Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem DVB-T

31. kanál DVB-T Nitra rušenie

V lokalite Nitra- Klokočina nie je možné prijímať 31. kanál DVB-T z vysielača Zobor (Plus telka).Bola použitá anténa s LTE filtrom, typ Iskra bez kladného výsledku.

JALA35
Registrace: 8/2007
Odpověď v diskusním vlákně

K31 Zobor

To pretože K31 je DVB-T2 a nie DVB-T. Potrebujete prijímač alebo TV s podporou DVB-T2 a potom to na klokočine chytíte aj na kus drôtu :)

skratek
Registrace: 1/2012

RE: 31. kanál DVB-T Nitra rušenie

Dobrý deň! Viete mi prosím Vás povedať či je spustený vysielač Topoľčany,k.36? 12 km od vysielača žiadny signál... Pri spustení pred pár rokmi signál o.k. Po pár mesiacoch nič... Ďakujem!

Dubinski
Registrace: 4/2008

RE: 31. kanál DVB-T Nitra rušenie

mne zas kanal 21 občas seka ale druhe v pohode z nitry

satmaker
Registrace: 11/2011

DVB-T Topolčany

K36 v Topoľčanoch momentálne nejde, rieši sa či bude na tom istom mieste alebo niekde inde, ak sa to podarí tak mala by to byť SFN sieť s Nitrou, bude to Plustelka Viac v DVB-T2

skratek
Registrace: 1/2012

@skratek

Dakujem, všetko je OK.

JALA35
Registrace: 8/2007

@satmaker

21.k podľa mojich skúseností má najvyššiu pravdepodobnú naladiteľnosť - t.j. keď čisto teoreticky namiesto riadnej antény pripojím stb (tv) na kus drôtu, tak tento 21.k mi pôjde najskôr a bude mať najvyššiu silu/úroveň signálu v porovnaní z ostatnými MUXami! A to aj vďaka nízkej frekvencii, na ktorej sa šíri!
Ak ho máš zarušený, tu sa natískajú otázky:
- na akú anténu máš pripojený stb/tv
- ako ďaleko si od vysielača
- viditeľnosť vysielača
- či nemáš v tvojom okolí nejaké rušenie (to môže byť wifi signál, vysielač mobilného operátora atď...)
;)

VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!

mmiriboy
Registrace: 7/2010

skratek

Ďakujem za informácie!

Dubinski
Registrace: 4/2008

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra