![]() |
|
modul skylinkdobry den muze nekdo poradit jaky modul pouzit na skylink? |
Bohusu
Registrace: 1/2018 Příspěvků: 13 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26 | |
![]() |
|
Do jakého přijímačeDo jakého přijímače (TV nebo Sat přijímače) a jakou kartu v něm budeš chtít (karta ICE, irdeto nebo viacess).Potom Ti někdo bude moci odpopvědět... |
bob.r
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 907 |
![]() |
|
@bob.rkarta ice irdeto prijmac openbox . |
Bohusu
![]() |
|
RE: modul skylinkFialový Smit Irdeto. Funguje se vším a myslím, že zbyl jako jediný z Irdeta podporovaný Skylinkem.koaxial & utp
|
Diaboltp
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 438 |
![]() |
|
BohusuKartu ice Irdeto můžeš použít v Uni čtečce, kterou nastavíš na Irdeto. Já takto používám kartu Sk. Druhou kartu mám v modulu Smit irdeto CI+ - Skylink ready. Vše běží bez problémů. Hezký víkend. |
neuzil
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 1 528 |
![]() |
|
Irdeto M7a Irdeto M7 ? a nemusi to byt zrovna skylink ready |
kristian1
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 235 |
![]() |
|
RE: modul skylinkdekuji za informacie. |
Bohusu
![]() |
|
RE: modul skylinkVlastním NEOTION a SMIT. Oboje O.K.Octagon SF4008 UHD 4K + Od Skylink & Kombi přechod k Telly & velký balíček. Motor DIGIPOWER SG-2100 + LNB Inverto Twin Black Ultra + parabola 105 (53°E - 30°W). TV LG 55UH600V
|
Pikollo
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 770 |
![]() |
|
modul skylinktaky mi to chodį v obou,v čahonku i v krabičce od olejovek,zatįm![]() |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
RE: modul skylinkmodul NEOTION v amiku8340 šlape jak víno!![]() |
fiesta
Registrace: 2/2016 Příspěvků: 263 |
![]() |
|
RE: modul skylinknejsem v tomto odbornik, ale kdyz jsem se nedavno ptal na rozdil mezi neotion a smit co mam koupit tak mi bylo receno ze je to snad stejne vcetne rychlosti prepinani jen ze u neotion jdou vypinat nejake chybove hlasky......... |
Jantars
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 614 |
![]() |
|
RE: modul skylinkKarta bez modulu šlape v každom boxe ešte lepšie "jak víno!"![]() |
KimiRaikki
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 91 |
![]() |
|
@KimiRaikkiTo máš pravdu,ale nie každá mašinka dokáže prepnúť na caid 624!![]() |
fiesta
Registrace: 2/2016 Příspěvků: 263 |
![]() |
|
RE: modul skylinkÁno, zle som sa vyjadril, malo byť:Ak box dokáže pracovať s kartou v režime 0624 aj bez modulu, nebodaj aj s "bonusom", tak to šlape ešte lepšie "jak víno!" ![]() Každý nežiadúci prvok v tomto systéme - v tomto prípade modul - je iba prekážkou. ![]() |
KimiRaikki
![]() |
|
RE. modul skylinka ako je to s dm8000 |
kamilt
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 82 |
![]() |
|
LG a modul SmithMohl by mi někdo poradit, mám televizi LG a modul Smith, kartu mi to najde ale hlásí mi to chybu E118-4,a programy jsou zakódované, jdou jen volné![]() |
jacklbert
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 5 |
![]() |
|
RE: modul skylinkA kartu máš červenú sedmu alebo zeleného dolníka?![]() |
KimiRaikki
![]() |
|
@jacklbertSpatne vlozena karta? |
esquire
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 511 |
![]() |
|
RE: modul skylink@esquire, píše: "kartu mi to najde", len nevieme akú. |
KimiRaikki
![]() |
|
RE: modul skylinkKarta skylink, modul modrý smit |
jacklbert
![]() |
|
RE: modul skylinkPomohl by upgrade softwaru modulu? |
jacklbert
![]() |
|
RE: modul skylinkupgrade softwaru modulu by som urobil v každom prípade, zrovna modul modrý smit to tuším potrebuje. |
KimiRaikki
![]() |
|
@KimiRaikkidůvod??,v životě jsem nepotřeboval a vše jede,jako pila |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 395 |
![]() |
|
RE: modul skylink@jacklbert: "Karta skylink"mimochodom Skylink má momentálne 4 typy kariet. Takže je to tá sedma, alebo ten dolník? ![]() |
KimiRaikki
![]() |
|
RE: modul skylinkAk niečo "jede jako pila" tak by som aktualizáciu určite nedoporučoval.![]() |
KimiRaikki
![]() |
|
@KimiRaikkisprávně.... |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 395 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26 | |
![]() |
|
![]() |