![]() |
|
Canal Digitaal ukončí geoblokování Canal Dig. LiveCanal Digitaal potvrdil , že od 1. dubna je oficiálně možné sledovat v zemích Evropské unie Canal Digitaal Live TV . Poskytovatel nabízí zákazníkům prostřednictvím této on-line televizní služby možnost sledovat živě na televizních kanálech a videa na vyžádání. Společnost Canal Digitaal neomezuje používání této služby. To znamená, že tato služba může být v zemích Evropské unie používána bez omezení v průběhu celého roku. Služba Canal Digital Live TV je dostupná prostřednictvím počítače a aplikace pro tablety a smartphony.Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 7 106 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 38 | |
![]() |
|
RE: Canal Digitaal ukončí geoblokování Canal D...Ano, ale pouze na 30 dni + 7. Pozor na to.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
Registrace: 8/2015 Příspěvků: 3 706 |
![]() |
|
@franckSpolečnost Canal Digitaal neomezuje používání této služby.Jako první nizozemský poskytovatel KPN odstranil z aplikace KPN Interactive TV geo-blokování. Maximálně 120 dní v kalendářním roce může být tato aplikace použita k zobrazení dostupného obsahu v Evropské unii Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
![]() |
|
@habrAno, ale po 30ti dnech + 7 se musi uzivatel opet prihlasit do sluzby z domova. Pak bude bezet dalsi 30ti denni + 7mi denni lhuta. Pred nekolika dny me dosla zprava od Sky:Od 1 dubna budeš moci sledovat všechny online kanály, filmy, seriály a další obsah ve všech zemích EU. Jak to bude fungovat? Jakmile vstoupíš do jiné země EU a připojíš se ke službám Sky, začne běžet 30ti denní doba po kterou budeš moci sledovat neomezeně tvůj oblíbený obsah Sky. Po 30ti dnech ti pošleme zprávu o vyčerpání měsíční doby a dáme ti další týden na to, aby jsi své služby opět přihlásil v Itálii. Pokud tak neučiníš, služby budou ukončeny do doby nového přihlášení v Itálii. Pokud cestuješ po EU často, vždy začne běžet nová 30ti denní lhůta, nezapomeň ale, že po 30ti dnech musíš vždy služby opět přihlásit v Itálii. A máme pro tebe dobrou zprávu, pokud cestuješ vysokorychlostními vlaky Frecciarossa po Itálii a také do Francie, Švýcarska a Německa budeš moci sledovat kanály Sky Italia i bez aktivního připojení k internetu přímo na obrazovce ve vlaku. Toto platí i pro cestujíci lteří nejsou zákazníky Sky IT. Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
RE: Canal Digitaal ukončí geoblokování Canal D...Co tu pleteš SKY.....................Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
![]() |
|
@habrTo plati pro vsechny pay tv v EU. Tedy Sky, Canal+, Skylink...Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
FranckAk by to platilo aj na Skylink,tak by uz mi davno neslo Live CZ. |
Power150
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 046 |
![]() |
|
RE: Canal Digitaal ukončí geoblokování Canal D...Platí to pro všechny providery v EU. Již se to tady několikrát rozebíralo. Je to nařízení EU. |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 300 |
![]() |
|
@bretahPresne tak. Ja uz si kolikrat pripadam, ze neumim psat cesky.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
RE: Canal Digitaal ukončí geoblokování Canal D...už aby to bylo i u nás, pak bych vyměnil O2-TV za DIGI SKVždy může být hůř....
|
Jimmy
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 988 |
![]() |
|
franck,BretahMůžete mi tu dát to nařízení EU kde je těch 30 + 7 napsáno.........................protože jsem ho ted celé přečetl a nic takového tam není..................Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
![]() |
|
@habrTak kazda spolecnost si ty lhuty nastavi podle sebe, ale podstata je, ze je to limitovano casem a navic, stale nepujde legalne sluzby koupit z jinych zemich. Tzn. stale neni mozne aby si Cech koupil Sky nebo Ital Skylink. To je dulezite. Pak samozrejme je mozne, ze kazda spolecnost si lhuty prizpousobi podle sveho. Sky to ma nastavene na 37 dnu neomezene a Canal Digital treba na 120 dnu za cely rok. Ale podstata je stejna.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
@franckTak příště si přečti pořádně co jsem napsal a nepiš tu deziinformace:Společnost Canal Digitaal neomezuje používání této služby. KPN odstranil z aplikace KPN Interactive TV geo-blokování. Maximálně 120 dní v kalendářním roce může být tato aplikace použita k zobrazení dostupného obsahu v Evropské unii KPN a Canal Digitaal jsou dvě ruzné společnosti ..................................... Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
![]() |
|
FranckMne uz ide CZ na SK IP nejaky ten mesiac a nic mi doteraz neobmedzili. |
Power150
![]() |
|
RE: Canal Digitaal ukončí geoblokování Canal D...Tak Skylink asi 30+7 neaplikuje. |
Power150
![]() |
|
@habrJaky dezinformace?? Ja jsem pouze zminil novy zakon ktery plati v cele EU a jako PRIKLAD jsem dal zpravu ktera me dosla od Sky. To, ze Canal Digtal se omezuje na 120 dni v roce je mozne, ale podstata veci je ta, ze sluzby nebudou NEOMEZENE. Pouze se zmenilo to, ze obcan EU si bude moci na dovolene nebo na pracovni ceste pustit sluzby pay ktere si plati ve sve zemi. Ok? Ok!Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
@franckPřečti si to pořádněKPN 120 dní ....................................Canal Digitaal neomezené !!!! Mám ti to přeložit do italštiny!!! Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
![]() |
|
@habrAle to plati pouze pro Nizozemce!. Ne pro Tebe. Nebo mas nizozemske obcanstvi? Takze neni to NEOMEZENE pro kazdeho obcana EU, o tom ten zakon je. Ano, Nizozemec ktery pojede na tyden do Prahy, tak bude moct sledovat pay tv jako doma i v Praze. Stejne tak jako Ital nebo Cech. O tom ja pisu. Akorat, ze Nizozemec nemusi hlasit svoji polohu kazdy mesic.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
@franckJá jsem někde psal že je to pro mě ty ITALE vzpatuj se a nereaguj když tomu nerozumíš...............................tys tam hned vpálil pod to nastavení pro SKY a udělal jsi ze sebe ....................a to už si dopln sám ......................Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
![]() |
|
@habrAno, ja jsem dal priklad Sky, protoze ja narozdil od Tebe jsem legalni zakaznik Sky a proto se me ta zprava tyka. Ty nejsi zakaznik Canal Digital a proto se Te ta zprava netyka. Kdyby jsi napsal: Nizozemsti divaci budou mit moznost od 1 dubna sledovat sve pay tv v EU, tak je to ok, ale Tva zprava zni, jako ze kazdy v EU si bude moci koupit sluzby Canal Digital. Proto, jsem dal priklad Sky, abych jasne vymezil, ze se to tyka pouze zakazniku pay tv ze SVE zeme.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
RE: Canal Digitaal ukončí geoblokování Canal D...A bretah to pochopil.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
@franckV příspěvku jsou zmíněni zákazníci Canal Digitaal ................a ne nějací makaroni od Sky jenže ty si nelenil.......................Ano, ale pouze na 30 dni + 7. Pozor na to. Kdo tu motá a kdo ne..............................kde je v tvém prvním příspěvku SKY ....................jen dezinformace............................a ted nevýš jak se z vlastní blb.. vykroutit....................... Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
![]() |
|
RE: Canal Digitaal ukončí geoblokování Canal D...akýkolvek príspevok , všetko ide na rai. táraj.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
@habrTy jsi nenapsal ze Nizozemsti zakaznici Canal Digital. Ty jsi napsal, ze Canal Digital odstranil geoblokaci proto budou jeho sluzby dostupne pro kazdeho v EU. Coz zni, ze kazdy kdo bude chtit mit sluzby Canal Digital, tak je muze mit. Coz neni pravda. Proto, jsem jako protivahu Tveho prispevku zminil Sky. Ano, mozna, jsem se mel vice rozepsat, ale spoleham na inteligenci ctenaru. Kdo je neznaly, tak muze z Tveho prispevku mit pocit, ze si muze v CR zridit jakekoliv sluzby z jinych zemi, ve Tvem pripade Canal Digital. To jsem chtel vyvratit. Nic vic nic min.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
franckcanal digital ,môže byť aj albánsky , ale canal digitaal . má 2 aa , a je vždy holandský.napísal to dobre. ešte tak mať vyžšie ikvé , že ? a nepísať tu len o talianoch. vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
![]() |
|
predplatnéhttp://www.securitech.cz/karty/pro-prijem-tv-programu/vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 38 | |
![]() |
|
![]() |