![]() |
|
Plzeň? Furt stejnýKoukám na fotbal Čt2HD a ten obraz je nějaký tmavý.Tak jsem to porovnal s obrazem válkou zmítané Ukrajiny Dynamo-Lazio a jasně vyhrává s kvalitou Ua. Aspoň máme jednu specialitu České HD.![]() |
pedro
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 450 |
![]() |
|
RE: Plzeň? Furt stejnýCo ty červené fleky na trávníku?On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
Plzeň? Furt stejnýTy fleky? To je asi sabotáž, od těch černých vdov co sedí na lavičce![]() |
pedro
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 450 |
![]() |
|
RE: Plzeň? Furt stejnýHruška, to je strom...:))On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: Plzeň? Furt stejnýAž na ten totalne posraný záver.To sa len tak nevidí...👤👤👤
|
fann
Registrace: 8/2016 Příspěvků: 633 |
![]() |
|
RE: Plzeň? Furt stejnýTo opravdu ne, bylo vidět jasně, jak jsou úplně grogy. Upřímně řečeno, postup si soupeř Jendoznačně zaslouží.On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: Plzeň? Furt stejnýPlzeň? Teď mají Velikonočního Mastera 13. Za mě je lahodný a exkluzivní plné chuti. :))))VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.
|
meduzka
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 003 |
![]() |
|
RE: Plzeň? Furt stejnýVčera mi jejich světoznáný ležák u TV v závěru zápasu zhořkl natolik, že jsem zbytek vypil na ex a šel spát...On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: Plzeň? Furt stejnýPlzen od nějaké 100min šlapala vodu a uplně odpadli....škoda že to nevyšlo na penalty tam by Hruška určitě ukazal jeste neco.... |
tompr
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 049 |
![]() |
|
![]() |