![]() |
|
Film ve 4K na Rai 4K (TivuSat, 13E)Kdo má možnost příjimat na 13E kanál Rai 4K, pak se v sobotu může podívat na americké akční sc-fi z roku 2013 Elysium s Mattem Damonem v hlavní roli ve formátu UHD.Film začíná ve 13:30hod a bude se vysílat i v HD na Rai 4. A ještě jedna zpráva která potěší každého filmového fanouška, Rai podepsala exkluzívní smlouvu se Sony Pictures na nákup filmových děl ve formátu UHD. Filmy ve 4K budou vysílány jak na Rai 4K, tak i v HD na ostatních kanálech. Jeden film v UHD stojí cca 70-80tisíc dolarů a Rai jej bude moci odvysílat po 12ti měsících od kinopremiéry. Obsah v UHD se bude tento rok postupně navyšovat. Např.za pár měsíců se v tomto formátu odvysílají další dokumenty ze série Dnes v noci v.... které slavili velký úspěch např.v Německu, Francii nebo Anglii. Také se bude (stejně jako o Vánocích) vysílat na Rai 4K Velikonoční bohoslužba z Vatikánu, která bude opět FTA. Pravidelné vysílání Rai 4K je naplánováno na rok 2019, kdy se bude postupně utlumovat vysílání v SD. freq 12.303 V 27.500 DVB-S2(8PSK) 2/3 Zdroj: Tiskové oddělení Rai a DDay Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
Registrace: 8/2015 Příspěvků: 3 706 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 64 | |
![]() |
|
@matchboxxNemuzou se sem davat odkazy. Proto jsem kopiroval.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
@omar3Florencie je nadherna. Ale stat se to muze kdekoliv.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
@franckKoukam, ze kdyz jsi zahnan do kouta a mas se vyjadrit ke sve evidentni lzi, radeji se odpovedi vyhnes. Na druhou stranu bych lhal pokud bych rekl, ze jsem tohle necekal. Lide Tveho razeni (mmj. tzv Havlodi a jina kavarenska pakaz) jsou timto jednanim prosluli. Tot vse ode me |
milan33
Registrace: 1/2018 Příspěvků: 608 |
![]() |
|
@milan33Nespletl ses? V cem jsem lhal?Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
@milan33To jsi zcela nepochopil naši filozofickou debatu o vlivu historických staveb na psychiku jedince. Dobrou noc.DVB-T CZ,SK,AT DVB-S 120-západ, 95-jih, 120-východ, 85-libero DVB-C Itself, IPTV-Smartlabs, DAB-CZ,AT,SK, FM-CZ,SK,AT 5prvekH, 3prvekV
|
omar3
Registrace: 5/2015 Příspěvků: 1 687 |
![]() |
|
@franckDušoval ses, že zde propaguješ jen FTA záležitosti, což 4K vysílání (a zde to i přiznáváš) není |
milan33
![]() |
|
@omar3žádná taková debata mě nezajímá. Přečtu si úvodní příspěvek a srovnám jej s dřívějšími proklamacemi mr.Francka. Více nepotřebuji |
milan33
![]() |
|
@milan33Pokud myslis to, co jsem napsal o syndromu, tak to neni lez. Snazil jsem se vysvetlit omarovi co to znamena a na netu jsem nasel clanky ktere jsem okopiroval. Jak jsem psal, nemohu sem davat primo odkazy. Jinak nevim, v cem jsem lhal.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
@milan33Aha, tak se priste lip vysvetli. No tak znovu, ano, ja sem davam tipy na FTA porady. Rai 4K sice (az na vyjimky) nevysila FTA, ale spoustu lidi ma kartu TivuSat a kdyz se neco zajimaveho vysila, tak to napisu. Navic, info o 4K tvori 1% mych prispevku. 99% jsou tipy na FTA vysilani. Si to muzes sam tady overit. A jak jsem psal vyse, TivuSat je zdarma, takze kartu muzes mit treba i Ty a priste by Te se Ti informace hodila.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
RE: Film ve 4K na Rai 4K (TivuSat, 13E)Je rok 2018 a někteří diskutující by asi rádi chtěli,aby se na satelitu vysílalo ve formátu VHS 4kopie.Dreambox DM900,Dreambox TWO ,Sony BRAVIA KD65AF8 OLED XR-65A80L OLED
|
Pepik71
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 583 |
![]() |
|
RE: Film ve 4K na Rai 4K (TivuSat, 13E)Netflix prémium HD+UHD za 11,99 Eur/mesiac a prístup je pre štyroch. Kopa 4K dokumentov a filmov,ale nie v slovenčine alebo češtine.VUZero4K,UCLAN4KPRO,Google4KStick,HomaticsBoxQ,motor30W-75E,MagioGO premium
|
Nalimm
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 710 |
![]() |
|
@Pepik71Taky bych rekl.![]() ![]() Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
@NalimmJa jsem zkusil Netflix jen tak ze zvedavosti, tak pred ctyrmi mesici, ale ujistuju Te, ze 4K na satelitu je uplne, ale uplne o nicem jinem.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
RE: Film ve 4K na Rai 4K (TivuSat, 13E)Záleží na nete.VUZero4K,UCLAN4KPRO,Google4KStick,HomaticsBoxQ,motor30W-75E,MagioGO premium
|
Nalimm
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 710 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 64 | |
![]() |
|
![]() |