Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem satelitů

Výpadky na 23,5E ?

Dost často kostičkuje a zamrzá obraz na všech programech Skylinku i cizích. Je chyba u mě ? Trvá to už několik dní. Ostatní družice od 28,5E po 1W signál kolem 90 - 100 %. DM500HD, SG2100. Díky.

Arsenalek
Registrace: 4/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Výpadky na 23,5E ?

O nicem nevim. Cucim na bednu cca od 18:00 a obraz normalni.

Zdravím Vás!

bobo2
Registrace: 8/2009

Mam Octagon sf 4008 a motor stejny a Skylink, programy mi jedou normalne.

anton
Registrace: 2/2007

Skylink bez problémů, aktuálně i víkend.

DUO 4K SE, S90C

snek
Registrace: 11/2011

Chyba je u Tebe, jede to bez problémů i na 45cm parabolu.

konas
Registrace: 12/2014

Ide jak víno :)))

VU+ UNO 4K, OpenPli 8.3, Oscam.Pozícia:23,5-19,2-16-13,0.TivúSat

Valto
Registrace: 12/2010

@Arsenalek

Napiš, kdy a kde jsi měl výpadek a pokud mám něco z té doby nahrané, tak to zkontroluji. Ale poslední týden jsem žádné výrazné výpadky nezaznamenal.

VU+ Duo2, image VTI 8.2.3

SirMax
Registrace: 1/2014

včera jeden zákazník hlásil problém se Skylinkem, dnes požadovanou opravu anteny odvolal, dnes vše v pořádku.

bibin

@bibin

kua ty si ale za technika .. ked ti niekto zavola miesto preverenia sa vykydas so stupidnou otazkou na parabole.. Co si v skutocnosti, kominik, nebo popelať ? páč ted uz montuje satelity kazdej kdo ma v (nevhodné slovo)i diru :laughing:

arioner
Registrace: 8/2010

@arioner

R^ :))) :))) :))) :)))

Bartalos
Registrace: 10/2012

@arioner

proč si bereš moje jméno do huby? Když si přečteš můj příspěvek žádnou
stupidní otázku jsem nekydal na parabole, jenom píšu, že volal zákazník, že mu Skylink nefunguje, tak jsem mu slíbil, že se na to dnes podívám.
MIESTO PREVERENIA - PROVĚŘIT jsem momentálně nemohl nic, protože jsem se vracel z Alp ty nádhero, těžko budu mít zabudovaný satelit v osobáku. A to, že mu to dnes už funguje, to už za to nemohu. Nekydal jsem žádné chujoviny. Proto jsem hned kominík nebo popelář?
@Bartalos - nezapomeň dát palec nahoru a 4 smajlíky.

bibin

@bibin

hele tak kdyz jsi dojel z tech alp proc jsi se sem vykydal s nejakym zakaznikem kdyz se nic nestalo ? nebo stara se s tebou nebavi a tys mnel silenou potrebu nekde se vykecat popelari ? :D

arioner
Registrace: 8/2010

mascom 2000CR HDCI

Zdravím,
Řeším člověka s přijímačem mascom 2000CR HDCI. Tomu pár dní cca týden něco zlobí a něco jede. Třeba ČT ok a Nova a Prima problém..Signál na měřáku dobrý a i na něm program jede.
Ten přijímač byl vždycky prevít a problém při jakékoliv změně.....Nenáte někdo info tady o tomto železe?????
Firware přehraný, modul nahrazen Irdeto Smit-fialový.
Stále občasné zastavení a zakostičkování....
Dík předem....

antonin1
Registrace: 10/2007

antonin1, problém muze byt i v samotnem prijimaci a to slabsi kondenzátory ve zdroji a na pristrojovy desce. Mel jsem doma tento Mascom verzi USB, i po vymene vadnych kondiku s tim modulem Smit verze OAF si moc nerozumel s posledním sw. Delal presne co popisuješ a nekdy nenabehl vůbec při zapnuti prijimace. Sel mi v nem Technisat technicrypt IR. Třeba ti to pomuze. Zkus tento modul. Nemel by byt ani problém s Mascom modulem Irdeto s etiketou Austriasat.

HYPER
Registrace: 11/2010

@HYPER

JJ....Dík za radu...Něco tak si myslím....co já se s tímto typem naprcal...když se měnilo z 27500 na 29900 taky problémy z původním modulem...a pořád něco...kdyby se vrátila doba tak se mu kilometrem vyhnu....
Zdar

antonin1

antonin1,

ty Mascomacky moduly CRW/IRD vyrabene před sesti,sedmi lety, to byla také sazka do loterie. Nektere sli dal po zmene parametru, jiné bohužel ne. Stacilo, aby se po nejake době zahrali a byl problém zejmena s HD programy Skylinku. Mam i takobvou zkušenost, ze ty ktere nesli s Mascom prijimaci sli zase v jinem prijimaci nebo TV normalne.

HYPER
Registrace: 11/2010

@HYPER

Kdybych zkoušel měnit kondíky, tak cinknu na SZ po kterých mám jít...Nebo jsou viditelně na výměnu???
On si nový přijímač kupovat nebude a oprava mě asi čeká....

antonin1

@antonin1

změřit všechno co jde změřit a vadné vyměnit

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra