![]() |
|
Česky zvuk u některých programůU některých pořadů na free sat není český zvuk - např. dnes National Geographic pořad Churchil- na české a maďarské stopě je maďarština + třetí stopa anglicky. Do prosince jsem používal Sky link a tam jsem se s tímto nikdy nesetkal |
Romario
Registrace: 11/2016 Příspěvků: 29 |
![]() |
|
RE: Česky zvuk u některých programůto je takzvaná přidaná hodnota Freesat,,, za chvíli mě to čeká taky,,, co se toho týče něco se tu na diskusi řešilo pár týdnů zpátky1+13+19+23+28
|
keff
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 1 354 |
![]() |
|
@Romarioto není jenom dnešní problém.. se stejnou věcí jsem se setkal cca před týdnem nebo dvěma.. a taky na NG TVVu+ Uno4KSE, VU+Duo2, OpenATV 6.4, Gibertini 150 cm, LNB inverto single black ultra / FreeSat by UPC Direct, Digi TV, DVB-T (CZ, SK, PL)
|
jonnyq
Registrace: 9/2008 Příspěvků: 881 |
![]() |
|
@keffMyslel jsem že ty zvukové stopy si zabezpečuje dodavatel programu např. National geographic , nezávisle zda to jde přes Sky link nebo FreeSAT |
Romario
![]() |
|
RE: Česky zvuk u některých programůtak hledal jsem to zpětně a byla to diskuse ke skylinku a sat přij. technisat ,,, tak budu to tu teď sledovat, na freesat se chystám přejít cca červen1+13+19+23+28
|
keff
![]() |
|
RE: Česky zvuk u některých programůJsem u FreeSAT 3 měsíc přechod od Sky link a zatím jsem celkem spokojen . Kromě této výhrady ohledně několika málo programů bez češtiny . Cenově je to bomba oproti Skylinku |
Romario
![]() |
|
@Romariovím co mě čeká u freesat, žádná hitparáda to není, ale základ mě téměř nezajímá, spíše dokumenty,,,za mě slušela by hd ještě nova cinema a joj cinema, ale na dvě telky za 199 je to cenová BOMBA a já jsem stejně spíše na sosání v kodi ,,, jdu po letech zpátky do toho ,,, přepnutí zvukové stopy ac3 -mpeg asi v tools není?1+13+19+23+28
|
keff
![]() |
|
@keffMám balíček plus na 2 TV za 250 na dokumenty ještě lepší . HD programy postupně přibývají - teď třeba Přímá zoom a max |
Romario
![]() |
|
RE: Česky zvuk u některých programůTyto problémy byly když se to ještě jmenovalo UPC Direct. Koukám že Za to desetiletí se stim ještě nevypořádali . Uf to je síla. |
satman1
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 4 109 |
![]() |
|
@satman1Tobě to může být zcela jedna, neb češtinu stejně neovládáš. |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 292 |
![]() |
|
RE: Česky zvuk u některých programůA kdo ti říká že jsem Čech |
satman1
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 4 109 |
![]() |
|
@bretahMyslím, že by hodnĕ lidí uvítalo, kdyby se čeština dala ovládat dálkovým ovladačem...![]() |
rs505
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 2 204 |
![]() |
|
![]() |