![]() |
|
Film ve 4K na Rai 4K (TivuSat, 13E)Kdo má možnost příjimat na 13E kanál Rai 4K, pak se v sobotu může podívat na americké akční sc-fi z roku 2013 Elysium s Mattem Damonem v hlavní roli ve formátu UHD.Film začíná ve 13:30hod a bude se vysílat i v HD na Rai 4. A ještě jedna zpráva která potěší každého filmového fanouška, Rai podepsala exkluzívní smlouvu se Sony Pictures na nákup filmových děl ve formátu UHD. Filmy ve 4K budou vysílány jak na Rai 4K, tak i v HD na ostatních kanálech. Jeden film v UHD stojí cca 70-80tisíc dolarů a Rai jej bude moci odvysílat po 12ti měsících od kinopremiéry. Obsah v UHD se bude tento rok postupně navyšovat. Např.za pár měsíců se v tomto formátu odvysílají další dokumenty ze série Dnes v noci v.... které slavili velký úspěch např.v Německu, Francii nebo Anglii. Také se bude (stejně jako o Vánocích) vysílat na Rai 4K Velikonoční bohoslužba z Vatikánu, která bude opět FTA. Pravidelné vysílání Rai 4K je naplánováno na rok 2019, kdy se bude postupně utlumovat vysílání v SD. freq 12.303 V 27.500 DVB-S2(8PSK) 2/3 Zdroj: Tiskové oddělení Rai a DDay Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
Registrace: 8/2015 Příspěvků: 3 706 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 64 | |
![]() |
|
@jamess96Mše z Vatikánu (hlavně Vánoční a Velikonoční) sleduji okolo 2 miliard lidí po celém světě ve 140ti zemích. A jestli mě chceš urazit, tak vyber jiné slovo, makarón je druh jídla které zná celý svět. Takže spíš než urazit, děláš chutě.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
@franckzase klameš aktivácia je len TAL koncesionára takže je to nelegalneDreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150
|
pele1
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 5 397 |
![]() |
|
@pele1Ja nikdy neklamu. Nemam to ve zvyku. TivuSat je neplacena platforma. Kazdy, kdo plati poplatky Rai, ma narok na 10 karet zdarma a od 11 karty za 16euro neomezene. Napr na ebay se daji tyto karty sehnat bez problemu. Nelegalni by bylo, pokud by kartu aktivoval nekdo, kdo neplati konc.poplatky. Ja jsem porozdal vsech 10 karet v Brne pratelum zdarma. Na ebay samozrejme na tom chteji lidi vydelat. Ale to je uz jejich vec.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
@pele1Jeste jsem zapomnel dodat, ze kartu muze v zahranici pouzivat kazdy Ital, ktery je zapsan v rejstriku AIRE. Coz je resjstrik Italu, kteri fyzicky nemuseji zit v Italii (napr. podnikatele, studenti apod), ale mohou vyuzivat vsech prav jako Ital ktery je fyzicky doma. Takze TivuSat je legalni i v zahranici.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
RE: Film ve 4K na Rai 4K (TivuSat, 13E)každy Ital![]() Dreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150
|
pele1
![]() |
|
@pele1Ano, ale jak jsem psal, kazdy Ital muze mit 10 karet zdarma a pak dalsich kolik chce za 16euro, to znamena, ze uz je na nem, zda si ty karty necha, anebo je daruje. Rozumis tomu? Tim, ze je platforma zdarma, tak Rai neresi, kdo tu kartu FYZICKY vlastni. Dulezite je to, ze ten, kdo si je objednal, plati konc.poplatky a co dal s tou kartou dela je ciste jeho vec.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
RE: Film ve 4K na Rai 4K (TivuSat, 13E)že to neriešia neznamená že je to legálneDreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150
|
pele1
![]() |
|
@pele1Premyslej, kdyby to bylo nelegalni, tak Rai nerozdava 10 karet. Rai si je velmi dobre vedoma, ze se TivuSat hojne sleduje i mimo uzemi Italie. Stacilo by, aby kazdemu dala jednu kartu a hotovo. A sharing by byl pak nelegalni. Ale 10 karet? Na co by jedna osoba potrebovala 10 karet? Tak maximalne 2, pokud bych bral v uvahu, ze jednu ma doma a druhou na chate, ale 10??![]() Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
RE: Film ve 4K na Rai 4K (TivuSat, 13E)Rai se chova naopak velmi chytre. Nez lidi buzerovat a omezovat a tim podporovat nelegalni prijem (prijem) tak ty karty radeji rozda sama a jeste na to vydela. Sice za kartu jako takovou nic nema navic, ale cim vetsi pocet aktivnich karet, tim vice vybira poplatky z reklamy a televizi ktere vysilaji v teto platforme.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
RE: Film ve 4K na Rai 4K (TivuSat, 13E)Rozumné.Tak si to porozdeĺujú ľudia medzi sebou a oni majú znížené náklady.VUZero4K,UCLAN4KPRO,Google4KStick,HomaticsBoxQ,motor30W-75E,MagioGO premium
|
Nalimm
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 710 |
![]() |
|
@NalimmTak o ty naklady ani tak nejde, spis jde o praktickou stranku veci. Kdyz uz spustim neco, za co nechci penize a vydelavam na reklame, tak proc ty lidi omezovat. Samozrejme neco jineho by bylo, kdyby se jednalo o pay tv, tzn,pltil by se mesicni poplatek, tak to by pak karty nerozdavala, protoze by prichazela o platici zakazniky.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
RE: Film ve 4K na Rai 4K (TivuSat, 13E)Ja som myslel náklady na distribúciu. Nemusia to potom zasielať na vlastné náklady napr.do usa.VUZero4K,UCLAN4KPRO,Google4KStick,HomaticsBoxQ,motor30W-75E,MagioGO premium
|
Nalimm
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 710 |
![]() |
|
@NalimmV USA TivuSat nefunguje. Tam jsou jine kanaly Rai.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
RE: Film ve 4K na Rai 4K (TivuSat, 13E)Kolik je toho přes TivuSat k dívání v angličtině? |
LubosD
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 363 |
![]() |
|
@LubosDSkoro vsechny kanaly maji druhou audiostopu, ale pokud myslis ciste anglicky kanal tak logicky ani jeden. Jedna se o italskou platformu.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
RE: Film ve 4K na Rai 4K (TivuSat, 13E)Už jsem několikrát psal, že jsme na odborném webu a tady by mělo mít technické hledisko přednost před obsahem. Proto jsem schopen sledovat mše z Vatikánu v UHD i když jinak jim nefandím. Před pár dny dávali turci ve 4K fotbal a taky jsem se díval. Lineárního obsahu ve 4K je jako šafránu, tak je potřeba využít každou příležitost.DVB-T CZ,SK,AT DVB-S 120-západ, 95-jih, 120-východ, 85-libero DVB-C Itself, IPTV-Smartlabs, DAB-CZ,AT,SK, FM-CZ,SK,AT 5prvekH, 3prvekV
|
omar3
Registrace: 5/2015 Příspěvků: 1 687 |
![]() |
|
@omar3Samozrejme mas pravdu, ale prece jen mse z Vatikanu, tedy primo od Papeze neni pouze o vire. Je to i o krestanskych korenech a to se tyka kazdeho v Evrope, tedy i Cechu. Kdyz se podivas na Urbi et Orbi, tak na namesti sv. Petra je nekolik desitek tisic lidi z celeho sveta a vsichni nejsou verici. Je to o kulture ktera patri nam vsem. Navic Vatikan neni Italie, to jsou dve rozdilne zeme, jedine co je spojuje je jazyk, to stejne plati i pro San Marino.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
RE: Film ve 4K na Rai 4K (TivuSat, 13E)Vsiml jsem si, ze patecni krizovou cestu u Kolossea bude prenaset i RTVS2 a Urbi et Orbi i CT2, takze jak vidis cely svet ma zajem o tyto prenosy.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
RE: Film ve 4K na Rai 4K (TivuSat, 13E)Je pravda, že když jsem procházel bazilikou sv.Petra, tak mne přepadával takový zvláštní pocit, který jsem na jiných místech mockrát nezažil.DVB-T CZ,SK,AT DVB-S 120-západ, 95-jih, 120-východ, 85-libero DVB-C Itself, IPTV-Smartlabs, DAB-CZ,AT,SK, FM-CZ,SK,AT 5prvekH, 3prvekV
|
omar3
![]() |
|
@omar3Ja jsem zazil i lidi co omdleli a to nejen v bazilice sv. Petra, ale i v galerii Uffizzi ve Florencii. Rika se tomu Stendhaluv syndrom. Jinak receno, clovek omdli z krasy. Me se to teda nikdy nestalo, pry jsou Italove imunni a stava se to hlavne Asiatum, ale i Nemcum, Britum apod.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
@omar3Tento stav byl pojmenován po známém francouzském spisovateli 19. století, Stendhalovi (vlastním jménem Henri-Marie Beyle), který jako první popsal svou zkušenost s tímto jevem během své návštěvy Florencie v roce 1817 ve své knize Neapol a Florencie: Cesta z Milana do Reggia: „Byl jsem v jakési extázi, z myšlenky, že jsem ve Florencii, blízko velikánům, jejichž hrobky jsem viděl. Pohlcený rozjímáním o posvátné kráse... dosáhl jsem bodu, kdy člověk zažívá s nebeské pocity... Všechno mluvilo tak živě k mé duši. (...) Když jsem opouštěl kostel Santa Croce, měl jsem bušení srdce, jemuž v Berlíně říkají „nervy“. Život ze mě vyprchával. Šel jsem strachuje se, že upadnu.“A fakt jsem to videl na vlastni oci. Pamatuju pani okolo 50tky, stala u sochy Davida (Florencie) a po chvili se sesypala. Po par minutacchnse probrala a zvracela. V bazilice ve Vatikanu jsem zase videl pana a pani docela mladeho veku jak jim pruvodce neco popisoval, divali se navrch, prvni omdlela pani a pak pan. To je na dennim poradku. Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
@omar3Tady je zajimave vysvetleni:___ Nastává, když obraz nebo jakékoli umělecké dílo je tak nádherné, že příjemce přemůže. Jde o jistou formu šoku. Stendhal (pseudonym Henri-Marie Beyle) zanechal záznam o tom, že když v roce 1817 navštívil ve Florencii kostel Santa Croce, málem radostí omdlel. Jde tedy o velmi intenzivní až šokující zážitek z přemíry krásných (estetických) vjemů kulturních (uměleckých děl a předmětů, architektury) nebo přírodních, který může vést k psychosomatickým potížím, zrychlení srdečního tepu, k závrati, nevolnosti, zmatenosti, halucinacím. Syndrom byl pojmenován podle francouzského spisovatele Stendhala (vlastním jménem Henri Marie Beyle) který byl takto uchvácen při své první návštěvě Florencie. Tyto poznatky jsou sepsány v knize Neapol a Florencie. Stendhalův syndrom postihuje především pacienty v rozmezí 26 až 40 let, kteří málokdy opouštějí domov. Zajímavou skutečností také je, že samotní Italové jsou vůči tomuto stavu imunní - možná je to způsobeno tím, že Italové znají Florencii velice dobře a jsou unaveni její krásou. Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
@franck"Filmy ve 4K nebudou nikdy FTA" .... v minule diskusi jsi zde zduraznoval, ze tady reklamujes pouze volne sirene programy..... |
milan33
Registrace: 1/2018 Příspěvků: 608 |
![]() |
|
@franckNekopíruj a uvažuj hlavou !!!http://www.priznaky-projevy.cz/psychiatrie-sexuologie/stendhaluv-syndrom-florencie-syndrom-priznaky-projevy-symptomy |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
@franckTřeba zrovna Florencie mě nechávala chladným.DVB-T CZ,SK,AT DVB-S 120-západ, 95-jih, 120-východ, 85-libero DVB-C Itself, IPTV-Smartlabs, DAB-CZ,AT,SK, FM-CZ,SK,AT 5prvekH, 3prvekV
|
omar3
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 64 | |
![]() |
|
![]() |