![]() |
|
nezaplacené SERPO - kdy bude tma?1. nezaplatím SERvisní POplatek Skylinku po dni vypršení - a už na druhý den mi přestanou hrát kódované programy balíčku Digital? Nebo mi dá Skylink velkodušně drobného fóra, abych se mohl vysmátý ještě pár dní bezplatně koukat?2. když zaplatím SERPO odvážně na celé 2 roky, dostanu nějaký tajný bonus proti pravidlům, kupř. odkódují mi diskrétně stanici, která je jinak součástí jiných placených balíčků? |
Nowakowski
Registrace: 3/2014 Příspěvků: 590 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27 | |
![]() |
|
RE: nezaplacené SERPO - kdy bude tma?1. záleží od tvojej šikovnosti, ktorú vzhľadom na tvoje otázky nepredpokladám2. NIE ![]() |
KimiRaikki
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 91 |
![]() |
|
RE: nezaplacené SERPO - kdy bude tma?Někdy jde ještě pár dní. |
BOBSEN
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 2 185 |
![]() |
|
RE: nezaplacené SERPO - kdy bude tma?2. urcite ne1. vzhledem k tve sikovnosti predpokladam ze si dokazes poradit.i bez karty. a take predpokladam ze ti to jeste nejakou dobu pojede i bez serpo ![]() 3. kdy bude tma ? az nekdo zhasne |
kristian1
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 235 |
![]() |
|
Nowakowsky1.Cca 2-3dni2.Nie |
Power150
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 046 |
![]() |
|
čt pár dnůa pak ende........... |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 400 |
![]() |
|
odvážnějšízaplatili na 6 let a koukaj za 1kč denně |
pierrepetr
![]() |
|
pierrno nevim.odvaznejsi zaplatily na sest let.a nedavno tu rikal ze mu preklopily karty do M7![]() |
kristian1
![]() |
|
@pierrepetrTak já jsem pořídil těch prvních 6 let ještě 345,-rok,pak jsem doplácel další 2 roky za cca 1600,-a teď 1 rok cca 950,-do roku 24,snad se dožiju,nebo rodina |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
RE: nezaplacené SERPO - kdy bude tma?Poznám aj zopár takých,ktorí si to zaplatili 3x 2roky,keď to bolo ešte za pár drobných a už sa 4-5rokov usmievajú.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
![]() |
|
@korkoranJen aby dožil i ten Skylink![]() |
kokun
Registrace: 5/2015 Příspěvků: 867 |
![]() |
|
Nezaplatené SerpoSerpo mi sťahovali cez SIPO vždy 15 v mesiaci. 15.2.2018 chceli zaplatiť zvýšené serpo,ale nakoľko som mal limit nastavený na predchádzajúce nižšie,tak to nestiahli.Prišlo mi z banky upozornenie na nezrealizované sipo.následne som v Internetbankingu serpo zmazal.15.3.2018 opäť upozornenie na nezrealizované Serpo cez SIPO,opäť nezaplatené.Karta ICE,a stále hrá,predpokladám,že bude hrať do 31.3.2018. Keď boli nenažratý,nebudú mať odomňa nič.A to som si z času na čas,väčšinou v zime zaplatil Flexi7.Keď karta skončí,bude z nej škrabka na okná.Aj tak už nemá žiadnu hodnotu. |
Simil
Registrace: 9/2017 Příspěvků: 22 |
![]() |
|
@Similale služba funguje slušně,chápu s.o.cky,že umírají hlady |
pierrepetr
![]() |
|
@Simila poplatek za to nezrealizovane SIPO byl vetsi nez tech 10kc navyseni.!takhle se delaj prachy ![]() |
kristian1
![]() |
|
@kristian1Jo,ale těch 10,-si nechala sv...s.ká banka![]() ![]() |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
korkoránI banku můžete mít rádi...![]() Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 167 |
![]() |
|
@SimilJe potřeba platbu přes SIPO zrušit a ne jenom přestat platit. Takhle se sama služba nezruší a je možné, že ti to Skylink za nějakou dobu sečte a dá ti to k úhradě. |
sirda
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 2 942 |
![]() |
|
NowakowskiMoja skúsenosť.Ak len občas zaplatím SMS Serpo, tak po vypršaní mi idú programy ešte aj 3-4 dni. Okrem STV 1 HD a STV 2 HD tie mi idú ešte aj po cca 15-20 dňoch.Je to podľa mňa v zápisoch.VU+ Solo 4K, 2x DVB-S2 tuner, 65" TV 4K UHD LG SIGNATURE OLED65W8PLA
|
Avernet
Registrace: 9/2017 Příspěvků: 272 |
![]() |
|
Nowakowskiv noci bude tma![]() |
fofo1
Registrace: 8/2016 Příspěvků: 220 |
![]() |
|
RE: nezaplacené SERPO - kdy bude tma?Ak nesúhlasím so zmluvnými podmienkami ,čo zvýšené serpo bolo dôvodom,môžem odstúpiť bez udania dôvodu.Nakoľko som nesúhlasil so zvyšovaním ceny,tak som službu zrušil.Nie som socka,ale zase stále pred telkou sedieť nemusím,hlavne v lete mám roboty vonku dosť,a nie čumeť stále do bedni.V zime,keď sa vonku moc robiť nedá,tak som si z času na čas zaplatil balíček.Ale už ma Skylink nasral neustálim vyraďovaním programov,hlavne českých staníc,pretože na Sk,hlavne markízu sa už pozerať nedá.Ďalší dôvod je,že časy,kedy bol skylink 1 na trhu sa dávno pominuli.Za cenu 3.99€ mať asi 10 sk programov a par free,alebo 11,90 platiť flexi 10,len na jeden TV,to si radšej zoberiem FREESAT medium,kde mám za cenu necelých 10€ možnosť mat legálne v rodine 2karty,jednu dám dcere,druhú si nechám ja,vyriešim 2 TV prijímače,čo vlastne na 1 TV vycháda okolo 5€,je to síce o 1€ viac ako u Skylinku na 1 TV pokiaľ by som nemal balíček,alebo o 1€ menej,ak si porovnám s flexi 10,ale s počtom kanálov cez 100.Matematika je sviňa,nepustí.Každý si to môže zariadiť po svojom.Ja som si to zrátal,čo ma vyjde lacnejšie.Samozrejme chýbajúce české programy nebudem mať ani na freesate,ale nahradia mi to aspoň dokumentárne stanice,ktoré som mal navolené v flesi programe. |
Simil
![]() |
|
@SimilPekne si sa rozpísal. Ale od Skylink-u môžeš predsa odísť kedykoľvek, nielen vtedy, keď nesúhlasíš so zmluvnými podmienkami. Skylink nemá žiadnu viazanosť na nejaké obdobie. Koľko si predplatíš (či pravidelne platíš), toľko sa pozeráš. Keď už nechceš ich služby, jednoducho prestaneš platiť.@sirda. Ale SIPO sa nedá neplatiť, platba v prípade dostatočne nastaveného limitu odíde sama. SIPO sa dá len zrušiť. Presne to @Simil urobil. A Skylink mu nič sčítavať a dávať k úhrade nebude. Jednoducho mu dal naviac k dispozícii nejakú dobu, aby si to, ak chce, dal do poriadku. Keď nie, tak mu potom prestanú posielať zápisy na kartu. |
Frank11
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 494 |
![]() |
|
RE: nezaplacené SERPO - kdy bude tma?Je třeba zrušit službu u Skylinku a ne jenom zrušit platby v bance,jinak je služba stále aktivní a Skylink se bude pokoušet inkasovat platbu z účtu. |
sirda
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 2 942 |
![]() |
|
@SimilAno, matematika nepustí.Takže obecně: Když zaplatím balíček 100 programů za 100 korun a dívám se na 20 z nich, tak vychází 1 program za 1 korunu nebo za 5 korun? Když zaplatím balíček 40 programů za 50 korun a dívám se na 20 z nich, vychází 1 program za 1,25 koruny (tedy dráž než v prvním případě) nebo za 2,5 koruny (tedy levněji než v předchozím případě)? Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: nezaplacené SERPO - kdy bude tma?Joscer,nauč sa rátať aj Ty,a neobhajuj tu len Tvoj oblúbený Skylink.U Skylinku mám 1 kartu s programom Digital za 3.99€,ak chcem druhú na ďalšiu TV,a nechcem sharovať/ kradnúť/ tak karta next za asi 44€ na rok dopredu,alebo ďalšia karta za serpo 3.99€. U Freesatu je druhá karta k 2 TV za 0,12€,slovom 12centov.Preto som sa rozhodol radšej pre legálnu a lacnejšiu verziu.Či pozeráš len 1 predplatený program,alebo všetky,službu platiť musíš celú.Pokiaľ mi umožní skylink navoliť si len tie stanice ktoré mám obľubené,dá k tomu adekvátnu cenu,nemám problém sa k nemu v budúcnoisti vrátiť.Ale momentálne majú smolu.A v mojom okolí ich k 1 .3 zrušilo len na našej ulici asi 5 domácnosti. |
Simil
![]() |
|
@SimilCo jsem spočítal špatně? A kde jsem obhajoval Skylink v tom svém příspěvku? To je snad paranoia. Jak joscer napíše příspěvek, obhajuje Skylink. Když to tak bereš, není to můj problém. Napiš mi klidně 100x, že obhajuji Skylink.A mezi námi. Ne každý potřebuje karty na dvě TV. Především ne ti, o kterých se tu většinou píše, že skoro nemají ani na servisní poplatek. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: nezaplacené SERPO - kdy bude tma?jenže pořad je skylink nejplesi volba za 89kč mate HDčka + i placena nabidka je dost v HD, když si to porovnate se vším ostatním i DVB-T / T2 nemá na Skylink bohužel ale je to tak....Sam ted řeším neco podobneho a když si odeštete SerPo od balíčku vyjde na cca 222kč/mes multi |
tompr
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 049 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27 | |
![]() |
|
![]() |