![]() |
|
Spuštění PS 11Na zelený čtvrtek 29.3. by měli spustit PS 11 terestricky ČT v HD. Ví někdo směroplatně od kolika hodin?*******
|
ja987
Registrace: 1/2016 Příspěvků: 1 770 |
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] 5 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 114 | |
![]() |
|
RE: Spuštění PS 11kaspi@ A u mě je to přesně opačně, když si člověk koupí novej televizor a naladí na tom pozemní mazanice, tak se rychle shání po lepším příjmu a anténní harampádí ze střechy mizí do sběrnýho dvora. Vlastně si už ani nepamatuju, kdy chtěl někdo naposledy instalovat nějaký pozemní hrůzy, zatímco montáž satelitů jenom frčí.A horší to bude s pozemákem, protože starých CRT křápů ubývá a jak si lidi kupují TV nové, tak se na SD mazanice prostě vykašlou. A nezachrání to ani ČT, která je ve sledovanosti s bídou třetí za Novou a Primou. Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
RE: Spuštění PS 11"Montáž satelitů jenom frčí"![]() Tak tímto jsi to fakt uzavřel, zeptej se v libovolné elektro/TV prodejně na poměr prodejů přijímačů dvb-s a dvb-t/t2. Případně televizorů s dvb-s tunerem versus těmi, které mají jen dvb-t. A pak se probudíš z doby před 5-ti lety do současnosti ![]() .................
|
kaspi
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 821 |
![]() |
|
RE: Spuštění PS 11To se nemusím ani ptát, protože set-top-boxy pro T2 jsou naprostými ležáky. A satelitní tuner v nové TV už je prakticky všude. Takže se vzbuď leda ty, protože i kdyby ještě spousta lidí měla pozemní příjem, tak přechod na T2 začne stejně řešit až v momentě, kdy se vypne T a rozhodně ne dneska![]() Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
LanceNalož mě doma a pojedeme se podívat v květnu na Zonkolan. Je to kousek a bude to pecka. :))On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
@kaspiTak dá se asi věřit, že asi pro poldu platí že montuje jen saty, když si představím že by mně přišel domů a začal s tou svou Skylink propagandou, tak buď by mě přesvědčil a namontoval by mně Skylink, nebo bych ho poslal někam... a nechal si namontovat pozemák od někoho jiného... (nadsázka![]() |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 391 |
![]() |
|
RE: Spuštění PS 11Naladil někdo z vás na VU+ strojích? Uvažuju o Vu+Solo 4K kombo (SAT+DVDT2), tak chci mít záruku, že to pojede. Dík. |
aafroman
Registrace: 6/2014 Příspěvků: 187 |
![]() |
|
RE: Spuštění PS 11lance@ K tobě bych určitě nepřišel, protože si vybírám jenom seriózní klienty, kterým jde o kvalitu a ne nějaký kolenovrty, co se kroutí u 80 kaček měsíčně a radši budou vejrat na SD mazanice, jenom aby ušetřili![]() Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
@SaxonTy provokatére, já už jsem ve sport. důchodu!![]() |
lance
![]() |
|
@PoldaSTakže tímto potvrzuješ tu svoji "objektivitu" když si vybíráš klienty a pak tu mudruješ proti ostatními istalatérům jestli dnes víc frčí sat nebo pozemák...![]() ![]() |
lance
![]() |
|
RE: Spuštění PS 11lance@ Samozřejmě, že si vybírám klienty a dělá to tak každá normálně myslící firma, protože o kolenovrty nikdo nestojí. Ti ať se mordují někde s anténními monstry a pak můžou vybrekávat po diskuzích, jak jim to nebo ono nehraje a čekat, až jim nějaký chytrolín tvého typu začne od stolu dávat rozumy![]() Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
RE: Spuštění PS 11No, já za sebe musím napsat že mi satelitů ubývá a DVB-T přibývá + jiné možnosti příjmu. A mladí na to úplně s.erou, jedou přes internet. A nemyslím tím IPTV. |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
RE: Spuštění PS 11Mladí na to sr*li odjakživa, akorát dřív seděli v hospodě nebo jezdili na čundry. Až dorostou, tak se k lineárnímu vysílání zase vrátí.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
aafromanv pohodě všechno v DVB T2 naladíš, funguje i HBB TV (červené tlačítko), nahrávání atd. Je lepší koupit vu+ solo4k s DVB-T2 tunerem dual, můžeš nahrávat a na jiný program DVB T2 se dívat |
fergus
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 382 |
![]() |
|
AMIKO HD 8260 +nechci zakládat nové téma, mám dotaz jestli tento přístroj podporuje DVB-T2, je na něm DVB-T2/C/C2, ale nic nemůžu naladit kromě starých stanic v DVB-T.Díky za info |
trondik
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 231 |
![]() |
|
@trondikNe, nemá podporu HEVC. |
cha-cha
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 1 150 |
![]() |
|
afromanPS11 lze na tomu přizpůsobených VU receiverech normálně bez omezení naladit i sledovat. V mém případě VU+ UNO 4K a externí USB tuner VU+ Turbo - bez problému. Obraz moc pěkný. Pokud je tedy odopovídající materiál na opačném konci distribuceOn Air!
|
Saxon
![]() |
|
@trondikPrijimač nema HEVC 265 takže nove prechodove muxy nanom nenaladiš. |
jopo166
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 1 790 |
![]() |
|
RE: Spuštění PS 11Když nemá HEVC tak ho muže naladit. Ale nemůže ho dekomprimovat a tedy zobrazit. To je velký rozdíl...:)On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: Spuštění PS 11Přesně tak, AMIKO HD 8260+ nepodporuje HEVC takže obraz nebude, ale programy všech přechodových sítí PS11,12,13 ladí jako rádia a hraje zvuk. |
lance
![]() |
|
RE: Spuštění PS 11https://www.parabola.cz/album/foto-1194/https://www.parabola.cz/album/foto-1195/ ![]() ![]() Popis fotografií: [1] PS11 na VU+ UNO 4K plus Turbo DVB-T2 tuner [2] PS11 - rozložení bitrate v multiplexu On Air!
|
Saxon
![]() |
|
trondikpotrebujes Amiko 8265+ ten ma podporu kodeku HEVC H.265, pak ti programy budou hrat. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 679 |
![]() |
|
sirda,nejspis to bude tim predzesilovacem. Psal si ze mas prijem na dve anteny, jednu na Usti a druhou smerem na Chomutov a Klinovec. Je to tak? Jaky mas slucovac, pouze 2 * UHF ? Pokud mas tu druhou na Klinovec, tak bude asi lepsi to zkombinovat přes slucuvac kanalovy, jedna vetev kanaly z Klinovce s napajenim DC + druha vetev zbytek pasma UHF Rest bez napajeni DC a pouzit ten predzesilovac pouze na vetvi z anteny pro Klinovec. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 679 |
![]() |
|
RE: Spuštění PS 11Tak je to tak že programy od čt v hd se naladily,ale uložily k rádiím a pouze hrají.Hlavně když sem to před rokem kupoval tak mi prodejce tvrdil že to pude. ![]() ![]() ![]() |
trondik
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 231 |
![]() |
|
@trondikAmiko HD 8260+ Ti opravdu nepůjde. Je nutný Amiko s H.265, třeba Amiko HD 8265+*******
|
ja987
Registrace: 1/2016 Příspěvků: 1 770 |
![]() |
|
RE: Spuštění PS 11trondík, tak šup s tím zpět za prodejcem, nebo spíše podejcem, co bude nyní blekotat![]() ![]() Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 764 |
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] 5 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 114 | |
![]() |
|
![]() |