![]() |
|
Nejde zvuk digisportJde vam zvuk na digisportech, od rana mi nejde. |
rafa
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 150 |
![]() |
|
RE: Nejde zvuk digisportu mě ok![]() |
dawis77
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 11 677 |
![]() |
|
RE: Nejde zvuk digisportAk vám nefunguje vysielanie ani po odpojení zariadenia z elektrickej siete, urobte továrenské nastavenia.Dreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150
|
pele1
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 5 397 |
![]() |
|
RE: Nejde zvuk digisportja jsem mel problemy uz rano co mi to napsalo hlasku:VAS TV prijmac neposkytuje ochranu proti kopirovani(HDCP)odpojte prosim HDMI kabel a na propojeni za scart...po doporuceni digi tv jsem napojil jejich scart do tv a vypnulv nastaveni HDCP potom jsem vratil hdmi kabel do pristroje a byly opet takove potize jak mi nesly programy vubec as na ct24,ze po 2hodinach vseho mozneho co jsem s digi tv psal se mi to rozjelo as po vypnuti s elektriky kabel...jeste mi to psalo po UNKNOWN STATE -1(-1),ze me to nepustilo dal do nastaveni systemu. |
kolopik
Registrace: 4/2014 Příspěvků: 866 |
![]() |
|
RE: Nejde zvuk digisportTo je většinou dobry napad po stazeni nove sw verze, uz z duvodu spravneho chodu prijimace. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 679 |
![]() |
|
Re:,nejde zvuk DigisportyPotvrzuji ,zvuk v pořádku na všech Digisportech![]() Je těžké být (nevhodné slovo)em, protože konkurence je veliká. ? Miroslav Horníček
|
Anubis
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 719 |
![]() |
|
RE: Nejde zvuk digisportNa všetkých DigiSportoch (1-3,1-5HD) ide (DIGI-SK). |
kobram
Registrace: 4/2014 Příspěvků: 602 |
![]() |
|
@rafaJá ten jejích krám nemám, na vlastním boxu mě funguje vše bez problémů.Skylink + O2TV
|
kvasnak
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 417 |
![]() |
|
![]() |