Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

AB Cryptobox 700HD - nejde ICE karta Skylink

téma nefunkčních karet Skylink se zde na fóru již probíralo mnohokrát, ale myslel jsem si, že Cryptoboxů se to netýká, bo lze v CA menu nastavit systém na "Irdeto".
Sousedovi dnes přestaly fungovat v Cryptoboxu 700HD zakódované CZ programy. Po opětovném vložení karty ICE přijímač vypíše v pořádku 3 hlášky:
karta vložena, inicializace karty, inicializace karty proběhla úspěšně a nic nejde (fční jsou jen volné PRG). Zkusili jsme jinou ICE kartu (vyjmuta z modulu SMIT fungující TV) a také stejný průběh, zakódované programy nejdou. Zkusili jsme přepsat firmware (na verzi V 1.09.18723). Ani to nepomohlo. Po zaslání zápisů na tuto kartu je za chvíli vše OK. Zápisy jsme poslali i na druhou kartu, rovněž se rozběhla.
Mohl by mi pls někdo znalý vysvětlit, proč předtím přijímač nefungoval s ICE kartou, na které musely být zápisy - byla vytažena z modulu běžící TV...

cikan
Registrace: 8/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: AB Cryptobox 700HD - nejde ICE karta Skyli...

Včera si kluci ze skylinku s něčím hráli. Mě taky zamrzla karta, která právě dekódovala ČT1. Nestačil reset karty, tedy vytáhnout z přijímače a vrátit zpátky, musel jsem žadonit o reautorizaci. Pak se zase rozběhla. Holt se chystají na další snižování počtu svých zákazníků. Jsou to poctiví kutilové. :-)

Offset Laminas 2700, Ortho Mode Transducer,2x LNB NJR2842, VU+Ultimo4K

Hugocz
Registrace: 10/2006

Můžete mi někdo prosím osvětlit, jak si Cryptobox a podobné přístroje s uni čtečkou postavenou na sw emulaci poradí s dynamickým rsa key, které Skylink - mimo jiné - zapíná jako vyšší úroveň ochrany? Opravdu někomu funguje M7 karta v něčem jiném, než v licencovaných dekodérech? Tedy neberu non public Oscam atd...

koaxial & utp

Diaboltp
Registrace: 3/2006

Neznám popsané přijímače, ale jeví se to tak, že to "přepnutí na Irdeto" funguje jinak, než si představuješ. Isobně pochybuji, že mají čtečku, která je plného Irdeto schopna.
A celé jsi to tedy přepnul na Cryptoworks a ten potřeboval nové klíče, které kartám modul Irdeto pochopitelně nedodal. A to chvilku trvalo. Nejspíše by se to rozběhlo za pár hodin samo.
Ale jenom hádám, protože už vývoj CA systémů nesleduji podrobně a hodně jsem zapomenul.

Antonín
Registrace: 8/2005

To iste spravilo aj mne satelit DREAMSKY HD 6 DUO v jednej uni citacke,prestala ist karta Skylink ICE na SK region
V druhej citacke uni karta Skylink ICE na CZ region ide....
Citacka je OK, ked sa prehodia karty tak CZ stale ide.
Karta SK inom prijimaci GoSat 7060 isla hned, aj v CI+ Neotion module, aj bez poslani zapisov, po vrateni do Dreamsky zasa neide.

liboe
Registrace: 9/2016

Ja mam cryptobox 652HD Mal som predtym 550hd tak som kupil novy kedze stary odisiel. A poviem vam som sklamany na Sklynk to neni stavane. Ono odkoduje programy ale niekedy musim prepinat
hore dole lebo sa zasekne obraz a to dost casto uz rozmyslam o novom certifikovanom primaci tak mo to uz stve.

centeso
Registrace: 2/2010

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra