![]() |
|
TV LG 43UJ620V smazání kanálů dvb-t + satelitProsím o radu, jak smazat nepotřebné kanály u smart tv LG 43UJ620V ?Prostě to v menu nikde není. Děkuji za rady. Případně za odkaz na fóra o TV LG atd. ![]() ![]() |
satlama
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 96 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 38 | |
![]() |
|
RE: TV LG 43UJ620V smazání kanálů dvb-t + sate...Tuto moznost zvladaji i soucasny novejsi modely TV LG. U tech uz prave není zde popisovana moznost spolecneho seznamu programu. Je to rozdelene jako u Samsung televizi. U tech Samsung tv se ale daji programy mazat a u sat tuneru u TV z roku 2015 se daji programy presouvat třeba i po peti najednou na určitou pozici. Coz urychluje praci při vlastním nastaveni seznamu programu. To LG stále neumi a asi umet nebude. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 668 |
![]() |
|
@HYPERno vidíš ten pito.mej finlux má i fastscan |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 395 |
![]() |
|
@HYPERNechci se hádat, ale společné ladění má dost značek televizí, ale to ještě neznamená, že to bude v jednom seznamu. I já mám společné ladění, ale společný seznam nemám..0,8WFreesat+5E+13E+19E+16E+23ESkylink+28E+42E + UPC Kabel
|
palermo67
Registrace: 8/2011 Příspěvků: 1 011 |
![]() |
|
RE: TV LG 43UJ620V smazání kanálů dvb-t + sate...Ja tam fastscan memam, ale TV Samsung rady J, JU a vyse uz jej mají také, da se ale tato funkce zrusit a ladit klasicky u satelitu. |
HYPER
![]() |
|
palermo67,Při prvotnim ladeni tv u automatického vyhledavani by tomu tak samozrejme mohlo byt. |
HYPER
![]() |
|
@HYPERuž mě je to trapný vyzdvihovat finlux,ten samozřejmě jde taky ladit ručně |
pierrepetr
![]() |
|
RE: TV LG 43UJ620V smazání kanálů dvb-t + sate...mam znamy a ty mají finlux tv s fastscanem i manualni ladeni ma. Obcas jsem ale musel prijit a provest znovu proladeni, protože nektere programy nesli po zmene parametru přes tabulku fastcan. |
HYPER
![]() |
|
@HYPERnastavení máš možnost,dynamická aktualizace ve stand by,což já vypínám,víš proč?? |
pierrepetr
![]() |
|
RE: TV LG 43UJ620V smazání kanálů dvb-t + sate...U LG a nejen u TV je to dodry vypínat kvůli pripadnemu rozhazeni seznamu progamu. Ja takovou funkci u Samsungu resit nemusim, nemá ji. |
HYPER
![]() |
|
laděníJe skutečně dobré při výběru TV se také zaměřit na menu, co to vlastně umí, nebo spíš neumí. Mělo by to být jedno z hlavních kritérií, na které se zaměřit, jenomže to málokdo dělá. On většinou to neumí ani ten prodejce. A u všech přístrojů. Mohli bychom se tak bavit např. o mobilech atd. |
sateliťák
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 081 |
![]() |
|
@HYPERcopak rozházení,taky se ráno probudíš a máš vyluxovaný programy všechny |
pierrepetr
![]() |
|
RE: TV LG 43UJ620V smazání kanálů dvb-t + sate...Jj, to mas pravdu, bohužel dost casty jev u TV zn LG. |
HYPER
![]() |
|
RE: TV LG 43UJ620V smazání kanálů dvb-t + sate...Já sem na mé LG nemohl dlouho nic seřadit podle mého.Tak sem si to seřadil do oblíbených a zatím to fachčí.Nic neskrývám,nic nepřeskakuju,nic nemažu.Akorát při přidání nového progr.P-Krimi mi trvalo dlouho,než sem doskákal na pozici,kde sem to chtěl mít. |
Ferdinant
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 38 | |
![]() |
|
![]() |