Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Programy na orbitu

TivuSat: filmový kanál Venti již vysílá

A je to tady. Skupina Mediaset dnes spustila nový bezplatný filmový a seriálový kanál 20 (Venti) exkluzivně pro platformu TivuSat a pouze v HD.
Oficiální start je naplánován 3.dubna v dopoledních hodinách.
Kanál 20 bude vysílat především zahraniční (americkou) tvorbu a to nové produkce. 90% filmů a seriálů bude kanál čerpat z placených kanálů Premium Cinema zhruba půl roku po premiéře.

Výběr seriálů které uvidíte na 20:
The Sinner (2017)
Taken (2017)
Blood Drive (2017)
The Girlfriend Experience (2016)
Frequency (2016)
The Last Kingdom (2015-2017)
Agent X (2015)
The State (2016)

Výběr filmů:
Get Out (2016)
San Andreas (2015)
Baywatch (2017)
The Last City of Z (2016)
Spiderman: Homecoming (2017)
T2 Trainspotting (2017)
a další...

Kanál nebude dostupný v SD! Kdo tedy ještě nemá kartu ORO, ale pouze BLU nebude moci kanál příjimat.
První den t.j. 3.4. vysílání odstartuje netradičně a to přímým přenosem zápasu mezi Juventusem a Real Madrid. Sport se ale na tomto kanálu vysílat jinak nebude. Pravděpodobně je to taktika Mediasetu nalákat diváky.

11432 V 29900 3/4 DVB-S2 8PSK

Rai - Mediaset - TivùSat

franck
Registrace: 8/2015
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 62
Odpověď v diskusním vlákně

@DVBT1

Poslal jsem na mail Rai dotaz: Ahoj. Jsem uzivatelem sluzby TivuSat, vim, ze mohu mit k dispozici az 10 karet zdarma. Je mozne, jednu nebo vice karet TivuSat darovat pratelum, kteri trvale ziji v zahranici? Dekuji. A muj podpis. Az odpoved prijde (citam do tydne), napisu ji sem do tohoto vlakna.

Rai - Mediaset - TivùSat

franck

RE: TivuSat: filmový kanál Venti již vysílá

Raději do extra vlákna. Díky

DVBT1
Registrace: 5/2012

@DVBT1

Extra vlakno bude zbytecne. To by uz byl opravdu spam.

Rai - Mediaset - TivùSat

franck

Tak PM :8)

DVBT1

Franck

Kľudne založ nové vlákno,pretože kým Ti odpisu,tak toto vlákno sa môže pekne ďaleko posunúť a väčšinou si aj tak každý pozerá len prvú stranu.

Power150
Registrace: 3/2009

Franck, jen chci potvrdit, zda je to zcela legální i pro osoby, které nejsou občany Itálie ;) :)))

Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.

drobeček
Registrace: 1/2006

Je možné, že to tolerují - neoficiálně.

DVBT1

Neni to legalne . On tady jenom tluce hubou a vy mu to zerete .
Taky cb21 tady zblbnul nekolik lidi ,deskou do raka. Asi prevliknul kabat.

Benderovec
Registrace: 3/2018

@franck

OK, dikes a škoda...
Čo majú ešte v pláne pridať, vieš niečo nové?
Máj sa dobre a vďaka za pravidelne info o TivúSat. Mal by si písať nejaké články na hlavnú stránku. Pekný deň.

VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7

kostik123

Dobře, uvidíme co napíšou. Samozřejmě že ukážu i originál v it a přeloženým do cz. Originál mailu klidně pošlu redakci.

Rai - Mediaset - TivùSat

franck

@DVBT1

Už mi odpověděli a má pravdu DVBT1, i když z odpovědi se mi zdá, že se to nijak neřeší. Jdu překládat. Dejte mi 20min.

Rai - Mediaset - TivùSat

franck

stačí po veľkej noci.

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.

oneeeee
Registrace: 10/2005

Carissimo utente xxxxxxxxxx,

Ti ringraziamo per la Tua domanda inviatoci riguardante la piattaforma TivúSat.

Ogni utente Rai in regola con il canone, ha diritto ad accesso illimitato del servizio TivúSat. La piattaforma in questione é assolutamente gratuita e ogni utente ha diritto ad un massimo di 10 schede TivúSat gratuite attivabili con il proprio Codice Fiscale.

Tale scheda é di Tua assoluta proprietá e spetta solamente a Te a decidere come e quando usarla. Quindi, alla Tua domanda rispondiamo SÍ, la scheda TivúSat puó essere usata da terzi, anche all estero grazie alla copertura della gran parte d Europa. Ricorda peró, che la piattaforma TivuSat é comunque nata per soddisfare principalmente gli utenti Italiani privi di segnale del digitale terrestre e per alcuni contenuti eslusivi puó essere vietato usare TivuSat fuori dal territorio Italiano o San Marino o Vaticano, in caso di mancanza di diritti audiovisivi. Per i Tuoi amici all estero consigliamo gli canali Rai in forma free to air.

Ricordati solo, che le schede TivúSat non solo vendibili e, quindi, in tal caso, possono essere usate senza scopo di lucro. Cioé, devono essere assolutamente sempre gratuite.

Speriamo, di aver esaurito le Tue domande e Ti ringraziamo per averci contattato. In caso di altre domande, puoi contattarci 24h su 24 al n. 199 123 000 dall Italia, oppure dall estero n. +39-06-8740-8197 anche in lingua inglese, tedesca e francese.

Cordiali saluti, centro clienti Rai.

Rai - Mediaset - TivùSat

franck

Česky:

Milý uživateli (mé jméno),

Děkujeme Ti za zaslaný dotaz ohledně platformy TivuSat.

Každý uživatel s řádně zaplaceným koncesionářským poplatkem, má neomezené právo používat bezplatnou službu TivuSat. TivuSat je absolutně bez dalších poplatků a každý uživatel má nárok na maximálně 10 karet aktivovaných na svoji osobu a své rodné číslo.

Karta TivuSat JE VE TVÉM OSOBNÍM VLASTNICTVÍ a je pouze na Tvém uvážení kdy a jak ji používat. TivuSat je dostupný přes satelit Hot Bird a pokrývá tedy velkou část Evropy.
Na Tvoji otázku tedy odpovídáme ANO, technicky může být karta TivuSat používána třetí osobou, nebo osobami i v zahraničí, ale nezapomeň, že některé pořady jsou z důvodu exkluzivity, dostupné pouze pro Italské území, včetně Vatikánu a San Marina. Proto ber prosím na vědomí, že může být používání karty TivuSat v zahraničí v případě některých pořadů v rozporu s autorskými právy. Pro Tvé přátele v zahraničí jsou určeny především kanály skupiny Rai které vysílají formou free to air.

Nezapomeň také, že karty TivuSat jsou neprodejné a zdarma a tudíž, je můžeš pouze darovat a ne prodávat. (Nevím jak přeložit Senza scopo di lucro, což může být bezdůvodné obohacení)

Doufáme, že jsme Ti odpověděli na všechny Tvé dotazy a děkujeme, že jsi nás kontaktoval.
V případě dalších dotazů, můžeš využít 24h denně naše klientské centrum na tel. 199 123 000 z Itálie, nebo ze zahraničí +39-06-8740-8197 i v anglickém, německém a francouzském jazyce.

S přátelským pozdravem, klientské centrum Rai.

Rai - Mediaset - TivùSat

franck

Franck

To je teda rýchla odpoveď a za preklad ;) R^

Power150

@Power150

No taky jsem byl prekvapen. Odpovedeli nejak do hodiny. Na Italii to je rekord :)) :))

Rai - Mediaset - TivùSat

franck

Franck

Vidno, že si Rai divákov váži ;) R^

Power150

a prečo u nás nie je nič také? žeby nám niekto zadarmo rozdával karty? :) síce... u nás zadarmo ani kur.a nehrabe :))

Richie2016
Registrace: 10/2016

Díky...Takže je to klasický kočkopes. Slouží především pro místa bez kvalitního pozemního příjmu, ale lze ji využít i za hranicemi díky pokrytí z družice. Je formálně vázaná na osobu, ale lze ji věnovat, ne prodávat, takže prodej na eBay a v zahraničí jasně porušuje tuhle podmínku. Pořady se můžou sledovat i za hranicemi, ale jen některé, protože jiné jsou zakázané, jelikož se smí vysílat jen na území Itálie. Jak to divák pozná? Piktogramem v obraze, na EPG? Cizinci by měli sledovat jiné stanice. WTF? Taková hezká "politicky korektní" odpověď...Hlavně nikoho nena.srat. :8)

DVBT1

Takže, všichni, kteří jste ji od nějakého překupníka koupili, ji rozstříhejte před nastoupenou jednotkou a nebo minimálně u pořadů, které nejsou určené pro vysílání do zahraničí okamžitě přepněte na jiný program. :laughing:

DVBT1

@DVBT1

No já to pochopil tak, že karta je moje. A je tedy na mém uvážení, zda ji budu používat pouze já anebo ji daruji Tobě. Protože ale technicky vzato, nelze ověřit, zda tu kartu používám já nebo Ty, ze strany Rai je všechno v pořádku a tím, že mi kartu předá do mého vlastnictví, se de facto zbavuje právních důsledků. Pouze mě na to upozornili a tím splnili legislativně svoji povinnost. Takhle to chápu já.

Rai - Mediaset - TivùSat

franck

Ale to, ze by se nemela prodavat jsem vedel uz davno a taky jsem to psal. Ono to dava logiku. Rai me da zadarmo 10 karet. Kazdou prodam za 100 euro, no tak jsem bohatsi o 1000euro.

Rai - Mediaset - TivùSat

franck

@DVBT1

A jeste jedna takova zajimavost. Pokud pujdes na webove stranky tivusat, tak krome italstiny jsou stranky v anglictine. Otazka: pokud je sluzba pouze pro Italy, proc je v anglictine? Ze by kvuli cizincum kteri pobyvajinv Italii?? To tezko, ti neplati konc.poplatky a navic, kdo neumi italsky, radeji sahne po jine platforme.

Rai - Mediaset - TivùSat

franck

To vyzerá že Taliani chcú dať ľuďom zarobiť že karty dostanú zadarmo aj 10ks a Slovaci a Česi ako ľudí čo najviac ošklbať. Pravda ako páni zo xxxxxxxx:))) Rv

T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich
Text zeditoval moderátor petr33. Datum editace: 28.03.2018, 21:05.11

THXKO
Registrace: 3/2010
Galerie: THXKO

@franck: Nevím, co se dá odvozovat z anglické mutace stránek, ale třeba jedna česká seznamka nabízí slovenskou mutaci, kterou bych ještě dokázal pochopit, ale i německou a anglickou.

DVBT1
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 62

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra