![]() |
|
od 1.4.2018 konecne novy zakonViem,že to tu bolo už vela krat rozoberane a ospravdlnujem sa ak to niekoho vyrušuje,že tu otom píšem,ale nevidel som tu nikde otom nejaky dobry članok alebo temu.Tak konečne od 1.4 bude platit zakon,že napriklad služby ako su MAGIOGO,DIGIGO sa budu moct vyuzivat skoro všade po EU...myslim si,že to je dobrá sprava hlavne pre Cz ludi..magiogo je celkom lacne ..6 eur mesacne a mate tam 50 programov a vsetky digisporty...Zákazníci Telekomu a DIGI Slovakia budú môcť sledovať svoje obľúbené programy prostredníctvom mobilných služieb Magio GO a DIGI GO už nielen na území Slovenska, ale aj v ktoromkoľvek z členských krajín Európskej Únie. Zmena platí od 1. apríla 2018 pre všetkých predplatiteľov služieb automaticky a bezplatne.Obe mobilné služby si môže predplatiť ktokoľvek. |
jožko
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 317 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 51 | |
![]() |
|
POZORteraz Telekom napisal na svojom FB,ze oni žiadne časove obmedzenie na magiogo nebudu mat! lebo ono sa to v podstate ani nedá,lebo napriklad Franck pisal,ze v taliansku to je tak,že ked budes v inom state tak 30 dni mozes pouzivat sluzby SKY ale potom sa musis zas prihlasit na taliansku IPecku....ale u magiogo sa to nedá takto spravit,lebo unich sa dá na jeden ucet až 4 ludom pripojit..cize tam moze byt niekto zo slovenskej IPcky pripojeny stale a zaroven to môže pouzivat aj dalsi človek v CZ alebo v Nemecku..proste magiogo je v tomto iné ako ostatne služby,lebo magiogo je v tom dorbá,že sa dá na jeden ucet prihlasit sučasne až 4 ludom z roznych ipeciek |
jožko
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 317 |
![]() |
|
RE: od 1.4.2018 konecne novy zakonDalsi velmi mudry zakon EU![]() ![]() Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
NibiruČo franck, ale PoldaS je na tom ešte lepšie. Ten to aj vysvetlí a ako píšeš:" je to skrátka odborník úplne na všetko a vyzná sa aj v legislatíve!" 👤👤👤
|
fann
Registrace: 8/2016 Příspěvků: 633 |
![]() |
|
liquerePrečo,veď na tom môžu operátori len ešte viac zarobiť,takže dobre,že to EU schvalila![]() ![]() |
Power150
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 044 |
![]() |
|
RE: od 1.4.2018 konecne novy zakonNajlepsie boli telefonne budky, co za streamovanie. V kazdom starsom filme su, aj tie klasicke anglicke ........![]() ![]() ![]() Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: od 1.4.2018 konecne novy zakonje to stale stejne pokud mi to v tee dane cizi zemi prodaji ? jen s tim rozdilem ze ted uz si to digi sk.nc+.canalsat. budu moci pres internet skedovat i v cechach.! a to je ten podstatny rozdiltakze jožko ma tentokrat pravdu a je to rozhodne prinos ted jeste zrusit tu regulaci abych si to mohl koupit ofiko i do cech |
kristian1
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 235 |
![]() |
|
RE: od 1.4.2018 konecne novy zakona jak chteji kontrolovat resp omezovat ip pripojeni z jinych zemi na mobilu.tabletu.nb. kdyz ja budu doma v cechach.manzelka na rajsu v rajchu.a deti v Alpach. stale je to mnou koupena sluzba a moje rodina ??? |
kristian1
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 235 |
![]() |
|
ešte sa netešteJe tam veta. Ak ste si doma predplatili online obsah, budete si ho môcť "počas ohraničeného časového obdobia" pozrieť aj v iných krajinách EÚ. |
Richard21
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 389 |
![]() |
|
zadne preshranicni nakupovani online obsahuFranck ma pravdu, staci si to precist.Kdo neumi cist, bude dal verit bachorkam. http://eur-lex.europa.eu/legal-content/SK/TXT/HTML/?uri=CELEX:32017R1128&from=EN "Toto nariadenie by malo účastníkom umožniť, aby využívali online obsahové služby, ktoré si predplatili v členskom štáte svojho pobytu, keď sa dočasne nachádzajú v inom členskom štáte." |
ivovi0
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 693 |
![]() |
|
pro ivovi0Nicméně nikde není uvedeno žádné časové omezení. takže ano, jako občan ČR si (legálně) nekoupím slovenskou/zahraniční mediální službu, ale pokud se "na dobré slovo" domluví 4 lidi ze 4 států, mohou (kde není žalobce, není soudce) společně sdílet jeden Magio účet na 4 zařízeních a co tak čtu na webu informace o podmínkách, nebude se jednat o nic protiprávního. Magio s touto variantou vůbec nepočítá, takže co není zakázáno....Avšak je otázkou zda by se mohli koukat ti 4 lidé najednou, na této úrovni bude podle mě blokace ))) |
milan33
Registrace: 1/2018 Příspěvků: 608 |
![]() |
|
RE: od 1.4.2018 konecne novy zakonJá si počkám, až se přestane kódovat úplně. |
sateliťák
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 081 |
![]() |
|
RE: od 1.4.2018 konecne novy zakonmila33@ No jestli ty dáš třem dalším lidem ze 3 států svoje přístupový údaje ke službě, tak hodně štěstí![]() Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
@PoldaSSorry, ale pokud bych měl být já ten na koho by to mělo být napsáno, neměl byc s tím problém. Jednak se zcela jistě v případě problémů dá heslo změnit, a druhak nevím jak pro tebe, ale pro mě není 6 EUR ani cena dobrého oběda.... |
milan33
![]() |
|
RE: od 1.4.2018 konecne novy zakonKdyž se změní heslo, tak to těm 3 dalším zhasne. Teda pokud náhodou někdo to heslo nezmění tobě, když bude mít přístupový údaje. Takže moje poznámka byla jenom ve smyslu, že takový sdílení napříč státy je prakticky nereálný, a proto to taky žádnej operátor neřeší![]() Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
@PoldaSPokud budou 4 kámoši (nebo třeba i lidé odsud z fóra) opravdu si myslíš že by někdo poté co získá libov sportovní paket za 1/4 ceny tak že by dělal nějaké šméčka? Jako sorry, ale já počítám s jistou úrovní |
milan33
![]() |
|
@milan33Tak v tomto s nejakou úrovňou nepočítaj![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 594 |
![]() |
|
@peterskPodle zdejších uživatelů, kterým je dolar měsíčně za share moc ano, máš pravdu... přehlídka nuze |
milan33
![]() |
|
@milan33Možno, že by sa to dalo v rodine. Ale s cudzím človekom nikdy. Lebo môže sa stať, že to Tvoje ponúknu Tebe za "peníze".T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 594 |
![]() |
|
@peterskNesmysl.... mám kontakty na jeden VIP server, který stojí 130 EUR/rok. Dovedu to sehnat za kilo, zprostředkoval jsem to asi 10 lidem a nikdy by mě nenapadlo si prachy enchat a nic neposlat, nebo naopak jejich linky použít.... Pokud by se našel nějaký mrzáček, kterému by stálo za to dělat podvod kvůli 6 EUR (spíše míň pokud se lidé podělí), tak je to u mě opravdu chudák.... |
milan33
![]() |
|
RE: od 1.4.2018 konecne novy zakonUž kdysi se dělaly podobný výměnný obchody u SAT karet s různými regiony a sice to někde fungovalo, ale jinde dost drhlo a na diskuze ohledně různých šméček si pamatuju dodneška.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
@PoldaSPokud někdo bude mít volné místo v Magio GO, nechť mi písne SZ. Zájem mám, ale ne za každou cenu.... |
milan33
![]() |
|
RE: od 1.4.2018 konecne novy zakonNjn zákon v EU já jsem zrovna v Turecku a Kukitv mě tu šlape na WiFiVu+Uno 4 K Se
|
Laik
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 533 |
![]() |
|
RE: od 1.4.2018 konecne novy zakonTak to nemá se zákonem v EU zcela jistě nic společnýho![]() Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
milan33O tu domluvu vubec nejde. Operator uvidi stale provozovani sluzby na zahranicni IP adrese a tipne to. |
ivovi0
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 693 |
![]() |
|
RE: od 1.4.2018 konecne novy zakonNo, nemusel by. Pokud je to extra placený, tak se na to asi vybodne. Leda pokud je to v ceně jednoho hromadnýho paušálu, pak by to mohl zaříznout.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 51 | |
![]() |
|
![]() |