![]() |
|
Amiko A3 HD sat.androidAhoj, mám Amiko A3, které pořád bootuje a nejde oživit. Vždy naskočí jen základladní úvodní "vesmírný obraz". Kam posíláte Amika na opravu...Nechci reklamu, jen kdo se servisem pro Amika v ČR.oficialně zabývá? Kupoval jsem ho už jako starší před lety na inzerát, tedy ne v obchodě. Předem děkuji za info.![]() ![]() Ps" oživoval jsem ho pokusně jak kartou se soubory "recovery", zadním reset-em, oživením předním dlouze stisknutým tlačidlem pod displejem a odpojením od sítě a nic. Už na to nemám nervy. Používal jsem ho už jen záložně, ale chtěl bych ho mít funkční. "Srdeční záležitost". (: Nevím, jestli to tu už někdy někdo psal, ale moc děkuji všem, kteří svými schopnostmi umí udělat radost druhým, bez ohledu na ztrátu svého času :)
|
marco37
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 807 |
![]() |
|
RE: Amiko A3 HD sat.androidSkús prepísat SW |
MAN0707
Registrace: 10/2011 Příspěvků: 213 |
![]() |
|
@marco37jak říká Mano:v 90% to pomůže |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
RE: Amiko A3 HD sat.androidVraj výmena kondenzátorov pomôže. Materiál tak za 2€. |
tras
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 425 |
![]() |
|
@trasáno najprv treba skontrolovať HW a až potom sa pustiť do opravy SW. (len kopec ludí to robí naopak). |
Rasto1978
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 1 104 |
![]() |
|
RE: Amiko A3 HD sat.androidAni karta, ani usb se souborem update.zip nepomůže. Když dám recovery sponkou vzadu, zapojím do sítě, box nereaguje a vyskočí displey nápis boot s obrazovkou vesmírný obraz. Když se jde cestou odpojení boxu od sítě, zmáčknuté tlačítko přední displey, zapojení do sítě, box píše boot a zůstane černá obrazovka, místo obrazu recovery jen takové krátké "zazrnění" a pak už jen černo...Taky bych řekl, že nějaké kondíky, nebo v boxu problém. Dříve jsem přehrával firmware, když spadl android, tak už jsem používal zálohu na kartě, je fakt, že ke konci to bylo s pády systému docela časté, stačilo box odpojit z elektriky... Má někdo nějaký ještě jiný nápad, nebo který servis na Amiko? ![]() (: Nevím, jestli to tu už někdy někdo psal, ale moc děkuji všem, kteří svými schopnostmi umí udělat radost druhým, bez ohledu na ztrátu svého času :)
|
marco37
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 807 |
![]() |
|
RE: Amiko A3 HD sat.android"Má někdo nějaký ještě jiný nápad, nebo který servis na Amiko?" - neni problém, máš PM. |
Rasto1978
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 1 104 |
![]() |
|
![]() |