Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

O2 TV jak jste spokojeni?

Po 16 letech končím se satelitem.Konkrétně odcházím od Skylinku.O2Tv je nejvážnější kandidát,vzhledem k O2 sport.Platím si ještě HBO+Cinemax.Mám k dispozici 100 mega internet optikou.Mohu očekávat u sportovních programů a HBO,Cinemaxu minimálně stejnou kvalitu?Ješte zvažuji místní kabelovku(ne UPC).Mám na to ještě 14 dní.Díky za případné reakce.

TomHB
Registrace: 7/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: O2 TV jak jste spokojeni?

Na to není jednoduchá odpověď, zaleží jak daleko od ústředny nebo DSLAMU O2 bydlíš. Taky jestli ti záleží více na exklusivním sportovním obsahu nebo dalších parametrech. Jistější po všech stránkách je koax UPC, ale nebudeš tam mít ten sport. Ale šťastný to člověk, když si může vybrat.

DVB-T CZ,SK,AT DVB-S 120-západ, 95-jih, 120-východ, 85-libero DVB-C Itself, IPTV-Smartlabs, DAB-CZ,AT,SK, FM-CZ,SK,AT 5prvekH, 3prvekV

omar3
Registrace: 5/2015

Na O2 internetu IPTV , na jiném internetu OTT ...............O2TV.

Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200

habr
Registrace: 4/2006

Já mám O2-TV již několik let. Všude jsou nějaký výhody a nevýhody. U O2-TV mě štve absence STV1 v HD a STV2 není vůbec. Oproti tomu jsou HBO a Cinemax1,2 v HD, což je super. Včera na O2 Tenis jsem si mohl vybrat jaký zápas chci sledovat, což je taky dobrý.
Co se týče kvality, myslím si, že SkyLink má lepší obraz, ale zas takový rozdíl to není. Hlavní výhoda je asi nahrávání (bohužel nejde na USB). Toho hodně využíváme. No a příští rok liga mistrů.
Mám od O2 internet + O2-TV. Celkem platím cca 1000Kč. Ale 300Kč dostávám zpět za kreditní kartu RB O2.

Vždy může být hůř....

Jimmy
Registrace: 4/2003

@omar3

Přesně tak, kabel s internetem od UPC, a sport už si může najít libovolně na netu a v HD. Já to tak mám a vůbec si nemůžu stěžovat.

Antonio20
Registrace: 1/2009

Skylink = nevázanost. O2 = úvazek a problémy při ukončení. A samozřejmě SAT vs. IPTV je jasná volba, IPTV nebrat ze spousty důvodů a nezachrání to ani slabá náplast v podobě zpětnýho shlídnutí, což je tak jediný malý plus v té hromadě mínusů.

Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.

PoldaS
Registrace: 1/2010

V kvalitě obrazu velmi mírně vítězí satelit, celkově s ohledem na obsah (O2 Sport, O2 Fotbal, O2 Tenis, HBO1,2,3 a Cinemax1,2 vše v HD) a možnost týdeního zpětného zhlédnutí je jasným vítězem O2. Za největší mínus považuji absenci zvuku DD5.1... Na 100Mb/s přípojce bude vše bez problémů.

Žádejme kvalitu, ne kvantitu.

PetrT
Registrace: 10/2007

Tady se říká babo raď.
Jsem do toho zabořenej už delší dobu a stále čekám co bude. Skylink a Digi mají mít aplikace pro TV a zřejmě se budou dat kombinovat se satelitem. Co se týče sportů zrovna na O2 sport toho moc není. Fotbalu je na Digi mnohem víc a (pro mě) v lepší časy.
Možná být tebou jestli to jde na nějakou dobu prodloužil Skylink a počkal.
Tady se ale těžko radí.

kobra256
Registrace: 8/2010

pokud nas 100mega net tak proc si to kazit nejakym O2
to je jako kdybys chtel blondynku prebarvit na cernovlasku :)))
sel bych cestou iptv

kristian1
Registrace: 7/2016

Ale O2TV na jinem internetu vysila jen v 720p, tak pozor na to...

esquire
Registrace: 7/2008

....díky všem za věcné reakce

Jak jsem psal ze satelitem končím.Jsou jen tyto dvě verze, kabel nebo O2TV.Je to trapný asi nás tady moc nebude,ale koukám i na naší ligu a chybí mi WTA tenis.Samotná LM je taky o.k.ale v tomto případě to není priorita.Jen ještě technická, vzdálenost od asi ústředny je cca 1000m.Prodejce mně samozřejmě uklidňoval ,že to je v pohodě a že budu valit oči.O zvuku u O2 ,že není v DD5.1 vím(NHL na NS to si ani nedovedu představit) ,velmi mi to vadí i vzhledem k tomu,že jsem taky filmový divák a HBO + Cinemaxy 1,2 v HD jsou pro mne lákavé. U Skylinku to šacuju ještě na 5let co se týče HD a druhý Cinemax bude za 10roků.Do 3.dubna to budu muset rozseknout.Díky.

TomHB

@TomHB

Do 31.3. .................

Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200

habr

TomHB

neber nic, skáčeš z bláta do louže ale pokud chceš cvakat tak cvakej. zdar. :laughing: :laughing: :laughing:

marksony
Registrace: 3/2006

@marksony

...no jo tahle rada mi tady chyběla.Dík

TomHB

TomHB

TO: Omar3 napsal :Na to není jednoduchá odpověď, zaleží jak daleko od ústředny nebo DSLAMU O2 bydlíš.

A má naprostou pravdu.Co napíšu ber obrazně je mi jasné, že se nenakvartýruješ někomu do baráku.Kdyby jsi koukl u někoho cirka 50 metrů od ústředny na tv a kilometr možná by jsi se nestačil divit jaký bude rozdíl v obrazovém toku na stejném programu.
Ze zkušenosti si myslím ,že 1 km je už docela dost.U nás je problém, již po 500 metrech.Každá sít je samozřejmě specifická dle své kapacity. To co nejde tu neznamená,že nemůže jít jinde. :8)

Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.

lachtan
Registrace: 7/2007

@lachtan

co to tady plácáš o obrazovém toku pokud mluvíš o vzdálenosti od ustředny a IPTV...........pokud je to do 1000m z VDSL tak je to v pohodě.........

habr

A co se týká te slevy do 31.3. kamoš si ted dával M ..............a sleva 3300 kč při smlově na 24 měsíců...........

habr

habr

Neposuzuj město a někde na v horní dolní.Tu je problém již po 500 metrech .

lachtan

Proto jsem také podotýkal, že záleží na lokalitě.

lachtan

@lachtan

..........bude rozdíl v obrazovém toku.................jenže ty tu mícháš IPTV a OTT dohromady.................určtě si to nebude dávat když tam bude mít dsl a jen v případě VDSL...................není problém aby mu to změřili je i mapa podle adresy...............

habr

dle mě má O2 TV hlavní nevýhodu v tom, že při rychlím pohybu kamery (švenku), je obraz lehce mázli

Dreambox DM 920 1x Triple MultiStream DVB S2X/DVB T2/DVB C 1x parabola Tele System 109x99cm multifeed 23,5°E+19,2°E+16°E+13°E LNB Inverto Black Ultra 1x parabola Gibertini 102x95cm motor Stab HH120 LNB Inverto Black Ultra relé Spaun SUR 211 F, TV Sony

fpsfps
Registrace: 12/2008

Není u objednávky služeb přes internet stejné pravidlo jako u zboží? Že se dá do 14 dní vypovědět. Když to nebude ono, můžeš k UPC.

DVB-T CZ,SK,AT DVB-S 120-západ, 95-jih, 120-východ, 85-libero DVB-C Itself, IPTV-Smartlabs, DAB-CZ,AT,SK, FM-CZ,SK,AT 5prvekH, 3prvekV

omar3
Registrace: 5/2015

@TomHB

Podívej se na stránkách Cetinu, jakou v tvojí lokalitě nabízí rychlost. Počítej s požadavkem zhruba 6-7 Mbs na jeden HD kanál. Záleží, jestli chceš mít víc televizí a třeba ještě k tomu mít relativně slušný net. Dvě TV ti v klidu pojedou na 20 Mbs, ale net pak už bude relativně pomalý.

zdrh
Registrace: 7/2015

@TomHB

Když máš 100 mega optikou tak nezáleží na vzdálenosti od ústředny.To se týká jen těch co jedou po telefonních drátech. Ty mají různou kvalitu. Těch 720p je jen u O2 TV GO tedy přes Wi-Fi. Mám dvě tv po káblu a jednu přes Wi-Fi a 2 až 3 počítače někdy všechno puštěný naráz.100 mega optikou to všechno zvládá.(TV v HD).Na poskytovateli internetu by nemělo záležet.Při přechodu na optiku se mně vše zlepšilo.nemusíš se toho bát.

JRCvr
Registrace: 11/2017

@TomHB

Ještě něco,mám i Skylink rozdíl v obraze je spíše podle toho jak a co, který program právě vysílá nebo počasí atd.

JRCvr
Registrace: 11/2017

@JRCvr

děkuji za postřehy. Něco takhle konkrétního jsem potřeboval.R^

TomHB

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra