Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: freeSAT by Skylink

Zkusenost s instalaci a programy

Podelim se o zkusenosti s instalaci balicku medium za velmi prijatelnou cenu.
Pretoceni paraboly na balkone ze skylinku za 15 minut (a bylo by to asi 5, kdybych si hned na prvni pokus nastavil spravne existujici TP). Prislo mi, ze to neni tak citlive na kazdy mm jako u 23,5°.
A ted k programum:
- strasny zvuk (sykavky neposlouchatelny zejm. na HD lanalech vc. CT1 HD) Tenhle minus je za mne velmi vyznamny a neprijemny..
- EPG na nekterych kanalech neexistuje ci je hungāroš
o obraz HD i SD subjektivne srovnatelny se SL
+ přehršel dokukanalu (pres 20), dostatek hudby a sportu - za mne zejm radost z HU mutace Discovery SD, ovsem vysilajici i s ceskou stopou, kde je jiny program jako druhe Disc. a Disc.HD, takze je napr. mozne koukat na me oblibene Jak se to dela i po 19:00.
+ funguje dost kanalu z balicku plus, ktere by spravne jit memely.
Pres uvedenou vyhradu se zvukem za mne s prihlednutim k cene spokojenost..

taki
Registrace: 1/2017
Stránka: 1 2 [ 3 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 53
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Zkusenost s instalaci a programy

Ja kolikrat to delam i po jednom profikovy co se tim zivy lacna lnb parabola aje kabl taktotam najebe na zed napoji nastavi dle profi meraku a ejhle 5krat mel vyjezd k samemu znamemu do roka vypadky po zimne kabl ko pak recivier ko a pak zas nastavoval no kluci nevim za to bral ty love cca za 5 krat po 800kilech plus matros .znami me zavolam dal sem mu novy koax uv celomed co pouzivam druhou poklicu co mu ten dotycny ohl a jede to tedka tak nevim co zazraky taky mame za individua z zivnosti na sat a pozemak ale takoveho bych do domu nepustil....

Dexerwave
Registrace: 10/2017

Ty jseš zase na štíru s jazykem českým. To je život.

bretah
Registrace: 9/2012

Timto se nedotykam profikum co jsou zde ale co ja znam jenze ukol nekterych je jasny nakoupit co nejlevnej na tahnout cas dobre zaplatit a draho prodat sou taci...nekteri maji zase krasnou praci co si stim vyhraji uplne do bezvedomi a maji klid pomale naporad pokud nedojde uragan tak dekuji vsem profi i neprofi co je to bavi a delaji lidem ci sobe dobre odvedenou praci a maji z ni radost.

Dexerwave
Registrace: 10/2017
Stránka: 1 2 [ 3 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 53

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra