristian1jde to zpět převíst na novou kartu,ale je to problém,to samý při reklamaci,nečumíš |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Samsung EVO-S od Skylinku...?to chces rict ze si vemu prijimac i s kartou a instalaci a smlouvou na 24mes a pak si to rozmyslim a uz z toho nejde odstoupit a ten zavazek na 24mes mi zustane ?tak do toho bych teda nesel.! |
kristian1
![]() |
|
@kristian1pokud smlouvu uzavřeš v kamenný prodejně,nemáš lhůtu na odstup,máš nárok jen reklamovat vadu |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Samsung EVO-S od Skylinku...?muzete mi tu prosím dat nejaky odkaz nebo konkretní typy přijmaču s androidem co pujdou live tv?jsem normalni uzivatel berte to tak zde je plno lidi co jsou o x levelu vyšše a podle toho k tomu pristupujete....ja potrebuji aby to fungovalo nic víc. |
tompr
![]() |
|
RE: Samsung EVO-S od Skylinku...?ale on to prece objedna pres jejich web takze pres internetkamenna prodejna je tady jen jedna a tam bych teda nesel ani nahodou k tomu expertovi ![]() no a kterou vadu budu teda v tom kamenaku uplatnovat ? ze sem od zacatku vedel ze je to sunt ? |
kristian1
![]() |
|
RE: Samsung EVO-S od Skylinku...?nejaky novy topfield byval s androidem ale jestli to tam pojede to nevim.ale pierr bude vedet |
kristian1
![]() |
|
@kristian1vadu výrobní,nebo skrytou |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Samsung EVO-S od Skylinku...?co ten Topfield SRP 2401CI+ Urban 120€ nebo Eco 190€ na tom by mu to jelo ? |
kristian1
![]() |
|
@kristian1neznám,ale android box stačí |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Samsung EVO-S od Skylinku...?a vada "šunt" je vyrobni nebo skryta ?![]() |
kristian1
![]() |
|
@kristian1šunt je vlastnost,to podléhá reklamaci mozku kupujícího |
pierrepetr
![]() |
|
@pierrepetra co tento AB Cryptobox 650 HDchapu dobře že je to vlastne jako na mobilu stahnu apku a pak tedy by mělo jit i ostatní z google play třeba youtube? přehraju to na tv pak s tím přijmačem? |
tompr
![]() |
|
@tomprto není android |
pierrepetr
![]() |
|
@tomprdej si do guglu android box,skylink nemá apku,jede to jako přes web |
pierrepetr
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 5 6 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 131 | |
![]() |
|
![]() |