Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

OT : Internet od UPC

Nedávno zdražili net s tím,že jsou nové tarify,a že budu převeden do nejbližšího vyššího - v mém případě na tarif 300 Mbit/s.Jenže při kontrole rychlosti internetu(na stránkách UPC) zjistím tyto hodnoty: Download 102.52 Mbit/s , Upload 21.87 Mbit/s.Jaké jsou vaše zkušenosti s tímto poskytovatelem? Nápady co dál?

jerzy
Registrace: 7/2008
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32
Odpověď v diskusním vlákně

RE: OT : Internet od UPC

Na rozdíl od tebe vím a jenom neblábolím o nějakých hrozbách, se kterými si každý operátor max. vytře zadnici a takovýho přechytralýho rádobyzákazníka velmi rychle pošle do patřičných mezí :)))

Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.

PoldaS
Registrace: 1/2010

@jerzy

Cisco 3280 ? vies to presne? mas k nemu administrativny pristup?

krikri
Registrace: 3/2010

@krikri

Omlouvám se všem, špatně jsem se díval.Přesně je to Cisco EPC 3208.

jerzy

media konverter

aha to je v podstate len modem - media converter, tam toho vela nenastavis, mimo toho downlinku k tvojmu PC ci uz cez router kablom alebo AccessPointom wifi sa z toho viac uz nebude dat vytiahnut

krikri

fyzicka vrstva

skontroluj si este ci na downlinku mas UTP / STP - ethernet kabel kategorie 5e minimalne a nedal si tam nejaky pribaleny k nejakemu inemu zariadeniu. pre Gigove spojenie je idealne mat kabel kde 4 pary ziliek su zvlast tienene a nakoniec je to zatienene este cele. ja teraz nehovorim ze na kratkej vzdialenosti ti to nepojde na horsej vzdialenosti, ale mozno tam mas dlhsi kabel vhodny na FastEthernet 100Mbps

krikri

@krikri

Mám tam original(kupodivu,protože mám ještě další čtyři a všechny zapojené).Je popsaný CAT.5E U/UTP Patch Cord Cable 26AWG x 4P ISO/IEC 11801 TIA/EIA 568B Ale děkuju,vidím, že se vyznáš.

jerzy

RE: OT : Internet od UPC

Vyřešení problému rychlosti netu od UPC : I přes Wi - fi mám nyní ve špičce download cca.250Mbit/s a upload cca.22Mbit/s ,a to díky novému,dnes zprovozněnému, routeru ASUS RT - AC58U.

jerzy
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra