![]() |
|
Eroxxx - PlustelkaEroxxx už nie je súčasťou Plustelky. |
PeterHumax
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 6 324 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 38 | |
![]() |
|
odkialvies? Pretoze paket Plustelka Premium za 1,-eur/ mesiac, stale figuruje na ofiko web site plustelky...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
RE: Eroxxx - PlustelkaNenaskenuje ten kanál. |
PeterHumax
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 6 324 |
![]() |
|
Re:Eroxxx-PlustelkaMám ročné predplatné bol naskenovan a fungoval nejak to nesledujem a naozaj už aj mne to vymazalo.Že by nejaké novinky? |
kakajan
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 208 |
![]() |
|
RE: Eroxxx - Plustelkanefunguje od včera 9hodiny ráno,už minulí rok mali podobný problém vtedy nešla skoro 3dni.A kedže je víkend tak to neriešia,začnú na tom robiť až zajtra. |
Melog
Registrace: 4/2015 Příspěvků: 305 |
![]() |
|
@alltak to budte radi ze nemaj podnikovou 14-ti denni dovolenou, to by jste se tento mesic nedockali...![]() |
chocholos
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 460 |
![]() |
|
RE: Eroxxx - Plustelkaplustelku pozerajú držgroši.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
RE: Eroxxx - PlustelkaToho hnupa držgroša si nevsimajte, on vie len len tarat a este CTRL+C a CTRL+V.Ako pise Melog, dajte tomu cas. ![]() Nosce te ipsum.
|
Warder
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 640 |
![]() |
|
WarderNechapu , proc porad sem lezes a napadas urcite osoby . prolezl jsem fora ,snad asi ne vsechny a všude jen ty a onee . Ze bys prispel necim rozumnym to s tebe asi nevypadne. Jo a na ab foru jsi se zavazal , ze budes slusny. |
Benderovec
Registrace: 3/2018 Příspěvků: 204 |
![]() |
|
RE: Eroxxx - Plustelkaonééé čiže všetci židáci majú plustelku... |
sasuke
Registrace: 6/2015 Příspěvků: 867 |
![]() |
|
RE: Eroxxx - PlustelkaSraz honicu?![]() |
esquire
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 511 |
![]() |
|
@esquirevitaj v klube![]() Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
bohus31Ze by byl drzgros ? Prispevek ,Pro audiofily vypoveda o necem jinem.Peter Humax ma jenom tu plustelku ,protoze nema moznosti ,z pozice umistnit parabolu. Ani nevíme co ma za box. Kdysi mnel humax 5400. A taky brouzdal po nete a kde neco nasel ako fta ,hned to sem prasknul.Pak prisel na rad epg a radia, ale ve skutecnosti nic nemnel. Bohus31 , je na tom podobne .Taky nevime co jeste ma krom polskeho hd ready fotoaparatu ,se kterym foti telku a nejlepe kazdymu poradi.Jako teleshoping. Warder - v cestine strazce veznice alias bachar. doma ma vu plus 4K a plnej byt prazdnejch lahvi . Bude mit 57 jako ty a na duchodu nema co delat tak jenom nadava. Ty taky chodíš jenom provokovat. Skutek ,utek a kdyz se dana osoba brani tak ho nabonzujes a skonci na cerne listine. No ale to komunisti delali a jeste delaji. |
Benderovec
![]() |
|
@Benderovecto vies, to nieje len o tom byt srab a schovavat sa pod x nickmi a o CTRL+C a CTRL+V![]() Nosce te ipsum.
|
Warder
![]() |
|
WarderPises o sobe na clasicforum ? Pres 140 prispevku o Ctrl C .Na ceske forum po anglicky.Kolik si dal donate . Pres 40 € ? . To abys byl jako V.I.P . |
Benderovec
![]() |
|
RE: Eroxxx - Plustelkaalias oneeeee, alias x dalsich nickov. Najprv si to skusal na AB kde si stacil nakopcit 168 hluposti kym ta odtial vyprasili, potom si to skusal na clasicrock kde si to dotiahol na 93 a hnali ta aj odtial, ked ta odtial vyprasili tak to skusas na czsk a uz si to tam "dotiahol" na 666.A pre hodnost VIP som dal odkaz na tvoje COPY a PASTE a ked sa tam dorehotali tak mi ho hned dali. ![]() Nosce te ipsum.
|
Warder
![]() |
|
Warderkolko máš tých nickov na czsk ?https://ibb.co/d8KP5S vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
![]() |
|
@oneeeeeja mam vsade na rozdiel len jeden a ten moj prispevok ta presne ta vystihuje a bud konecne chlap a uverejni aj co predchadzalo tomu. Ako si vytvaras vsade X nickov a pod nimi ohovaras a urazas. Tak to bolo aj v tomto pripade kde si rychlo vytvoril dalsi nick a zacal urazat.Tak bud chlap a daj aj tvoj prispevok pod falosnym nickom. ![]() Nosce te ipsum.
|
Warder
![]() |
|
@oneeeeemas nieco k teme?Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
RE: Eroxxx - Plustelkana všetkych forach mám iba jeden nick . nepotrebujem si vytvárať x nickov ako ty.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
![]() |
|
@oneeeeeklames a daj sem ten tvoj inkriminovany prispevok.Nosce te ipsum.
|
Warder
![]() |
|
RE: Eroxxx - Plustelkačo , chceš aj tie ostatné registrácie .vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
![]() |
|
RE: Eroxxx - PlustelkaJsi vedle jak ta jedle . Kdysi jsem tu mnel nick Vortimod. ale ten jsem prodal zabanovanemu nicku jaivan. A ten taky skoncil na black liste. Pak jsem odstupem casu vytvoril novej nick ,ale dlouho jsem se odmlcel a zapomnel aj na jmeno a taky na heslo.Ted jsem tady asi 10 mesicu . Jenom jsem cetl. Nechtelo se mi vubec registrovat. Na ostatnich forach jsem zaregistrovanej a taky jsem i prispival. Ale hlavne cetl. |
Benderovec
![]() |
|
RE: Eroxxx - PlustelkaRegistrace: 3/2018A este tu o cervenej ciapocke. Nosce te ipsum.
|
Warder
![]() |
|
Benderovectvoj nick ale trvalý ban nemá .https://www.parabola.cz/forum/topic-20246/ vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
![]() |
|
RE: Eroxxx - PlustelkaNo jo , to nema , ale lelze se prihlasit. To jsem skousel taky.Skousel jsem i novou registraci na Vortimod ale admin s ni nesouhlasil. A tak mne napadl ten Benderovec . A to proslo. |
Benderovec
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 38 | |
![]() |
|
![]() |