Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Využití Technisat Digit ISIO STC

Vlastním výše uvedený přijímač a měl bych následující dotazy
1) Vnitřní anténa WLAN mi dává jen asi 20% v síle signálu díky čemuž internet často vypadává, pomůže signál zesílit Technisat Teltronic ISIO-WLAN Adaptér?
2) Používám parabolu s motorem (Diseqc 1.2). Pro využití obou tunerů přijímače musím použít Twin LBN, nebo je jiná cesta?
3) Pro nahrání DVR mi funguje fleška, ale přijímač jako nevyhovující označil externí disk Samsung S2 Portable 3 500Gb, přitom na tento disk šlo z předchozího Technisat Technistar S2 bez problému nahrávat. Je to v nastavení, případně kde?
Děkuji za rady

Ferda1
Registrace: 3/2018
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Využití Technisat Digit ISIO STC

3,5 TB môže byť pre tento stroj ťažšie stráviteľné ...

Dzordzo
Registrace: 8/2007

Externí disk má kapacitu jen 500 Gb, 3 patří k typu disku

Ferda1
Registrace: 3/2018

1/ namiesto wolowin s wifi pouzi kabel.
ak je problem priamo lan kabel pouzi ProLine modemy, zasuvku 230V tam urcite mas.:)))
2/ motor a twintuner moc nejde dohromady. samozrejme pokial chces vyuzit naplno 2 tunery znamena to twinLNB a dva kable.
s obmedzenim mozes pouzit nastavenie antena=1 aj tak nemas zaruku ked tuner 2 zacne nahravat, ze antena je natocena na spravnu polohu
3/ technistar S2 je jednotuner, tj staci mu hdd na 1 nahravanie a 1 prehravanie.
STC je v zaklade 4-tuner, tj 5 streamov sucasne plus dalsie dva ako opcia. takze test hdd uvazuje asi s inou rychlostou zapisu.
velkost hdd je odskusana 4GB.

Dagy2
Registrace: 11/2010

1/ použít drát! viz Dagy2.. nejde-li to, přemístit nebo vyměnit router. osobní praxe doma - router nahrazen z důvodů mnoha připojených zařízení, ale VU+, Digit Isio STC i TV jsou přesto na drátě.
2/ nepoužívám, nevím
3/ nepoužiju-li USB Flash, posílám TS soubory z Isio STC na intern. HDD ve VU+Solo2, ikdyž Isio hlásí, že je HDD nezpůsobilý (pomalý) pro přenos dat u 4K. šlo by to posílat i na NASS server, ale půjde to přečíst zase jen Technisatem Isio. jiné zařízení to asi nerozlouskne. navíc to při přenosu/zápisu UHD opravdu nemusí stíhat.
nastavení Menu / Správa filmů, DVR.. /Nastavení zázn. médií.. zvolit viditelná zařízení (NTB, jiný STB s HDD atd.).
pokud jsem někoho zde popudil, sorry, jsem laik...

skibobber
Registrace: 4/2016

s tymi HDD

a Technisatmi to je trochu lotéria, u mňa na Technistare S2 v pohode fungoval Western Digital 1 TB ale na Technistare Sire po určitom čase spôsoboval zamrznutie celeho STB, bol nutny tvrdý reštart.

satylu
Registrace: 1/2015

Využití Technisat Digit ISIO STC

Co je třeba nastavit v menu, aby šel jeden program sledovat a druhý nahrávat. Mám twinLNB, potvrzené 2 vstupy a přesto při nahrávání jednoho, nelze jiný program sledovat. Při prohození vstupů je signál do tuneru 1 z obou kabelů v pořádku. Tuner 2 nepracuje.
Děkuji za radu.

krecmera
Registrace: 10/2008

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra