![]() |
|
vu uko 4k seprosím o radu gde najdem nové firmware pre vu uno 4k se dalej či sa to zhoduje s vu uno 4k v linuxu som nový a potreboval by som nejaké rady dakujem |
polki
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 242 |
![]() |
|
RE: vu uko 4k sečo , kde sa čo zhoduje. to ti je načo ?sat-universe. vuplus-community vuplussupport.org vuplus-images.co.uk vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
@polkihttp://www.dreambox4k.com/category/images/vuplus/vu-uno-4k-se/ |
petrxxxx
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 16 |
![]() |
|
RE: vu uko 4k sea čo tam. čo sa tam dozvie. začína s linuxom .on chce vedieť či môže nahrať image z vu uno 4K SE do vu uno 4K. ano , nahrať môže , ale iba raz a potom nech ho pošle do považskej na servis k vladovi. bude rád . uno 4K se má display a tak je tam iný image uno 4K display nemá a tak je tam iný image , ktorý je o niečo ochudobnený. každý typ boxu má iný bootloader , to znamená iné adresovanie. ale nech to skúsi a nech dá aj vedieť kolko stála oprava ,nech sa pobavíme . vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
vu uno 4k seNo tak ide mi o to mám ešte octagon 918 hd ktorý ešte pekne ide ked vyšiel novy fw tak som ho tam vždy natiahol,dnes začínam vu uno 4k se a neviem či vti je fw a či sa celý sistem zhoduje vu uno 4k s novším vu uno 4kse a je rozdiel len v prednom paneli.problem je vtom ked natahujem manualne programi tak v zozname mám par programov a potom same blbosti čiarky atd.parabolu mám určite dobre nastavenu a fast scan na tom vti 13.0.1udajne nefunguje,mal som už dost sat.reciverov a nedaval som to nastavovat z dôvodu aby som sa to naučil.vedel som že to bude zložitejšie a myslím že každý sa to musel raz učit,dakujem |
polki
![]() |
|
RE: vu uko 4k sepetrxxxx dakujem a da sa to potom na sk? |
polki
![]() |
|
@polkiNo pre Teba by bolo najlepsie keby si niekoho nasiel kto to spravi spolu s Tebou a zaroven Ti nieco k tomu povie a vysvetli.Take rychle skolenie.Samozrejme asi mu budes musiet par euri zaplatit.P.S. A nezaskodilo by trochu si zopakovat gramatiku. ![]() |
Gustoh
Registrace: 9/2016 Příspěvků: 172 |
![]() |
|
RE: vu uko 4k seGustoh dakujem a euri je v akej reči |
polki
![]() |
|
![]() |