Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Porovnání dvou typů sat.přijímačů Technistar

Může mi prosím někdo vysvětlit, jaký je rozdíl mezi satelitním přijímačem "TechniSat Digit ISIO STC 4K Ultra HD" a "TechniSat Digit ISIO STC+ 4K Ultra HD", případně podrobná technická data pro STC. Data pro STC+ jsou ke stažení na stránkách výrobce Technisat na rozdíl od dat STC, která zde nejsou uvedena.

Ferda1
Registrace: 3/2018
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Porovnání dvou typů sat.přijímačů Technist...

Rozdil je v kodovacim systemu ctecky karet, kde je k systemu Conax ještě pridan kodovaci systém Nagravision pro satelitni platformu HD+.

HYPER
Registrace: 11/2010

a zrejme súčasťou balenia je aj karta HD+ s jednoročným predplatným. Aspoň teda bývalo dobrým zvykom...

Dagy2

Dagy2, na omko byl nabizen Technisat DIGIT UHD+ s kartou HD+ s 6 mesicnim gratis na programy HD+ v cene kolem 9900,-. Nyní jej tam nevidim a tento prijimac je nabizen na jinych webech spis bez karty a cena je ale o něco nižší. Tento prijimac je stejny jako DIGIT ISIO STC+ UHD 4K.

HYPER

Zdravím, měl jsem Technisat Digit Isio STC + UHD 4K,nyní vlastním Technisat Digit UHD+,a oba přístroje jsou úplně stejné,kupoval jsem je v Německu v Mediamarketu,to plusko znamená že k přístrojum jsou dané HD karty na kodované Německé HD programy na 6 měsíců zdarma.ale jinak oba Receivery super,nedám na Technisat dopustit.

bonicek
Registrace: 10/2008

díky za vysvětlení

Ferda1
Registrace: 3/2018

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra