![]() |
|
Blokovanie internetového vysielaniaOdvtedy, ako som prešiel na rýchlejší internet, mi niekto alebo niečo blokuje otváranie kanálov na MagioGo. Už som vymazal aj antivirový program a žiadne zlepšenie. Môže poskytovateľ internetu blokovať sťahovanie tv kanálov, keď mám neobmedzený internet? |
Karner
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 048 |
![]() |
|
RE: Blokovanie internetového vysielaniamůže a to snadno, někteří poskytovatelé to dělají1+13+19+23+28
|
keff
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 1 354 |
![]() |
|
RE: Blokovanie internetového vysielaniaOd koho máš internet? |
Richard21
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 389 |
![]() |
|
RE: Blokovanie internetového vysielaniaLombard Piešťany |
Karner
![]() |
|
RE: Blokovanie internetového vysielaniaKonkrétní příklad: kamarád má internet od O2 a nepřipojí se na IPTV Kodi. Poskytovatel internetu O2 mu neumožní připojení, aby se připojil a platil za IPTV jemu (O2).*******
|
ja987
Registrace: 1/2016 Příspěvků: 1 770 |
![]() |
|
@Karnertak to řeš u nich |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 395 |
![]() |
|
pierrepetrU nich nič nevyriešiš. K ničomu sa nepriznajú. Preto sa pýtam tu, či je možné blokovať MagioGo na diaľku? |
Karner
![]() |
|
RE: Blokovanie internetového vysielaniamůj poskytovatel propouští všechno,,, tedy vše,co jsem namátkově zkoušel,,,zase trochu přibržďuje torrenty,,,mám 30/15 stabilně, ale torrenty rozjedu max na polovinu,,,on to ale udělal na můj popud, protože nám pár lidí stále přetěžovalo a zahlcovalo síť1+13+19+23+28
|
keff
![]() |
|
RE: Blokovanie internetového vysielaniavětšinou se to dělá, protože např nabízí sledováníTv, a tak O2tv, nebo KUKI je pro něj konkurence, tak to v jeho síti stojí na nule,,,když si poskytovatel sedne k noťasu, tak má to vše zablokováno za pár minut1+13+19+23+28
|
keff
![]() |
|
@Karnervyřešíš,pozvi si technika,ukaž mu,jak ti to jede na mobilní data a svinským krokem ho vyžeň |
pierrepetr
![]() |
|
@pierrepetrpřesně, bud to má ve svých podmínkách, že brzdí tamhleto nebo tohleto,,,a jestli ne, tak bych reklamoval1+13+19+23+28
|
keff
![]() |
|
@keffjasně,konec smlouvy s čertem |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Blokovanie internetového vysielaniaJestli nemá Magio s daným ISP smlouvu, tak se ani nelze divit, když to ISP zařízne.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
RE: Blokovanie internetového vysielaniaKeď sa pripojím na internet u známeho, ktorý má iného poskytovateľa, blokovanie by sa nemalo prejaviť, alebo je niekde zafixované v mojom routeri? |
Karner
![]() |
|
Karner, Karnerfurt špekuluješ![]() ![]() ![]() |
mmc
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 731 |
![]() |
|
@mmcKeby ti neišla na ntb nejaká dôležitá aplikácia, tiež by si hľadal príčinu. Prečo to nazývaš špekulovanie? |
Karner
![]() |
|
RE: Blokovanie internetového vysielaniaJasně reklamace. V CZ i SK pokud vím stále platí síťová neutralita ... Pokud se ti to nezmění, změň ISP (dodavatele). Pokud jinak nemůžeš pak .... Sorry.![]() VU+ UNO4K - Dual FBC-S/S2 + Vu+ Turbo USB tuner DVB-T2/C, Fe85 - 13E, 19E, 23.5E, 28.2E
|
lext
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 229 |
![]() |
|
@Karnerale príčina je nájdená![]() ![]() ![]() ![]() |
mmc
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 731 |
![]() |
|
@mmcV Lombarde som už asi siedmy rok. Keď som chcel prejsť k Orangu na optiku, ponúkli mi 4x rýchlejší internet za takú cenu, ktorú by nikto neodmietol. Tak som zostal. O ďalších dvoch optikách si zle informovaný - šéfka združenia vlastníkov bytov im nedovolila zaviesť optické káble do domu. Orange ju možno presvedčil, že nie je vhodné mať viac poskytovateľov internetu v dome. Ak mi však internet bude znova haprovať, zruším zmluvu. Teraz mi už MágioGo nejakým zázrakom ide. Možno ten "zázrak! prišiel Lombardu po prečítaní tejto diskusie. |
Karner
![]() |
|
RE: Blokovanie internetového vysielaniaTo šéfka združenia vlastníkov bytov o takýchto veciach rozhoduje sama? A ona sama aj chodí na jednania s Orange s igelitečkou?![]() |
KimiRaikki
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 91 |
![]() |
|
RE: Blokovanie internetového vysielaniaAsi sa cítila kompetentná. Mám dojem, že rozhoduje aj o všeličom inom, lebo vlastníkom bytov je to jedno. |
Karner
![]() |
|
RE: Blokovanie internetového vysielaniaNo, a už sme sa dostali aj do dnešnej politickej situácie na SK, čo sme asi moc nechceli, že.![]() |
KimiRaikki
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 91 |
![]() |
|
![]() |