![]() |
|
satelitni pristrojmuze delat vadny satelitni pristroj,ze kdyz na displeji mi skace QUALITA SIGNALU S 90% NA 0% a zpet par hodin a potom se to zpravi a uz qualita drzi a obraz nekostickuje a nerozpada se??je to prijmac kde chytam freesat...na stejnou parabolu a lnb twin chytam i digi tv a tam je to v poradku..dela to na obou koaxialnich kablu na pristoji kde mam freesat jak jsem je prehodil... |
kolopik
Registrace: 4/2014 Příspěvků: 863 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 38 | |
![]() |
|
RE: satelitni pristrojjeste pripomenu,ze jak jsem dosel domu ve 14:30 dnes tak to delalo(nevim zacatek jestli to zaclo v 11 nebo 13h atd..) a skoncilo to po 16h ty rozpady obrazu a kostickovani,ze uz to ted je v klidu u toho freesatu. |
kolopik
![]() |
|
RE: satelitni pristrojNemám Freesat a nemám tak info o výpadcích providera, ale popis tvých problémů by mohl sedět i na vadnou filtraci v přijímači Freesatu. Proměř kondenzátory ve zdroji, případně i na desce u procáku a tuneru.koaxial & utp
|
Diaboltp
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 438 |
![]() |
|
Diaboltpto sú rady , premerať kondenzátory v zdroji. 6 z 5 sú servisáci a také rady nepotrebujú.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
RE: satelitni pristrojsatelitni pristroj SD mam 12-13let....jeste ho pouzivam k nahravani do recorderu at vite jak je stary. |
kolopik
![]() |
|
RE: satelitni pristrojTo může být spousty a spousty věcí. Postupně je vylučovat. Zkusil bych napřed přenést přístroj k někomu jinému a zkusit u něj, abych vyloučil anténu, potom jinou kartu atd. Ale když to nyní nedělá, tak asi poznáš houby. |
sateliťák
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 081 |
![]() |
|
@kolopikJeště píšeš tak jsem je přehodil, co to znamená? |
sateliťák
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 081 |
![]() |
|
@sateliťákprehodil jsem v lednu kabel koaxialni s digi tv do freesatu...a ten s freesatu jsem dal do digi tv prijmace myslim...digi tv jde v klidu i kdyz byly na freesatu ty vypadky...tak to znamena,ze to dela na 2koaxilanich kablu na freesatu ty problemy a na digi tv je to v pohode tam jsem zadny vypadek nevidel. |
kolopik
![]() |
|
RE: satelitni pristrojMůže to být:1. nastavení antény 2. LNB 3. koaxiální kabel 4. spojky F 5. tuner přijímače 6. kapacitory ve zdroji přijímače (A možná jsem ještě na něco zapomněl). Je třeba postupně vyloučit jednotlivé věci. Sám máš asi jenom šanci vyměňovat v okamžiku, kdy to nehraje. Ale ani to nemusí všechno odhalit. Nejlepší by bylo měřícím přístrojem vyloučit všechno směrem k anténě. |
Antonín
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 5 988 |
![]() |
|
RE: satelitni pristrojale kdyby byl vadny LNB twin tak mi prece nehraje i digi tv prece jak ty druzice jsou stejne vedle sebe a qualita u freesatu mam ted normalni okolo 90%,ze uz to nelita na 0% a zpet??ale proc ty vypadky byly u freesat(nevim asi to zaclo ve 12 nebo 14h atd.) a skoncilo to okolo 16h a ted uz je klid. |
kolopik
![]() |
|
RE: satelitni pristrojjeste pripomenu,ze ted mesic nebo 2mesice byl klid u toho freesatu...jeste v utery mi ty problemy nedelaly na tom freesatu as vcera to delalo po dlouhe dobe jak jsem dosel s prace domu a to bylo venku hezky i dnes. |
kolopik
![]() |
|
@Antonínbod 1-4 neplatí,bod 5.možná,bod 6. na 95% |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 396 |
![]() |
|
@pierrepetrja si taky myslim,ze to je tym prijmacem starym,ze uz odchazi po tych letech...pokud by byly koaxialy spatne nebo lnb twin a nastaveni paraboly spatne tak mi to dela i u digi tv a tam je celou dobu klid..treba zitra bude u toho freesatu klid na nejaky cas po te 14h jak dojdu domu jak to delalo vcera i dnes ty potize a okolo 16 se to zpravilo a ted mi to jde v klidu freesat |
kolopik
![]() |
|
@kolopiknesmíš vypínat přijímač,kondíky zloběj zastudena |
pierrepetr
![]() |
|
@pierrepetrja jsem vcera usnul a rodice mi vypinali televizi i ten prijmac satelitni,ze tam na displeji byly hodiny a dnes jsem ho zapnul jak jsem dosel domu a uz to delalo...akurat s uterka na stredu byl pristroj zapnuty a stejne to udelalo vcera jako dnes. |
kolopik
![]() |
|
@kolopiktak ho nevypínej vůbec,než si koupíš nový |
pierrepetr
![]() |
|
RE: satelitni pristrojJá bych si úplně jistý nebyl, že to musí být jen a pouze tohle. Možná jo, ale možná taky ne. Prohození s jiným přijímačem nic nevyvratelně neříká, stačí aby měl citlivější tuner. |
Antonín
![]() |
|
@Antoníntohle jsi nemyslel vážně,viď |
pierrepetr
![]() |
|
RE: satelitni pristrojBez měření není vědění. To jsem myslel docela vážně. |
Antonín
![]() |
|
@Antonínta citlivost mě zasáhla od tebe,nebudem to ďoubat |
pierrepetr
![]() |
|
RE: satelitni pristrojjak je mozne,ze od ledna byl klid a ted od stredy vzdy jak prijdu domu mi to dela binec u freesatu a kolem 16h to skonci ty problemy a ted uz je v klidu vsechno u programu....a u digi tv jsem nezaznamenal zadny vypadek co byl u freesatu vse 1parabola a lnb twin. |
kolopik
![]() |
|
@kolopikzavolej na freesat a pošlou ti jinej šrot |
pierrepetr
![]() |
|
@pierrepetrto neni od freesat pristroj..to je muj vlastni uz 12-13let..mam jenom kartu od nich![]() |
kolopik
![]() |
|
@kolopiktak opravit,nebo koupit nový,nebo vzít od nich,vono se to skoro vyplatí,doživotní záruka |
pierrepetr
![]() |
|
@pierrepetrme zase tady jiny tvrdi,ze to je parabolou pohlou atd..ja uz nevim.....kdyby byla parabola ohla tak mi asi nejde i digi tv zaroven s freesatem jak to mam na 1parabolu. |
kolopik
![]() |
|
@kolopikmáš lepší postřeh,než někteří rádci,nemůžeš věřit všemu |
pierrepetr
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 38 | |
![]() |
|
![]() |