![]() |
|
Samsung EVO-S od Skylinku...?Zdravím,Jaky je tento jejich příjmač? chtěl bych využívat Skylink live tv na televizi. Maji doplatek 400kč. Ted mám Technisat S2 , mužete porovnat a za kolik by se dal prodat? A jde udělat přes skylink že jsem u nich ale mam jen baliček digital za Ser poplatek. Chtel bych přejit na baliček multi s tim jejich přijmačem od samsungu. Haček je v tom že bych potreboval poladit parabolu resp. vymenit LBN mam je tam cca 15 let a už pri špatném počasi vypadava signal. Chtel bych to u Skylinku podepsat na 24 mes. jak maji uvedeno a dají za 1kč montaž a přistroj a kabel apod. věci, Technik by mi seridil stavajici parabolu u komína misto montaže.Ty nové věci si muže klidně nechat :) Jde to takto udělat nebo je to pro uplně nové zakazníky...? Nebo přimo se Skylinkem domluvit ano zaplatím si u vas baliček multi na 2 roky ale seřidte mi parabolu a k tomu za 400kč samsung prijmač a jit narovinu k věci u nich.... |
tompr
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 049 |
Stránka: 1 2 3 4 [ 5 ] 6 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 131 | |
![]() |
|
RE: Samsung EVO-S od Skylinku...?rozdíl mezi multi a kombi mi po zmenach přijde že kombi je o nicem zaplatím o cca 700kč víc zarok a jediny co navi NGC v HD a filmbox premium a za tyto 2 prog.,700kč je moc....zbytek je vetšina v angličtine apod....Nova gold nekoukam a barrandovi taky ne....mě přijde vyhazovani penez mit 2 sluzby na to samy vyhazovani penez.... To mi pripomina kolega v praci nateženy internet od dvou společnosti , proč? no kdyby byl přeci vypadek abych mel internet pořad.....nepobral jsem to dodnes.... |
tompr
![]() |
|
@esquireco se tyka samsungu za 399kč ho vezmu to je přiatelna cena a když to nepujde da se prodat za ty 400kč....časem koupim android box ale zatím vyber nic moc |
tompr
![]() |
|
RE: Samsung EVO-S od Skylinku...?Psal jsi, ze doted mas jen Digital (SP). Tak si ho nech a na ty funkce IPTV pouzivej Lepsi TV. Muzes si nahrat neomezene poradu nebo si je i stahnout. Takove funkce urcite Skylink Live neumi. |
esquire
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 511 |
![]() |
|
RE: Samsung EVO-S od Skylinku...?chapu ale podivej se co lepsi tv ma nebo spis nema...žadny dokumenty,prog.pro děti, sport tam nic neni krom filmovych par ale taky bida.... to ani ta cena 189kč nezachraní....Abych to upřesnil na prvním míste pro me je koukat na velke tv a mít vyber stanic pak teprve live tv, nahravat nic nechystam když je moznost si to přehrat zpetne.... |
tompr
![]() |
|
ještě mě napadlo....nechat si na tv technisat a nebrat samsung a k technisatu propojit třeba Strong SRT 2022 nebo neco podobneho tam by melo jet live tv je to strem ne? akorat že je to další krabice navíc....chtěl jsem něco co umí vše jak S2 tak live tv |
tompr
![]() |
|
RE: Samsung EVO-S od Skylinku...?a ten FilmBoxLive se neda koupit samostatne ? to uz by melo asi smysl |
kristian1
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 235 |
![]() |
|
RE: Samsung EVO-S od Skylinku...?Tak variant je nekolik. Bud Android TV box s aplikaci Skylink nebo si to napr. pres tablet posilat pres Chromecast. Ten stoji 900 Kc. |
esquire
![]() |
|
RE: Samsung EVO-S od Skylinku...?Takže live tv by mel jitfilmbox live je k baličkum kombi a komplet samostatně bych řekl že nejde alespon nikde jsem nenasel.... |
tompr
![]() |
|
tomprtompr mám box s androidem http://www.olmi.tv/d/formuler-s-turbo-4k-ultra-hd-1001086/ a jsem spokojený. Má lepší obrázek jak Linux co jsem měl. A po poslední aktualizace je obrázek ještě lepší a máš satelit i iptv v jednom. |
satman1
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 4 109 |
![]() |
|
RE: Samsung EVO-S od Skylinku...?Mal si blbý receiver linux ,alebo špatne nadstavený TV,satman1![]() VU+ Solo 4K, 2x DVB-S2 tuner, 65" TV 4K UHD LG SIGNATURE OLED65W8PLA
|
Avernet
Registrace: 9/2017 Příspěvků: 272 |
![]() |
|
RE: Samsung EVO-S od Skylinku...?Když myslíš. A u tohoto přijímače jsem to nastavil jako dobře. Ale je pravda že jsem měl Linux za 5tisic. Ale ono je i tento box Linux. |
satman1
