![]() |
|
Měřák SPAROS 777 Touch od SPAUNAhoj, koukám po nějakém měřáku pro S2/T2, cena max cca 50tis bez DPH . Našel jsem mj. toto: https://www.tvsatshop.cz/files/rover/spaun/new-sparos-touch-777.pdf Nemáte s ním někdo zkušenost? Měří i analog? Momentálně není dostupný, abych jej odzkoušel, ale prý již jich "hromadu" prodali:)Případně nějaký jiný tip? Díky! |
Bloud
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 398 |
![]() |
|
RE: Měřák SPAROS 777 Touch od SPAUNAnalogovou TV nejspíš neumí. Viz výrobce Sefram Francie.http://www.sefram.com/en/products/tv-meters-rf-test-instruments/7848-7848-compact-tv-meter-for-terrestrial-dvb-t-and-dvb-t2-and-satellite-dvb-s-and-dvb-s2-tv.html Být tebou, oslovil bych Antech(víš dobře koho) a půjč si na zkoušku Alcad 620, to je to samé železo a SW. Jinak ten H30 Flex mám velmi omezenou impulsní odezvu a v podstatě i konstelak, díky parametrům displeje. Ranger Ultra lite, Rover HDTAB7, to je moje doporučení. Rover umí i MER by Carrier. On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
@SaxonAhoj a recenziu na ten TELEVES H30FLEX neplanuješ pripraviť pre server parabola?Je to celkom zaujimavy merač. Ma diseq 1.2 pre natačanie paraboli? |
jopo166
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 1 789 |
![]() |
|
Jopo166Už to mám dlouho rozdělené, ale ne pro zdejší web. Motor topit neumí. Alespoň s tehdejším FW.On Air!
|
Saxon
![]() |
|
@SaxonO té podobnosti s ALcad 620 jsem psal jinde...:)V menu je údajně i volba Analog, ale není ověřeno, zda to je funkční. TAB 7 je asi dost dobrou volbou, Ranger Ultra lite asi je dost ořezaný, spíš Ranger+, ale jak jsem jinde také psal, nevím, jak to je s penězi. Jó, je to boj.. |
Bloud
![]() |
|
RE: Měřák SPAROS 777 Touch od SPAUNUltra lite stal kolem 60-70 s daní. Cca loni. Co ti u Ultra lite chybí? Napadá mě jen MER by Carr. HEVC neřeším.On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: Měřák SPAROS 777 Touch od SPAUNHEVC by byla extra premie, ale mila. Koukal jsem na nejake porovnani v pdf, ale asi jsem se nejak blbe zorientoval, mel jsem pocit, ze nema spektrum. Pokud to bylo loni bylo okolo 70, da se predpokladat, ze to ted nebude prilis jinak a to uz jsem u toho Rovera TAB 7. Dela je tady jeste nekdo mimo Mikrokom? Myslim ofiko, na tohle uz potrebuji papir. |
Bloud
![]() |
|
RE: Měřák SPAROS 777 Touch od SPAUNAsi ne. Kolega ho má, myslím že to bylo kolem 64 s daní. Není špatný, má slušný spektrák(SDR). Mě ale sedí mnohem více Rover, což ale nic nemění na tom, že ten Ultra Lite je zajímavý.On Air!
|
Saxon
![]() |
|
Promax překvapilJak jsem dnes zjistil, Promax má poměrně dost zajímavých strojků, jen škoda, že je CZ zastoupení aktuálně neprezentuje. Jsou to různě "odlehčené" verze s nákupem cca od 40tis bez DPH a postupně se dostaneme až k přístrojům v ceně garsonky:) Tak jedeme dál, nic není rozhodnuto! |
Bloud
![]() |
|
BloudUltra Lite - tak to dopadne:))On Air!
|
Saxon
![]() |
|
ROVER@ Saxonpřekvapením není konec - ROVER má nové modely - TAB 700; 700 Plus a TAB 900 a ceny jsou opravdu příjemné, UltraLite se bude muset snažit, aby přesvědčil! (jinde píšu více) |
Bloud
![]() |
|
RE: Měřák SPAROS 777 Touch od SPAUNrover hd tab900 plus je hevc 265 za cenu 3 426.00 EUR na slovensku no lacni teda nieje.![]() |
jopo166
![]() |
|
RE: Měřák SPAROS 777 Touch od SPAUNJá koukam na cenu bez DPH, pak mi 900PLUS včetně H265 vychazi na cca 2760EUR. Zda to je moc, nebo málo, to musí každý zvážit sám. |
Bloud
![]() |
|
RE: Měřák SPAROS 777 Touch od SPAUNTen merak s 9palcem mi přišel už moc velkej. Při práci s merakem kolem krku už je kontraproduktivní. Displej už působí neostrě, nic víc ti nezobrazi(stejný počet pixelů). Leda bys to sledovat ze střechy a merak na stole...:) a taky spotřeba energie. Jestli chceš Touch displej, tak je jasná volba Rover 7".Chtej vidět ten novej 7" Rover a hlavně jeho spektrum před koupí. A taky se záměř na chování atenuatoru u Rovera, to je obvyklá jejich bolistka. On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: Měřák SPAROS 777 Touch od SPAUNpokud bych s tim Roverem mel pracovat casto, tak by me z toho ovladani koleckem a nepovedenym dotyk. displejem hrablo, neni nad ciselnou klavesnici a intuitivni tlacitka prime volby |
kaos
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 949 |
![]() |
|
@Bloudjen doplnim predesly prispevek, tou ciselnou klavesnici a int. tl. je vybaven treba Varos 106 od KWS, stoji sice tabulkove jednou tolik, nez byl tvuj prvotni pozadavek, ale pokud ty dva aparaty polozis vedle sebe a osahas si je, tak ten Rover ti pripadne jako detska hracka |
kaos
![]() |
|
KaosAno, Varos a Rover je obrovský rozdíl. Mam je oba(109 a HDTab7 EVO) To kolečko u Rovera není tak hrozné, HDTab7 má i tlačítka pro primární funkce. Dotykač je horší, ale v podstatě se bez dotyku obejdu. Ještě k tomu kolecku, u novych Promaxů je ten enkoder ještě horší.On Air!
|
Saxon
![]() |
|
KaosSkoda, že 106(s terestrikou) nebyla k dispozici v době jako 109, to bych měl oba.On Air!
|
Saxon
![]() |
|
@Saxonta 109-ka je slusna, ale je poznat, ze se dlouhodobe zabyvaji merenim dvb-c, protoze tu 106 a 107-ku maji technicky a i ovladanim lip "vymakanou" |
kaos
![]() |
|
RE: Měřák SPAROS 777 Touch od SPAUNFakt mě to moc mrzí, že nepřišla driv. Dneska by se mi asi nezaplatila. Spetrak u 109 není nic extra. Chtělo by to ruční rbw a vbw.On Air!
|
Saxon
![]() |
|
@BloudDíky za tip! O novinkách u ROVERU jsem nevěděl. Koupil jsem TAB 700 Plus. Oproti TAB Touch, který jsem chtěl původně je to úplně jiná liga. |
Hive
Registrace: 4/2018 Příspěvků: 2 |
![]() |
|
@HiveA kde si ho kupil?a kolko stal? ma to aj impulznu odozvu? |
jopo166
![]() |
|
@jopo166Koupeno v Itálii cca 1,700E. Má echo, pre-echo a microecho. |
Hive
Registrace: 4/2018 Příspěvků: 2 |
![]() |
|
@SaxonZdravím,narazil jsem na vaší diskusi. Také se již delší čas rozhoduji pro nový analyzér a zvažuji mezi Roverem HD TAB 700, Roverem HD TAB 900 nebo Promax HD Ranger NeoLite. Mohu se zeptat na vaše doporučení, popř. vlastní zkušenosti? Díky P. |
perlik
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 4 |
![]() |
|
![]() |