![]() |
|
Set up Maxxo T2 - problémy s DVD-T2Zakoupil jsem set up box MAXXO T2. Bez problémů přijímá vysílače DVB-T, po zapnutí také -T2. Ale po chvíli při přepnutí na jinou stanici T2 zřejmě detekuje, objeví se informace o přijímaném stanici a pořadu, ale to je všechno. Buď černá obrazovka, nebo kostičkovaný statický nečitelný obraz. Aktualizace FW nepomohla. DVB-T přijímá bez problémů dál. Máte s něčím podobným zkušenost? |
subdriver
Registrace: 3/2018 Příspěvků: 2 |
![]() |
|
RE: Set up Maxxo T2 - problémy s DVD-T2Kup si něco normálního a ne takovej šrot![]() Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
@PoldaSZdar,rada dobrá.Ale raději dej konkrétně pokud víš,který set-top koupit,budu taky jeden potřebovat.P |
pichac
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 401 |
![]() |
|
RE: Set up Maxxo T2 - problémy s DVD-T2Osvědčil se mně Strong SRT 8211. A má velký dálkový ovládání, což je taky plus.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
@PoldaSDíky za rady.Měj se.P |
pichac
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 401 |
![]() |
|
@subdriverněco podobného mi dělal,když byla anténa nastavená na směr slabého T2H265 signálu |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
@korkoranDík za info. Já jsem to zatím vyřešil reklamací u prodejce. Jsem zvědav, jaká bude reakce. |
subdriver
Registrace: 3/2018 Příspěvků: 2 |
![]() |
|
Polda SCo nahrávání ok? |
Vonamula
Registrace: 3/2018 Příspěvků: 52 |
![]() |
|
@subdriverproblém nemusí být nutně v přijímači, může být v kvalitě signálu .. |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 391 |
![]() |
|
RE: Set up Maxxo T2 - problémy s DVD-T2Vonamula@ Zatím si nikdo nestěžuje, tak snad to bude v pohodě.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
RE: Set up Maxxo T2 - problémy s DVD-T2PoldaS@takze už si to pár klientům prodával?delsi dobu už po něčem pokukuji tohle se mi zdá dobrý hlavně taky ten velký ovladač je výhoda,u nás v obchodech okey a eurosonics jen značky evolveo zircon Alma atd.do toho se mi moc nechce |
Vonamula
Registrace: 3/2018 Příspěvků: 52 |
![]() |
|
RE: Set up Maxxo T2 - problémy s DVD-T2Je to tak, původně to bylo hlavně skrz ten ovladač. A přijímač nevykazoval žádný problémy, takže pak už nebyl důvod dávat něco jinýho.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
![]() |