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 4 109 |
![]() |
|
RE: Samsung EVO-S od Skylinku...?Tak vysledek je takový že jsme se nedomluvili, samsunga jsem nakonec nebral a objednal si android boc od strongu.Parabolu jsem nechal stavajici jen seridit tak uvidíme. Baliček od skylinku platit nebudu přišli tím o 7400kč....když nejde akce ta by snad udajně šla ale na toho samsunga a novou kartu ale toho ja už jsem nechtel a bez nej to nešlo.... Nevadí deti maji youtube a pak tlapkova patrola apod beží taky a nic to nestoji.... Skylink nezklamal husta baba na druhy strane když tu s ni technik mluvil až to nebylo hezky....už je za to jeji jednani bych to nevzal. Takže zatím mam digital dál a doufam že ostatní zaberou a přidaji HD,popř. sledovani na ostatních zařízenich zdarma a ne za kilo mes. apod... a taky DVB-T2 uvidíme kam se posune co tam bude a za kolik. U Skylinku je mi jasne za březen 19 bude stat digital 99kč, březen 20 109kč atd.neli huř.... Takže tak se nužkky srovnaji a přechod bude rychly..... |
tompr
![]() |
|
samsung evo-skylink livetak az se tlapky srovnaji-tak uz budeme nekde uplne jindetak stronga japonskyho rikas no a o ktery typy programu ti vlastne slo ? skylink live toho moc neresi |
kristian1
![]() |
|
RE: Samsung EVO-S od Skylinku...?myslel jsem hladně dětské programy a dokumenty.nejaky film obcasJeště přemyšlím na flix tv za 50% co maji ted v breznu....to taky není zla nabídka. live tv mi stačí defakto na zakladní české programy. |
tompr
![]() |
|
RE: Samsung EVO-S od Skylinku...?Skylink 23.5 a flix 16E se asi nedaji dat na jednu parabolu 80ku co....zase mit 2 paraboly na baraku.... |
tompr
![]() |
|
RE: Samsung EVO-S od Skylinku...?to je 7,5° takze to by se tam melo vejit pokud to tedy sedi vyskoveskoda ze se nedostanes na to upc zaklad no pokud dve paraboly tak uz bych sel rovnou do Digi a k tomu fta 19,2° |
kristian1
![]() |
|
internet tvdocela nechapu ze se tyhle veci horizon go.skylink live. digi2go. nedaji koupit samostatne.!!!v dnesni internetove dobe trochu zaspali |
kristian1
![]() |
|
RE: Samsung EVO-S od Skylinku...?skylink a flix na jednu parabolu bude ok![]() ![]() Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 764 |
![]() |
|
RE: Samsung EVO-S od Skylinku...?23,5°E a 16°E na parabole 80 cm sa samozrejme vojde ale pozerateľné to bude iba za dobrého počasia. V google obchode je app Touch tv ktorá je lepšia ako Skylinková. Promo zadarmo je 10 dní, ide aj v Skylink redy Ineose. Zatiaľ vraj iba pre SK, pracujú aj na pripojení pre CZ. |
tras
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 425 |
![]() |
|
RE: Samsung EVO-S od Skylinku...?pokud tedy nechces moc platit tak freesat Medium za 150 a k tomu tu fta 19,2 |
kristian1
![]() |
|
@kristian1a porovnaní s ostatními je freesat kvalita obrazu ok?150kč+ filmboxy za 50kč celkem 200kč/mes. je fajn.... Jaky pouzivaji kodovani? pisou že pošlou kartu ato pojede v module irdeto? U freesatu jde jako ma SL live tv? |
tompr
![]() |
|
RE: Samsung EVO-S od Skylinku...?pravr jsem hledal jeytli k tomu freesat jde horizon go ale asi to maji uplne rozdeleny freesat-upckodovani takhle zpameti nevim ale myslim ze conax ciste teoreticky bych ti mohl poskytnout pristup k horizon go ale je to pres muj ucet takze nevim jak to osefovat.bo ja na to stejne nekoukam |
kristian1
![]() |
|
RE: Samsung EVO-S od Skylinku...?pisou ICE Irdeto nebo modul CI+jinak co se tyka obrazove kvality tech zakladnich cz programu tak je to uplne jedno kde jsi jestli freesat.digi.skylink. vsechno je to stejna bida. pokud chces kvalitni obraz programu musis na zapadni stanice ale ty na tebe nebudou mluvit cesky.no pro deti pohadky by to bylo idealni |
kristian1
![]() |
|
@tompra mas k tomu horizon go vubec dostatecne odolny net ?jestli chces ten pristup tak se ozvi |
kristian1
![]() |
|
RE: Samsung EVO-S od Skylinku...?No Horizon Go je traga. Dneska jsem pustil zaznam studia F1 a kazdou minutu snad se to seklo a posunulo o kousek vpred. Hruza tohle! |
esquire
Stránka: 1 2 3 4 [ 5 ] 6 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 131 | |
![]() |
|
![]() |