![]() |
|
Zkusenost s instalaci a programyPodelim se o zkusenosti s instalaci balicku medium za velmi prijatelnou cenu.Pretoceni paraboly na balkone ze skylinku za 15 minut (a bylo by to asi 5, kdybych si hned na prvni pokus nastavil spravne existujici TP). Prislo mi, ze to neni tak citlive na kazdy mm jako u 23,5°. A ted k programum: - strasny zvuk (sykavky neposlouchatelny zejm. na HD lanalech vc. CT1 HD) Tenhle minus je za mne velmi vyznamny a neprijemny.. - EPG na nekterych kanalech neexistuje ci je hungāroš o obraz HD i SD subjektivne srovnatelny se SL + přehršel dokukanalu (pres 20), dostatek hudby a sportu - za mne zejm radost z HU mutace Discovery SD, ovsem vysilajici i s ceskou stopou, kde je jiny program jako druhe Disc. a Disc.HD, takze je napr. mozne koukat na me oblibene Jak se to dela i po 19:00. + funguje dost kanalu z balicku plus, ktere by spravne jit memely. Pres uvedenou vyhradu se zvukem za mne s prihlednutim k cene spokojenost.. |
taki
Registrace: 1/2017 Příspěvků: 321 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 53 | |
![]() |
|
@takia co z hungaroš (madˇarských) programů tam fachčí?díky za odpovědˇ! _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 954 |
![]() |
|
RE: Zkusenost s instalaci a programyprogramy navíc jsou v úvodní nabídce, něco na měsíc, něco na dva na uvítanou ,,, s tím zvukem jsem jedno ucho ( sssssyčí to i po stažení výšek na equalizeru tv ? ) ,,,, já chystám se v létě na freesat, chci dvě karty na barák1+13+19+23+28
|
keff
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 1 354 |
![]() |
|
@keffNevim, vysky stahovat nebudu, ale predpokladam, ze bych to i potom slysel (jsou to proste z(nevhodné slovo)ele vysky ala 96 MP3 s velmi spatnym kodekem). Ovsem posloucham na trosku lepsim LG (zvukove), takze na nejakem krapu to treba tak znat nebude (na levnem LED Sencor TV mam tak strasne repraky, ze se tam da poslouchat i Ocko z 23,5°) |
taki
![]() |
|
@takiJa neviem ja na čť HD žiadne zvukové anomálie nepočujem. A pretočenie paraboly to si celkom macher za 5 minút a skew si si nastavil ?? |
Rasto1978
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 1 104 |
![]() |
|
@Rasto1978já na balkoně za 2 minuty |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 396 |
![]() |
|
RE: Zkusenost s instalaci a programyBohuzel nejsem takovy odbornik, takze nevim, zda skew se zobrazuje na dishpointeru celem k parabole nebo zady, ale nahodou jsem trefil spravny smer, takze opravdu hned nabehl TP s ct24 na hodnote 70%/100% (omlouvam se, ze neuvadim dB, nemam merak). Prekvapilo mne, ze kdyz jsem si dal cvicne skew na 0°, klesla kvalita signalu ze 100% na 0%. To jsem necekal, ze to ma takovy vliv.. |
taki
![]() |
|
@pierrepetrNo jo, ale ty ses sat-machr. |
taki
![]() |
|
@Rasto1978Ja to holt slysim. Proti SL je zvuk na CT1 HD u freesatu shitoooozni. Mam to naposlouchane ze SL, a subjektivne je ten rozdil markantni.. |
taki
![]() |
|
@pierrepetrpřesně jak píšeš,ale musíš mít výhled na tv-aspoň.![]() _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
![]() |
|
RE: Zkusenost s instalaci a programyTed koukam na NatGeo HD a je to tedy taky shit. I verim tomu, ze treba bitrate muze byt podobny jako u SL, ale pouzivaji nejaky jiny (blby) kodek. |
taki
![]() |
|
@jamess96nebo mobil a vo.la u tv,který hlásí procenta |
pierrepetr
![]() |
|
@takiSkew môžeš mať cvične na 0° u 23,5 ale určite nie u 1° Takže nastavené to máš na prd a na to som dosť punťičkár![]() |
Rasto1978
![]() |
|
@takiNatgeo HD je v pohode ako aj ostatné prg. čo sú v HD. (Zaujímavé že tu človek ktorý toho moc nevidí a asi je aj hluchý a už vôbec nevie čo je skew zakladá vlákno). |
Rasto1978
![]() |
|
@pierrepetrpřed 15lety,když jsem ještě neměl SG2100 jsem měl Strong 4355Evo a v něm Matrix REevolution (CAM) s verzi rev.2.25 a fungovalo vše - od Polsatu - až po TV Gabo,TPS atd atd.A točil jsem zásadně ručně s tím,že jsem dotáhl bednu až k balkonu a čuměl na % - teploměry.Vola jsem nepotřeboval![]() Ale v pohodě to fungovalo!!! ![]() _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
![]() |
|
@jamess96No naviac je smutné že sa tomu ako tak rozumieš a o tom čo skew nevieš. |
Rasto1978
![]() |
|
@Rasto1978sorry,ale nechápu co máš na mysli!![]() _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
![]() |
|
@Rasto1978CT1 HD, NatGeo HD, stejne jako dalsi HD kanaly s cze zvukovou stopou jsou proste kvalitou zvuku uplne jinde (niz) nez u SL. Jakz-takz ujde zvuk u SD kanalu a bezproblemovy je dolby v hu kanalech..Obraz je srovnatelny. |
taki
![]() |
|
@Rasto1978ale ví,jenže,když to chodí,tak co řešit,taková je doba |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Zkusenost s instalaci a programySkew jsem si dal cvicne na chvili (= abych videl co to udela) na 0°, ale samozrejme jsem ho tak nenechal. To by ani neslo. Na nic bych nekoukal. Takze to mam v ramci mych moznosti a schopnosti nastaveny dobre. Nevim, zda mam skew 10 nebo 15 nebo tech spravnych u nas 12,3°. Nevim, jestli mam elevaci 30 nebo 33° ale vim, ze jsem si to v ramci svych moznosti rucne bez meraku nastavil nejlip jak to slo. A ted mne sat machri s meraky muzete kamenovat.. |
taki
![]() |
|
Kde jsou ty casy (pda)kdy slo poctive napsat - upc nema tolik HD prg., ale lepší obraz :( |
minestra
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 608 |
![]() |
|
@takihele asi tak,pokud bude počasí ok,tak ti to pojede,pokud bude hůř,tak ti to vypadne,jenže to vypadne i těm profi nastaveným o minutu později |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Zkusenost s instalaci a programyNo vcera tu brutalne snezilo, snih na vrsku paraboly, na lnb (chtel jsem puvodne napsat na ldn![]() |
taki
![]() |
|
RE: Zkusenost s instalaci a programyTak jsem se jeste koukal na ten 11823 a jede mi dokonce 74%/74%. A to mam levnou okenni pruchodku, nejhorsi koax co muze bejt (vnejsi zila je tak tenka a krehka, ze to skoro neslo odizolovat bez toho, aby z ni alespon neco zbylo a nejlevnejsi 80 paraboulu, takze je to takovej malej zazrak, ze to vubec jde. |
taki
![]() |
|
RE: Zkusenost s instalaci a programy" 74%/74%" - sú nič nehovoriace čísla. |
Rasto1978
![]() |
|
RE: Zkusenost s instalaci a programyjá to své 1+13+19+23+28 mám jen podle Satfinderu za stovku, 2 paraboly z boku baráku(0,9 mám solo), slezu ze žebříku a jdu přepnout program na jiný tp a taky žiju1+13+19+23+28
|
keff
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 1 354 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 53 | |
![]() |
|
![]() |