Quantcast

Diskuse

Uzamknuté diskusní vlákno , sekce: Programy na orbitu

TivuSat: Motor Trend, nový kanál od Discovery

Discovery Italia spustí 29.dubna nový free televizní kanál věnovaný motorismu Motor Trend Channel.
Kanál bude vysílat na pozici 56 platformy TivuSat místo dokumentárního kanálu Focus, který Discovery v minulých měsících prodala skupině Mediaset.
Zatím není jasné, zda bude kanál dostupný pouze s TivuSat anebo zda bude FTA.

Laura Carafoli (SVP Chief Content Officer Discovery Europe) řekla:
"Itálie je ideální zemí pro spuštění kanálu věnovaný motorismu. Můžeme čerpat dlouholetých zkušeností světoznámých italských automobilek a díky tomu dodávat obsah který budeme moci vysílat i na jiných kanálech skupiny Discovery po celém světě. Navíc ekonomická situace je v dobré kondici a proto nadešel čas více investovat do nových projektů".

Motor Trend bude vysílat především vlastní produkci, např. Fast n? Loud, American Chopper, Diesel Brothers, Car Crash Tv a další.

Stanice přebere i čast pořadů kanálu DMAX který se bude více soustředit na dokumenty a dobrodružné reality show.
Focus bude pokračovat jako dokumentární kanál i v rukou Mediasetu, pouze změní programovou pozici a bude více čerpat z vlastní produkce.

Rai - Mediaset - TivùSat

franck
Registrace: 8/2015
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 75
Odpověď v diskusním vlákně

RE: TivuSat: Motor Trend, nový kanál od Discov...

Když si přečteš mé reakce opakovaně, tak zjistíš jejich význam a že nejsou tak moc mimo téma. No a nebo nezjistíš. Každému není dáno.

DVBT1
Registrace: 5/2012

@DVBT1

TivuSat je BEZPLATNÁ služba. To znamená, že nemá abonenty.
Příjem TivuSat je legální i v zahraničí, je li služba psaná na Italského občana který řádně platí konc. poplatky.
Rai každému svému divákovi dává možnost získat bezplatně 10 dekódovacích karet.
Tyto karty můžou tyto osoby používat kde chtějí.
TivuSat není SKY. SKY má abonenty a proto, není možné kartu půjčovat, darovat, klonovat apod. (logicky by přišla o platící zákazníky).
Sečteno a podtrženo, příjem TivuSat je legální i v zahraničí je li služba napsaná na řádně platícího Itala. Sharing je něco jiného a ten samozřejmě není legální ani u TivuSat.

Když přišli Rai a Mediaset před 10ti lety s touto službou velmi dobře si uvědomovali, že bude hojně používaná i Italama kteří žijí v zahraničí. Proto, dává nožnost těm příbuzným kteří žijí v Itálii a zároveň mají-li jiné příbuzné v zahraničí mít na osobu až 10 karet, aby jim tyto karty legálně a jednoduše poskytli a mohli sledovat italské kanály i mimo Itálii.

Rai - Mediaset - TivùSat

franck

FAQ TivuSat

Našel jsem přimo na stránkach TivuSat FAQ pro diváky.

Otázka:
Budu studovat nějaký časmve Francii, zjistil jsem, že po splňení podmínek, mohu TivuSat sledovat i tam? Je to pravda?
TivuSat: ano, jsi-li řádným poplatníkem Rai a neevidujeme žadné dluhy, můžes TivuSat používat kdekoliv v dosahu satelitu HotBird. Jen nezapomeň, že i v zahraničí máš povinnost platit poplatky Rai, jinak se karta deaktivuje.

Rai - Mediaset - TivùSat

franck

No práve keď píšeš o sebe, že neni každému dané, DVBT1. :lookaround:

VU+ Solo 4K, 2x DVB-S2 tuner, 65" TV 4K UHD LG SIGNATURE OLED65W8PLA

Avernet
Registrace: 9/2017

@Avernet

No a hakvně stací použít selský rozum. Co by asi tak Ital dělal s 10ti kartama. Dobře, 2 nebo 3 by použil mimo svůj domov (chata apod) a zbytek? A vzhledem k tomu, že poplatky Rai musí platit každý kdo má elektřinu, nelze to udělat tak, že se rodina domluví, jeden bude platit poplatky a zbytku porozdá karty. Ledaže by neměli eketřinu. Ale to by neměli ani TivuSat logicky. Já jsem taky porozdal v Brně přátelům devět karet a jednu jsem si nechal. Dokonce jsem ty karty aktivoval z Brna přes web. Takže kdo má TivuSat ničeho se nebojte. Vše je pod kontrolou :))

Rai - Mediaset - TivùSat

franck

@franck

Pozice 56 je jaká frekvence ?

RAFI007
Registrace: 1/2006

@RAFI007

Ted nemam moznost zjistit. Melo by to byt na stejne frekv jako Focus.

Rai - Mediaset - TivùSat

franck

Nevšiml jsem si, že by sem přispívali Italové žijící v ČR. A příspěvky směřovali výhradně jim. Pokud jsi v minulosti odkazoval na eBay, tak to košér nebude. Propaguješ službu, kterou u nás LEGÁLNĚ obyvatel CR nemůže pořídit. Ještě něco nechápeš, že bych ti poradil?

DVBT1

Takže ti odpověděli, že můžeš používat kartu v zahraničí, ale o kamarádech ani řeč. V tvém případě bych se selským rozumem neoperoval, protože ten ti opakovaně v minulosti selhával a jde ti jen překlad z teletextu.

DVBT1

@DVBT1

Vytvoř si vlastní portál, klidně i s forem a tam klidně zablokuj Franckovi přístup. Zde adminovi nevadí. Tak nevím co řešíš. A najdeš tu desítky, možná stovky témat o službách, které nejdou v ČR legálně pořídit. Tam ti to nevadí. prostě Franckovi příspěvky nečti a můžeš být v klidu. Někdo je za ně zase rád.

Panasonic TH-42PZ8E /Dreambox 7020HD v2/OPENATV 5.3 / AL 85cm/Digipower SG2100/Seagate Momentus 320GB e-SATA / Yamaha RX-V 465 B / Dantax Classic One 5.0 / Panasonic DMP-8BD

Libor73

Jen se snažím některé věci uvést na pravou míru. Český občan si legálně kartu TivúSat nemůže obstarat pro svoji potřebu. Propagování této služby může být bráno jako nabádání k nelegálnímu příjmu. Nic víc - nic míň.

DVBT1

DVBT1

To je už trochu schíza ne?

Panasonic TH-42PZ8E /Dreambox 7020HD v2/OPENATV 5.3 / AL 85cm/Digipower SG2100/Seagate Momentus 320GB e-SATA / Yamaha RX-V 465 B / Dantax Classic One 5.0 / Panasonic DMP-8BD

Libor73

Když si pročteš vlákno, tak najdeš i moji radu, jak řešit tebou uvedený problém. Ono se to jinde dělá, že se použije třeba kouzelná formulka...Jen pro studijní účely...Slouží jen pro informaci...a x dalších. Že praxe nedorazila i na Parabolu nevypovídá o mně, ale o mizerném právním povědomí adminů. Někdo mou radu může brát jako útok, jiný jako námět pro zamyšlení. Záleží na každém jednotlivci, jak se zachová. Nemíním nikoho vychovávat. Pokud jde o Francka, tak jsem to sem už psal. raději ať zde pridí, než aby po škole blbnul venku a prováděl hlouposti. Tady má aspoň nějaké virtuální kamarády. Že ho tu mnozí nechtějí je věc druhá. ;)

DVBT1

DVBT1

Jak říkám, informace o nějakém pořadu na nějaké konkrétní stanici brát jako nabádání k nelegální činnosti mi přijde přitažené za vlasy. Pokud kouknu do sekce TV programy na parabola.cz, mají tam kompletní program stanic, které se v ČR nedají abonovat. Aspoň na první pohled mi to tak přijde. Ta samé na spoustě dalších zpravodajských portálů. Až tu bude Franck nabádat třeba k sharu nebo ho nabízet, tak to bude jiná. Ale tady mi to spíš zavání nějakou tvojí osobní averzí k němu.

Libor73

A ty se do toho pleteš z jakého důvodu? Sbíráš body? Měli jsme s Franckem neshody. Pochopil jsem, proč sem chodí a beru to na vědomí. Ještě jednou zopakuji. Poskytl jsem nějaké informace...Ber - nech být. Pro mě Parabola není ksichtokniha, ve které se hraje na "lajky". Očekávám informace a ne desinformace. Na ty jsem si dovolil upozornit. Jak troufalé.

DVBT1

jo jo informace jsou žádány

dnurg
Registrace: 12/2016

DVBT1

No zatím to od tebe na sbírání laiků vypadá. Franck dává informace narozdíl od tebe. Chápu, že ty informace jsou pro menšinu. Ale když mne to nezajímá, nechám ležet a jdu dál. Mimochodem, o tři vlákna níže je dotaz na funkčnost platby na nějaký zapráskaný ruský share. To ti nevadí pane spravedlivý. Sorry, měl jsem potřebu vyjádřit svůj názor. Bohužel nesnášenlivosti a netolerance je v české společnosti poměrně dost.

Libor73

V tebou jmenovaném vlákně se můžeš realizovat ty, nebráním ti v tom. Nemíníš mě doufám úkolovat, kde a k čemu se mám vyjadřovat?

DVBT1

App...Like("lajk")...laik...nejsou slova téhož významu. Musel jsem si rýpnout , ale omlouvám se. ;)

DVBT1

DVBT1

To opravdu nemíním :)) Hlavně omylem nespolkni tu svoji jedovatou slinu. Asi by jsi byl nesvůj, být chvíli pozitivní.

Libor73

DVBT1

Nepochybuju, že jsi tu větu pochopil. I když je pravda, že záměna sousedících písmenek na klávesnici notně změní význam slova.

Libor73

@Libor73

Ja tu debaru rozseknu. Dvbt1 je muj verny ctenar, takze je v poradku, ze komentuje moje vlakna. A taky ma pravdu v tom, ze TivuSat je primarne urcena Italum. Me nenapadlo to blize specifikovat, protoze jsem myslel, ze je to jasne. Nicmene a to je to dulezite, TivuSat lze sledovat i ze zahranici pokud je karta radne registrovana na Itala. Ostatne jinak ny to ani neslo, protoze by se karta neaktivovala. A ja urcite nenabadam k nelegalnimu prijmu, naopak jsem jeden z mala ktery je otevrene proti tomu.

Rai - Mediaset - TivùSat

franck

Vždyť víš, že ti jsem věrný. :-) Konečně došlo k pochopení obsahu mého sdělení. Jen si nejsem jistý tvým tvrzením..."jsem jeden z mala ktery je otevrene proti tomu." Když vezmu i tvoji dnešní informaci, že jsi karty rozdával kamarádům v ČR.

DVBT1

@DVBT1

No ano, ale ja Rai radne platim poplatky. Nic nedluzim. A kdo se na tu telku diva je jedno, jestli ja nebo muj kamarad. Vsechny karty mam od Rai legalne.

Rai - Mediaset - TivùSat

franck

A jeste jednu vec dodam, i kdyz verim, ze si to nemyslis. Vsechny karty jsem dal zdarma a nevybiram zadne poplatky nebo neco takoveho.

Rai - Mediaset - TivùSat

franck
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 75

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra